הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות בנוגע לפארמות

@Tomer0194 כל החברות שהעלת אני רואה אותם אצל אנשים .. סיכוי גבוהה שמכינים אותם כאן בסביביתנו . כולם עובדות וחזק !! 🏋️
לרוב כל ברנד חדש שצץ בארץ עובד טוב למשך זמן קצר שיטה ידועה להפציץ בהתחלה ואחכ לדלל. ה-genesis מזויף אולי עובד אבל מקורי זה לא. לך תדע גם מה הרמת סטירליות שיש שם.. ראה מקרה נ שזייף גם פרגניל ואריזות של בייאר אחד לאחד בלול עופות, לא שווה לקחת סיכונים

• פותח/ת השרשור
לרוב כל ברנד חדש שצץ בארץ עובד טוב למשך זמן קצר שיטה ידועה להפציץ בהתחלה ואחכ לדלל. ה-genesis מזויף אולי עובד אבל מקורי זה לא. לך תדע גם מה הרמת סטירליות שיש שם.. ראה מקרה נ שזייף גם פרגניל ואריזות של בייאר אחד לאחד בלול עופות, לא שווה לקחת סיכונים
לא לוקחים סיכונים מבחינת הסטריליות שלא נקום בבוקר עם hiv לא עלינו

לא לוקחים סיכונים מבחינת הסטריליות שלא נקום בבוקר עם hiv לא עלינו
או זיהום כלשהו.. היום אכפת לאנשים רק מכסף. אני יכול להעיד על וורטקס מעל לשנתיים וחצי שלא אני ולא חברים שלי התאכזבו מהם. הייתי משתמש ב-hd ואח"כ ניסיתי את וורטקס גם בהודעות לפני שנתיים שלי פה בפורום אמרתי את זה וחשבו שאני "מוכר" הזמן עשה את שלו. יש פה חבר'ה אמינים טוב ששאלת לפני.

חחחח אני תמיד אוהב שיש לי אקסטרה עושה טוב בלב.

סבלנות גבר זה עדיף מלהזריק סתם שמן או משהו בסגנון
בול כמוני חחחח באמת עושה הרגשה של חיזוק כשהמגירת פארמה מלאה בכל טוב 🤩🤩
gensis עם הדילר אמין אז החומר בהחלט עובד Mp לא נתקלתי אבל נתקלתי במגנום ואני חייב לציין החומרים שלהם עובדים מאוד טוב. ורטקס בהחלט עובד ניסתי את האנטט שלהם בסייקל הנוחכי שהיה. ואת המתאן דיבול בסייקל לפני. סיימתי סייקל עליו התחלתי עם Hilmabiocare ועברתי לורטקס ואני חייב לציין שהחומר עבד מצוין בלי Pip . מינון 500 הבדיקות דם מראות טיפה מעל 500 שזה אומר G2g
מדברים על אותו בחור? מכיר אותו אישית 🤣 כפרע עליו יעוץ והכוונה עד לאן שתרצה 😆

בול כמוני חחחח באמת עושה הרגשה של חיזוק כשהמגירת פארמה מלאה בכל טוב 🤩🤩
gensis עם הדילר אמין אז החומר בהחלט עובד Mp לא נתקלתי אבל נתקלתי במגנום ואני חייב לציין החומרים שלהם עובדים מאוד טוב. ורטקס בהחלט עובד ניסתי את האנטט שלהם בסייקל הנוחכי שהיה. ואת המתאן דיבול בסייקל לפני. סיימתי סייקל עליו התחלתי עם Hilmabiocare ועברתי לורטקס ואני חייב לציין שהחומר עבד מצוין בלי Pip . מינון 500 הבדיקות דם מראות טיפה מעל 500 שזה אומר G2g

מדברים על אותו בחור? מכיר אותו אישית 🤣 כפרע עליו יעוץ והכוונה עד לאן שתרצה 😆
חחח כן אכן אותו בחור האכיל אותי במשך שנתיים בזיופים יפים ועוד התאמנו באותו מכון , חמדן 🤣

נתקלתי במגנום ואני חייב לציין החומרים שלהם עובדים מאוד טוב
טעות שלי , אני חשבתי הוא שואל על מגנום שהם באמת כוכב עולה כאן בישראל .
אבל לא הוא התכוון לMagnus שזה כמו MP כל מיני עטיפות יפות של חברות גדולות מפעם והם תלויות למה שמים בהם כל פעם .
לרוב עובדות ! חייב להגיד .
01_injection-Test-Plex300_V4-02.jpg

אלה מגנום שאני חושב שמתחרים ברמה של Vertex 🏋️

אבל לא הוא התכוון לMagnus שזה כמו MP כל מיני עטיפות יפות של חברות גדולות מפעם והם תלויות למה שמים בהם כל פעם .

