עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לרוב כל ברנד חדש שצץ בארץ עובד טוב למשך זמן קצר שיטה ידועה להפציץ בהתחלה ואחכ לדלל. ה-genesis מזויף אולי עובד אבל מקורי זה לא. לך תדע גם מה הרמת סטירליות שיש שם.. ראה מקרה נ שזייף גם פרגניל ואריזות של בייאר אחד לאחד בלול עופות, לא שווה לקחת סיכונים@Tomer0194 כל החברות שהעלת אני רואה אותם אצל אנשים .. סיכוי גבוהה שמכינים אותם כאן בסביביתנו . כולם עובדות וחזק !! 🏋️
חח אין פה סחר בפורום אנחנו לא מוכרים אחי. אבל מאמין שאם תרצה תמצאפנוי להצעות מבחינת הורטקס חחח
לא לוקחים סיכונים מבחינת הסטריליות שלא נקום בבוקר עם hiv לא עלינולרוב כל ברנד חדש שצץ בארץ עובד טוב למשך זמן קצר שיטה ידועה להפציץ בהתחלה ואחכ לדלל. ה-genesis מזויף אולי עובד אבל מקורי זה לא. לך תדע גם מה הרמת סטירליות שיש שם.. ראה מקרה נ שזייף גם פרגניל ואריזות של בייאר אחד לאחד בלול עופות, לא שווה לקחת סיכונים
או זיהום כלשהו.. היום אכפת לאנשים רק מכסף. אני יכול להעיד על וורטקס מעל לשנתיים וחצי שלא אני ולא חברים שלי התאכזבו מהם. הייתי משתמש ב-hd ואח"כ ניסיתי את וורטקס גם בהודעות לפני שנתיים שלי פה בפורום אמרתי את זה וחשבו שאני "מוכר" הזמן עשה את שלו. יש פה חבר'ה אמינים טוב ששאלת לפני.לא לוקחים סיכונים מבחינת הסטריליות שלא נקום בבוקר עם hiv לא עלינו
בול כמוני חחחח באמת עושה הרגשה של חיזוק כשהמגירת פארמה מלאה בכל טוב 🤩🤩חחחח אני תמיד אוהב שיש לי אקסטרה עושה טוב בלב.
סבלנות גבר זה עדיף מלהזריק סתם שמן או משהו בסגנון
מדברים על אותו בחור? מכיר אותו אישית 🤣 כפרע עליו יעוץ והכוונה עד לאן שתרצה 😆לרוב כל ברנד חדש שצץ בארץ עובד טוב למשך זמן קצר שיטה ידועה להפציץ בהתחלה ואחכ לדלל. ה-genesis מזויף אולי עובד אבל מקורי זה לא. לך תדע גם מה הרמת סטירליות שיש שם.. ראה מקרה נ שזייף גם פרגניל ואריזות של בייאר אחד לאחד בלול עופות, לא שווה לקחת סיכונים
חחח כן אכן אותו בחור האכיל אותי במשך שנתיים בזיופים יפים ועוד התאמנו באותו מכון , חמדן 🤣בול כמוני חחחח באמת עושה הרגשה של חיזוק כשהמגירת פארמה מלאה בכל טוב 🤩🤩
gensis עם הדילר אמין אז החומר בהחלט עובד Mp לא נתקלתי אבל נתקלתי במגנום ואני חייב לציין החומרים שלהם עובדים מאוד טוב. ורטקס בהחלט עובד ניסתי את האנטט שלהם בסייקל הנוחכי שהיה. ואת המתאן דיבול בסייקל לפני. סיימתי סייקל עליו התחלתי עם Hilmabiocare ועברתי לורטקס ואני חייב לציין שהחומר עבד מצוין בלי Pip . מינון 500 הבדיקות דם מראות טיפה מעל 500 שזה אומר G2g
מדברים על אותו בחור? מכיר אותו אישית 🤣 כפרע עליו יעוץ והכוונה עד לאן שתרצה 😆
וורוקס הטסט אנטט החדש מקורי מגיע בקופסא שחורה עם כיתוב כרמי.
טעות שלי , אני חשבתי הוא שואל על מגנום שהם באמת כוכב עולה כאן בישראל .נתקלתי במגנום ואני חייב לציין החומרים שלהם עובדים מאוד טוב
כן גם אליהם התכוונתי שאגב יש להם סטראודים "אקזוטים" כמו נונדרלון אוראלי וכוטעות שלי , אני חשבתי הוא שואל על מגנום שהם באמת כוכב עולה כאן בישראל .
אבל לא הוא התכוון לMagnus שזה כמו MP כל מיני עטיפות יפות של חברות גדולות מפעם והם תלויות למה שמים בהם כל פעם .
לרוב עובדות ! חייב להגיד .
![]()
אלה מגנום שאני חושב שמתחרים ברמה של Vertex 🏋️
בהחלט מאוזן למתאמן😱
כן אני נתתי להם אצלי ניקוד גבוה מהבלנד טסטוסטרון המיוחד שלהם .
הם אשכרה הפסיקו לחשוב על רפואה והכינו בלנד Mix טסטרון באסתרים במיוחד למתאמנים 👏
http://magnum-pharmaceuticals.asia/injections/#
הינה
וואלה מחזקתיצמד לזנקו, וורטקס ואולי גם ג'נסיס אם זה מקורי
אל תנסו חברות חדשות אם יש לכם משהו פצצה ביד שעובד טוב אל תחפשו הרפתקאות אחרות
אכן הם לקחו את הרעיון של סוסטנון שהוא טיפולי לבעיות T אצל גברים .בהחלט מאוזן למתאמן
נממ זה נירא אלטרנטיבה טובה. אני אישית עושה לדוגמא כניסה לסייקל כזו. TEST E500WEEK 1-10.אכן הם לקחו את הרעיון של סוסטנון שהוא טיפולי לבעיות T אצל גברים .
ועשו במיוחד למתאמנים בודיבילדרים שלא נצטרך להשתגע איך נייעד תרופה למשהו אחר בשבילנו לחדר כושר .
😱
כן אני נתתי להם אצלי ניקוד גבוה מהבלנד טסטוסטרון המיוחד שלהם .
הם אשכרה הפסיקו לחשוב על רפואה והכינו בלנד Mix טסטרון באסתרים במיוחד למתאמנים 👏
http://magnum-pharmaceuticals.asia/injections/#
הינה
אני חשבתי שהוא מתכוון אליהם, הסיכוי למצוא בארץ אותם לדעתי אפסי ובאחלט לא מקורי.טעות שלי , אני חשבתי הוא שואל על מגנום שהם באמת כוכב עולה כאן בישראל .
אבל לא הוא התכוון לMagnus שזה כמו MP כל מיני עטיפות יפות של חברות גדולות מפעם והם תלויות למה שמים בהם כל פעם .
לרוב עובדות ! חייב להגיד .
![]()
אלה מגנום שאני חושב שמתחרים ברמה של Vertex 🏋️
יש להם חומרים מנקרי עיניים חחחתיכת מבחר אקזוטי
יש להם מתיל טרן מגניב
אני חשבתי שהוא מתכוון אליהם, הסיכוי למצוא בארץ אותם לדעתי אפסי ובאחלט לא מקורי.
יש להם חומרים מנקרי עיניים חח