הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעבר מאנדוקרינולוג פרטי לציבורי

פרשתי

משתמש מתחיל
65
25
נק' מוניטין:
48
65
25
אם מישהו התנסה בזה,
אם אני מעוניין לעבור מאנדו פרטי (עלויות יקרות) לאנדוקרינולוג במרפאה ציבורית, האם יהיה רצף טיפולי? האם יתכן ולא אזכה לטיפול (משום שהטסטוסטרון שלי נמוך אבל בנורמה?) בציבורי? או שלאחר שהפרטי הכיר בזה שיש לי בעיה אז זה מהווה כבר כ"חותמת" טיפולית?

בעיקרון פרטי משקיע בך יותר זמן ומחשבה ולרוב יש להם ידע רב יותר. כללי זה מימון הקופות פחות יחס והשקעה תלוי עם מי נפלת, אם יש לך מכתב המלצה אני חושב שהקופה חייבת לאשר לך. עשיתי ניתוח קטן שבוע שעבר משרד הבראיות לא רצה לאשר אותו, קיבלתי מכתב חריף מהבית חולים הם הולכים לשלם לי את הניתוח אז כך שרוב הסיכוי שכן.

• פותח/ת השרשור
בעיקרון פרטי משקיע בך יותר זמן ומחשבה ולרוב יש להם ידע רב יותר. כללי זה מימון הקופות פחות יחס והשקעה תלוי עם מי נפלת, אם יש לך מכתב המלצה אני חושב שהקופה חייבת לאשר לך. עשיתי ניתוח קטן שבוע שעבר משרד הבראיות לא רצה לאשר אותו, קיבלתי מכתב חריף מהבית חולים הם הולכים לשלם לי את הניתוח אז כך שרוב הסיכוי שכן.

אני פשוט אוכל סרט על זה שהרופא בקופ"ח יכתוב שהכל בסדר אצלי ויגרום להפסקת הטיפול כי הטסט בנורמה הנמוכה ולא מחוץ.

אני פשוט אוכל סרט על זה שהרופא בקופ"ח יכתוב שהכל בסדר אצלי ויגרום להפסקת הטיפול כי הטסט בנורמה הנמוכה ולא מחוץ.
ברגע שיש לך מכתב צריכים לטפל. הוא יכול לכתוב לדעתו שהכל בסדר אבל בפועל לא הכל בסדר ואתה משלם להם כל חודש כסף, הם לא עושים לך טובה, במידה ולא יאשרו לך תגיד שאתה הולך להגיש עירעור במשרד הבריאות , ברגע שיש לך מכתב משרד הבריאות חייב לאשר

הייתי גם בציבורי וגם בפרטי!
אין מה להשוות את זמינות התורים
פרטי יותר מתייחסים,יותר זמין
ציבורי כשמו כן הוא

נקודה חשובה
את טיפולי הפוריות עשינו(אני ואישתי)
אצל רופא פרטי(כל ביקור 1500₪)
והוא לא הצליח להגיע להצלחה זאת אומרת הריון.
החלטנו לעזוב אותו וללכת לרופא ציבורי
Long story short יש לי 3 חבלנים בבית 😃)

אז אין לדעת

הייתי גם בציבורי וגם בפרטי!
אין מה להשוות את זמינות התורים
פרטי יותר מתייחסים,יותר זמין
ציבורי כשמו כן הוא

נקודה חשובה
את טיפולי הפוריות עשינו(אני ואישתי)
אצל רופא פרטי(כל ביקור 1500₪)
והוא לא הצליח להגיע להצלחה זאת אומרת הריון.
החלטנו לעזוב אותו וללכת לרופא ציבורי
Long story short יש לי 3 חבלנים בבית 😃)

אז אין לדעת
אני זוכר שבת דוד שלי גם עשת ונתנו לה כלומיד במרשם לקחתי 30 כדורים בכלום כסף מאז אני רק מחכה שתכנס להריון 😆😆

אני זוכר שבת דוד שלי גם עשת ונתנו לה כלומיד במרשם לקחתי 30 כדורים בכלום כסף מאז אני רק מחכה שתכנס להריון 😆😆
רק היום אני מבין איזה תרופות ״התגלגלו״
לי בידיים...
אוביטרל,מנופור,איקוקלומין,דקהפפטיל,גונל

😱
לקחו אותכם קשה שם במירפאה
בסמוך לשאיבה היא היתה צריכה להזריק
גם אוביטרל וגם דקהפפטיל,ואז ביצית שהיא בגודל 18 הייתה הופכת ל22(מה גם שיש מחקרים שדקהפפטיל תומך בגדילת העוברים)
הזאטוט הראשון הגיע לאחר 3 שנים של טיפולים

• פותח/ת השרשור
עדיף שאביא אתי את מכתב סיכום ביקור מהאנדו' הפרטי למפגש עם הציבורי? שהרופא כבר ידע שרשום לי שאכן יש לי בעיה ואני בטיפול? או ללכת על עיוור לפגישה?

תוציא מכתב,שמור בכיס.!
תן לרופא לבדוק ולשאול שאלות,אם אתה רואה שזה הולך לכיון שונה מהטיפול של הפרטי,אל תשלוף את המכתב,אם הוא מכין אותו הטיפול תוציא את המכתב.

*תן לרופא להוביל אחרי הכל הוא רופא,אל תכתיב לו כלום **מנסיון

• פותח/ת השרשור
בעצם, נדמה לי, אבל, שהמחשבים בקופה מסונכרנים, ז"א שלרופא החדשה תהיה גישה לתיק שלי מבחינת בדיקות המעבדה וכו' והיא תראה שיש לי עליה בטסט וביתר המדדים בבדיקות האחרונות לעומת הקודמות, אז לא ניתן להסתיר.

למה אתה רוצה להסתיר ? 😕
האמת? יכול להבין, לא חסר סיבות גם לאדם שכביכול אין לו מה להסתיר. נגיד למשל קורה לך איזו תאונה בעבודה, רוצה לתבוע את הביטוח? כל דבר יכולים להעלות את זה שאתה לוקח חומרים לא חוקיים ותופעות לוואי וכו׳

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית