נק' מוניטין:
46
- 135
- 46
- ירוחם פיטנס
אכלת עדרלמה אתה מממן את זה או משהו?
או שבטעות הוספת עוד אפס לכל מספר, לא נשמע הגיוני הכמות הזאת גם לא לג׳באר
אם זה אמיתי אני רוצה הוכחות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אכלת עדרלמה אתה מממן את זה או משהו?
אין כמו השיגרה. מידי פעם לצאת מהשיגרה רק גורם לך להעריך את היום יום שלך ולחזור חזק מאי פעם:victory:אז מה סיכמנו את אוהבת שיגרה בסוף?
בכלל לא קריפימאיפה את? אני חייב לראות את הביצועים במציאות
כפרה אני צריך לפחד לא אתבכלל לא קריפי
יש פה לא מעט סוטים כנראה שרואים אישה בפורום ולא יודע מה עובר להם בראש. עשי לי טובה ותתעלמי..אה טוב עחי אני הולכת לצלם את עצמי.
אתה זוכר שאני לא חייבת לך דין וחשבון?
מה האינטרס שלי להוציא את עצמי בהמה? זה התיאבון שיש לי. לא בא לך להאמין זכותך:up:
מה אתה אומר, ואתה האביר על הסוס הלבן שבא להגן עליה לא? לא נראה לי שהיא צריכה את העצות שלךיש פה לא מעט סוטים כנראה שרואים אישה בפורום ולא יודע מה עובר להם בראש. עשי לי טובה ותתעלמי..
כן,לא שאני איזה משהו אבל גם כשאני משחקת במחשב או בסוני יש אנשים שכיאילו אף פעם לא הייתה להם אינטראקציה עם אישה. הזויים.יש פה לא מעט סוטים כנראה שרואים אישה בפורום ולא יודע מה עובר להם בראש. עשי לי טובה ותתעלמי..
מה אתה אומר, ואתה האביר על הסוס הלבן שבא להגן עליה לא? לא נראה לי שהיא צריכה את העצות שלך
מאיפה את? אני חייב לראות את הביצועים במציאות
תבוא בכל שעה מותקהייתי רוצה לראות את הביצועים שלך.
ולא רק עם הפה אם מה שאמרתי עכשיו לא מטריד מספיק.
1.4 קילו בשר לא כזה מטורף..תגידי את מגרסה או מה
למה ככה? לא חושב שהייתי הזוי ✋🛑✋כן,לא שאני איזה משהו אבל גם כשאני משחקת במחשב או בסוני יש אנשים שכיאילו אף פעם לא הייתה להם אינטראקציה עם אישה. הזויים.
למה ככה? לא חושב שהייתי הזוי ✋🛑✋
כן,לא שאני איזה משהו אבל גם כשאני משחקת במחשב או בסוני יש אנשים שכיאילו אף פעם לא הייתה להם אינטראקציה עם אישה. הזויים.
תסביר?סיכמת הכל כשרשמת ״כשאני משחקת במחשב או בסוני״
תסביר?
תסביר?