כן גם אליהם התכוונתי שאגב יש להם סטראודים "אקזוטים" כמו נונדרלון אוראלי וכו

תיצמד לזנקו, וורטקס ואולי גם ג'נסיס אם זה מקורי
אל תנסו חברות חדשות אם יש לכם משהו פצצה ביד שעובד טוב אל תחפשו הרפתקאות אחרות

😱

כן אני נתתי להם אצלי ניקוד גבוה מהבלנד טסטוסטרון המיוחד שלהם .
הם אשכרה הפסיקו לחשוב על רפואה והכינו בלנד Mix טסטרון באסתרים במיוחד למתאמנים 👏
http://magnum-pharmaceuticals.asia/injections/#
הינה
בהחלט מאוזן למתאמן
תיצמד לזנקו, וורטקס ואולי גם ג'נסיס אם זה מקורי
אל תנסו חברות חדשות אם יש לכם משהו פצצה ביד שעובד טוב אל תחפשו הרפתקאות אחרות
וואלה מחזק

בהחלט מאוזן למתאמן
אכן הם לקחו את הרעיון של סוסטנון שהוא טיפולי לבעיות T אצל גברים .
ועשו במיוחד למתאמנים בודיבילדרים שלא נצטרך להשתגע איך נייעד תרופה למשהו אחר בשבילנו לחדר כושר .

אכן הם לקחו את הרעיון של סוסטנון שהוא טיפולי לבעיות T אצל גברים .
ועשו במיוחד למתאמנים בודיבילדרים שלא נצטרך להשתגע איך נייעד תרופה למשהו אחר בשבילנו לחדר כושר .
נממ זה נירא אלטרנטיבה טובה. אני אישית עושה לדוגמא כניסה לסייקל כזו. TEST E500WEEK 1-10.
test prop eod 100 week1-4
וכנ"ל יציאה מהסייקל Tesp prop 10-12 100 eod. ושלוש שבועות לפני פיסטי מכניס טורינבול במינון נמוך למטרת שימור בזמן יציאת השמנים מהגוף. אז אם מה שהצגת כאן הכאב ראש הזה נפתר כי באמת הכל כל כך מאוזן שם. לצערי פעם הבא שאוכל להתנסות בזה זה רק עוד 3 שנים:confused001:😭

משהו מצחיק סוסטנון אף פעם לא השפיע עליי, ועל עוד כמה חברים בעבר שהיו לוקחים, רפואי של אורגנון מבית מרקחת היינו קונים בעיר העתיקה חופשי, הטסטווירון היה להיט. לפני 8-6 שנים בערך, מה שכן דבר 1 לא השתנה וזה הזיופים אותם דילרים מוכרים נשארו בדרך שלהם והיום כל הזיופים שייכים לאותם דילרים רק דבר 1 השתנה וזה הברנדים בשמם. אין דבר יותר מעצבן מלקנות זיוף , מעבר להשלכות של הבריאות, להשקיע כסף על תזונה תוספים ולקרוע את עצמך באימונים זה מתסכל וצריך להיות חרא של בנאדם לעשות את זה למישהו.

אני חשבתי שהוא מתכוון אליהם, הסיכוי למצוא בארץ אותם לדעתי אפסי ובאחלט לא מקורי.
חתיכת מבחר אקזוטי

יש להם מתיל טרן מגניב
יש להם חומרים מנקרי עיניים חח

אני חשבתי שהוא מתכוון אליהם, הסיכוי למצוא בארץ אותם לדעתי אפסי ובאחלט לא מקורי.

יש להם חומרים מנקרי עיניים חח

חייב למצוא אותם ולהרוס לעצמי את הכבד 😋🍴😋🍴

תשמע .. לא ניראה לי שמישהו מזייף אותם .
אני לא רואה אותם בכמויות כמו את העטיפות של החברות שמזייפים (מסכנים מדיטק נגיד) .
אפשר לתפוס את הקוד ולהכניס לאתר .
השם שלהם לא כזה גדול לזיופים .
הזיופים מתמקדים בחברות עם שמות גדולים מפעם.
נגיד Vertex עוד לא ראיתי זיוף .. אני לא רוצה לחתום על זה אבל אני מרגיש שימי הזיופים חולפים !
נהיה לא שווה להכין בבית במעבדה קל להזמין חבילות לארץ .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית