הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

היחידה שאוהבת שיגרה?

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
אני היחידה שלא אוהבת את כל תקופות החגים והיציאה מהשיגרה? אני בן אדם שמאוד אוהב שהיום יום שלו הוא מסודר. גם מבחינת אוכל. אבל בכל תקופת החגים אני מתנהלת אחרת כדי למזער נזקים.
(לא שאני חוששת מעליה כלשהי, במקסימום אני יודעת לאזן ולרדת חזרה ושנהנתי ממש בקילו שתיים שעליתי)
זה מצחיק אבל אתמול אכלתי כל היום שטויות ואז בערב:
נישנשתי פרגיות וקציצות כבש. ואז 300 גרם סינטה, 400 גרם נתח קצבים. 200 גרם כבש ו500 גרם מולארד.
(ובבוקר אכלתי מלא שיבולת שועל ו טוסטים וחטיפים) נשקלתי בבוקר ואני 7 קילו יותר ממה שאני בדרך כלל(כמובן שגם לנוזלים יש חלק פה) וסתם מרגישה נפוחה כמו בלון:🤦‍♂️:
איך אתם מסתדרים עם היציאה מהשיגרה? אולי סתם כי אני בן אדם כבד ואוהבת את הסדר שלו ואת זה שאני עוקבת אחרי התזונה שלי:s49:

חחחחח את מדהימה אותי כל פעם מחדש! 🤣
והאמת שאני מתה על תקופת החגים, ושוברי השגרה בכללי!
ואמנם לא מגיעה לכמות שאת מצליחה (בדרך פלא) לאכול... אבל מבחינתי זה שאכלתי היום אנטרקוט (שאני בספק אם היה שם 150 גר') ובערך 70 גר' פרגית, זה הישג אדיר ומספק...
אבל כן, אני כבר מתה לחזור ללימודים ולגשרה.
אפילו לאוכל המדוד, המסודר בקופסאות, שאני צריכה לחמם במיקרו חחח.... ולמערכת השבועית המאוד-מאוד ברורה ומסודרת שלי.
לימודים, אימונים, לימודים, אימונים. לשלב גם עבודה, חברים, ובע"ה השנה אני אהנה יותר כי אני סופסוף מעלה קצת את הקלוריות 🤯😋🍴

אני גם אוהב שגרה, אני נהנה מהחיי היום יום שלי אבל אוהב נגיד פעם בשבוע ללכת לאנשהו מעניין עם אוכל שונה וכמובן פעם בכמה חודשים -שנה לצאת לחופשה ששם אני לחלוטין לא עוקב אחרי תזונה ואימונים... ואז לחזור לשגרה.

אני גם אוהב שגרה, אני נהנה מהחיי היום יום שלי אבל אוהב נגיד פעם בשבוע ללכת לאנשהו מעניין עם אוכל שונה וכמובן פעם בכמה חודשים -שנה לצאת לחופשה ששם אני לחלוטין לא עוקב אחרי תזונה ואימונים... ואז לחזור לשגרה.
גם אני ככה בערך ,רק שאני ממש שונא את תקופת החגים וחגים ויציאות מהשגרה בכללי.
זה פשוט עובד אצלי ככה בכל התחומים בחיים כשיש שגרה אני כרגיל בהכל וכשיוצאים מהשגרה אני אף פעם לא מתקדם בשום תחום לשום מקום והמטרה שלי היא רק לא לרדת מאיפה שהייתי ואז כל פעם הזמן הזה של מחוץ לשגרה מרגיש סתם עמו זמן "שרוף"😭🫤

מה שמשגע אותי בכל החגים האלה שהמכון סגור!! אני מסיים לעבוד ב 15 והמכון כבר סגור ב 14 וביום אימון אין לי מושג מה לעשות עם עצמי כי הכל פאקינג מושבת. השנה זה בכלל מוגזם כי כל החגים נפלו על ימי ראשון ושני ככה שיוצא סופש ארוך רצח ויוצא שאני נח שישי שבת ראשון ושני 🤦‍♂️

אני אישית מעדיף שאין חג או לפחות אם יש אז שלא יפגע בשעות פעילות החדר כושר כי אז יוצא שאתה מוותר על אימון או מזיז אימון, במיוחד בחגים גדולים כמו סוכות ופסח שיוצא מצב שצריך לעשות לו"ז חדש כדי להצליח להתאמן מספיק.

• פותח/ת השרשור
אני היחידה שמתפרעת בנוגע לתזונה? אוכל בשביל כל השבוע. אבל כשאני חוזרת לשיגרה. אין מצב שיכנס לי לפה משהו שהוא מחוץ ל״תפריט״ או חורג מהערכים שלי. כיאילו בשינוי חד ודרסטי אני חוזרת מהר מאוד לשיגרה. אנשים שיראו אותי במצב שאני מרשה לעצמי למצב שאני הדוקה בנוגע לתזונה יחשבו שאני בן אדם אחר לגמרי

אני היחידה שלא אוהבת את כל תקופות החגים והיציאה מהשיגרה? אני בן אדם שמאוד אוהב שהיום יום שלו הוא מסודר. גם מבחינת אוכל. אבל בכל תקופת החגים אני מתנהלת אחרת כדי למזער נזקים.
(לא שאני חוששת מעליה כלשהי, במקסימום אני יודעת לאזן ולרדת חזרה ושנהנתי ממש בקילו שתיים שעליתי)
נישנשתי פרגיות וקציצות כבש. ואז 300 גרם סינטה, 400 גרם נתח קצבים. 200 גרם כבש ו500 גרם מולארד.
(ובבוקר אכלתי מלא שיבולת שועל ו טוסטים וחטיפים) נשקלתי בבוקר ואני 7 קילו יותר ממה שאני בדרך כלל(כמובן שגם לנוזלים יש חלק פה) וסתם מרגישה נפוחה כמו בלון:🤦‍♂️:
איך אתם מסתדרים עם היציאה מהשיגרה? אולי סתם כי אני בן אדם כבד ואוהבת את הסדר שלו ואת זה שאני עוקבת אחרי התזונה שלי:s49:
בארוחה אחת את כל הכמות הזו????😱😱😱

• פותח/ת השרשור
בוודאי מה אני ילדה?
בצאת כיפור אכלתי ביומנגס המבורגר 660 ואז עוד אחד של 220 לא כולל צ׳יפס וכנפיים בצ׳ילי:lol:😆

😄😄😄😄

^מחביאה בסתר את המעדן דיאט 50 קלוריות שלי^

• פותח/ת השרשור
אישה כלבבי, כבר אמרתי?
😍
^מחביאה בסתר את המעדן דיאט 50 קלוריות שלי^
כשאני אוכלת מעדנים כאלה הקיבה שלי אומרת:
אוקיי. אני לא יודעת מה הכנסת עכשיו,אבל אני רעבה כרגע

ואני באמת חייבת לצלם את התגובה של המלצרים שזה קורה. או שהם מופתעים ומעדכנים אותי שזה ממש גדול. או הולכים ומתלחששים עם מלצרים אחרים:81zq:

תגידי את מגרסה או מה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית