הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרגניל - מינון מומלץ לPCT

Idan5555

משתמש מתחיל
52
6
נק' מוניטין:
-9
52
6
יוצא מ 3 חודשים סייקל
מאוד מרוצה מהתוצאות

רוצה לצאת מהסייקל בדרך הכי טובה שאפשר
הכנתי טמוקסי וכלומיד
הציעו לקחת פרגניל.
אחד אומר זריקה פעם בשבוע של 5000iu למשך שבועיים השני אומר פעמיים בשבוע של 250-500iu למשך שבועיים

קצת דעות. אנשים שחוו ויודעים לתת חוות דעת אמינה.
מתוכנן סייקל של פרופיונט בולדנון וטורנבול או אוקסנדורלון ויכול להיות גם gh אם אתארגן על משהו איכותי
לעוד חודשיים מהיום בערך.

נערך לאחרונה:
יש פרוטוקול pct מסודר בפורום.
בכללי זה תלוי בסייקל בחומרים ובמשך הזמן.
אישית נותן 2 זריקות של 2000 במרווח של יומיים. ואז 1000 כל 3 ימים.
זה בתנאי שלא עשיתי פרגניל בסייקל עצמו.
זריקות של 5000 אלף יח יכולות אף לפגוע בהתאוששות תימנע

אני לא הייתי מאוד ממהר לקחת פרגניל במידה ולא בהכרח יש צורך, לתרופות כאלו יש תופעות לוואי לא פשוטות.

ככול שאתה יותר קרוב לPct ככה יותר יחידות תצטרך המידה ולא שומש במהלך הסייקל. בגדול אפשר לעשות 750 כל יום אחר אין צורך במינונים גבוהים. יש מחלוקות בענין.

זמן מחצית חיים של פרגניל הוא 24-36 שעות. אין הגיון בלקחות אלפי יחידות במכה. ההגיון גם אומר לקחת את זה תוך כדי הסייקל ולא רק בסוף. היעילות של פרגניל בסוף הסייקל שנויה במחלוקת. סביר להניח שסייקל טסט בלבד, כל עוד לא מדובר במינונים גבוהים (600+) אפשר להתאושש גם בלעדיו יפה מאוד. אני לא מאמין שההתאוששות תהיה מהירה יותר עם פרגניל כשלוקחים את זה רק בזמן PCT.

למישהו היתה התנסות עם הפרגניל של BLACK DRAGON?
שמתי כאן תמונה. זה מגיע אבקה שאני מערבב עם מים בקטריוסטטים.
hcg.jpg

ידוע. זה היה בקירור כל הדרך ויתערבב בהמשך חודש נובמבר עם מים בקטריו...
השאלה היא האם מכירים את החברה הזו ומישהו התנסה במוצרים שלהם?

אין לי מושג מה זה.
יש לך בארץ פרגניל תשיג. זה מסוג הדברים שלא הייתי קונה סתם במיוחד שזה זול ונגיש

ביחס לרפואי נראה שיש פה הרבה יותר אבקה (לפחות מהתמונה) מהרפואי. אני בספק אם זה אמיתי, למרות שהכמות לא בהכרח מעידה על טיב המוצר אבל זה חשוד כי זה פי כמה וכמה יותר מהמקור

ביחס לרפואי נראה שיש פה הרבה יותר אבקה (לפחות מהתמונה) מהרפואי. אני בספק אם זה אמיתי, למרות שהכמות לא בהכרח מעידה על טיב המוצר אבל זה חשוד כי זה פי כמה וכמה יותר מהמקור

התמונה היא בזום מטורף - הגובה של הבקבוק המצולם הוא 2 סנטימטר

זמן מחצית חיים של פרגניל הוא 24-36 שעות. אין הגיון בלקחות אלפי יחידות במכה. ההגיון גם אומר לקחת את זה תוך כדי הסייקל ולא רק בסוף. היעילות של פרגניל בסוף הסייקל שנויה במחלוקת. סביר להניח שסייקל טסט בלבד, כל עוד לא מדובר במינונים גבוהים (600+) אפשר להתאושש גם בלעדיו יפה מאוד. אני לא מאמין שההתאוששות תהיה מהירה יותר עם פרגניל כשלוקחים את זה רק בזמן PCT.
זה אחד שמבין.
פרגניל לוקחים רק במהלך הסייקל
לקחת טמוקספין וכלומיד לא נותן כלום.
מספיק לקחת לטרוזול
ואז כלומיד וזהו הכל תקין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית