הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם פרטי

פדרו

משתמש מתחיל
90
9
נק' מוניטין:
19
90
9
אהלן, בהמשך לפסוטים בעניין התחלת ג׳ינו בסייקל טרן וטסט ארוכים, רציתי לדעת למי יש ניסיון עם בדיקת דם פרטית? מי מבצע בדיקות בפרטי ומה המחיר והאם הם מדווחים לקופת חולים (כל המטרה זה לא ״להרוס״ את התיק הרפואי שלי..)

אגב, לפי מה שהבנתי בחיפושים זה שהמחיר הוא פר מדד , אשמח אם מישהו יודע להגיד את מינימום המדדים שאני צריך למצב הזה כדי לחסוך בעלויות

איזה תיק רפואי בדיוק אתה חושש להרוס..
מה..השתמשת בהירואין?
במקרים כאלה הייתי הולך..
תגיד שעשית שימוש קצר וחד פעמי באנאבוליים..ושיש לך גירוי בפטמה..ישלחו אותך לבדיקות הרלוונטיות ואז גם תדע למה אתה רגיש ומאיזה חומרים להמנע

אגב...הגינו כבר התפתח לך?? או שזה עדיין רק מגורה ?

איזה תיק רפואי בדיוק אתה חושש להרוס..
מה..השתמשת בהירואין?
במקרים כאלה הייתי הולך..
תגיד שעשית שימוש קצר וחד פעמי באנאבוליים..ושיש לך גירוי בפטמה..ישלחו אותך לבדיקות הרלוונטיות ואז גם תדע למה אתה רגיש ומאיזה חומרים להמנע

אגב...הגינו כבר התפתח לך?? או שזה עדיין רק מגורה ?

הוא לא צריך להגיד איך זה נגרם לו.
שיתאר את הבעיה וידובב את רופא אל מתן טיפול ראוי.

מבחינת "נראות" התיק הרפואי,
להתלונן על ג'ינו זה אחד, להודות בשימוש באנבולים זה משהו אחר לגמרי. מיותר.
שיהיה בהצלחה והחלמה מהירה!

להודות בשימוש באנבולים כש90% מהמדינה דופקת גויינטים זה אולי לא נעים אבל לא רואה מה הבעיה
ואגב יכולה להיות בעיה באבחנה ובטיפול שהרופא יתן אם לא יבין שהמקרה התלקח בגלל מניפולציה חיצונית..
הוא הרי יצטרך להבין מה גרם לעליה הפתאומית הפרולקטין כדי לטפל בבעיה נכון ויעיל..

לדעתי אם הבחור בשייפ והרופא עם אינטליגנציה בסיסית הוא ישאל אותו לבד

להודות בשימוש באנבולים כש90% מהמדינה דופקת גויינטים זה אולי לא נעים אבל לא רואה מה הבעיה
ואגב יכולה להיות בעיה באבחנה ובטיפול שהרופא יתן אם לא יבין שהמקקה התלקח בגלל מניפולציה חיצונית..
הוא הרי יצטרך להבין מה גרם לעליה הפתאומית הפרולקטין כדי לטפל בבעיה נכון ויעיל

לא נכון. אין צורך לציין שזה מאנאבולים.
אחרי הבדיקות כבר יבינו איך לטפל.

הבעיה היא שיש בעיה עם ביטוחים וכו' לאחר שנרשם שהשתמשת בסטרואידים לא חוקיים.

ואגב יכולה להיות בעיה באבחנה ובטיפול שהרופא יתן אם לא יבין שהמקרה התלקח בגלל מניפולציה חיצונית..
הוא הרי יצטרך להבין מה גרם לעליה הפתאומית הפרולקטין כדי לטפל בבעיה נכון ויעיל..

לדעתי אם הבחור בשייפ והרופא עם אינטליגנציה בסיסית הוא ישאל אותו לבד
אלכוהול זה בעיה אבל מוסדר חוקית
גם גוינטים זה בעיה, תכלס זה לא כזה בעיה אבל זה כבר מוסדר חוקית
סמים אחרים זה באמת בעיה אבל תרופות מרשם וכאלה גם מוסדרות חוקית
תכלס, העולם המערבי, נגמר התקופה שבה צריך להצטדק, היום כל זב חותם עושה מה במה שמו שלו

באתי בתגובה הזאת להגנת הגוינטים ומצאתי את עצמי לכאורה אומר משהו אחר אח

מי שמשתמש באנבולים קרוב לוודאי ישמור על תזונה ואורח חיים יותר בריא ככה שזה מתקזז, רק לכאורה..

הבעיה היא שיש בעיה עם ביטוחים וכו' לאחר שנרשם שהשתמשת בסטרואידים לא חוקיים.
לא יודע אז לא אתוכח
לא שמעתי על זה אבל אם זה נכון מה שאתה אומר אז יכול להוות שיקול.
בכל מקרה אני חושב שהוא צריך לעצור את הסייקל ולפענח את הנושא

לא יודע אז לא אתוכח
לא שמעתי על זה אבל אם זה נכון מה שאתה אומר אז יכול להוות שיקול.
בכל מקרה אני חושב שהוא צריך לעצור את הסייקל ולפענח את הנושא
ששואלים אותך בראיון עבודה אם עשית שימוש בסטרואידים או סמים אז אתה תופס טרמפ על המילה abuse, רושם לא, אף אחד לא אומר כלום גם אם אתה 2 מטר גובה 3 מטר רוחב ומתקדמים הלאה

שאתה מסמן כן, זה כמו לסמן וי על הסעיף hiv בטיסה לאמריקה, זה מתכון לצרות

אני לא מעודד לשקר וכדומה בתגובה זו אבל בואו רגע בואו..

• פותח/ת השרשור
חברים תודה על התשובות לפה או לפה, דעתי היא שאם אני בניקוי ורמות הטסט נמוכות אז אפשר לעשות בדיקות בקופת חולים בלי להגיד לצורך העניין מאיפה זה קרה, אבל נראה אותכם מסבירים למה הטסט שלכם בשמיים בלי התערבות חיצונית..
אני יודע שאני יכול לעשות מה שבא לי אבל מעדיף פשוט מראש לשמור על התיק הרפואי שלי ״נקי״ מדברים לא חוקיים כביכול.
כמובן שאם לא תהיה ברירה אלך לקופה אבל אם יש אלטרנטיבה באופן פרטי בסכומים הגיוניים אעדיף שם ולכן שאלתי מי מכיר או עשה במקום פרטי.

תעשה מה בראש שלך...
הרופא יראה שרמות האסטרוגן שלך גבוהות שזה דבר אופייני אצל מי שמסיים סייקל..אך ממך הוא יבין שאתה לא, ויגלה שבאופן תמוה יותר רמות הטסט ברצפה+ פרולקטין גבוהה..
ואו שהוא יאבחן לא נכון את המצב(שלא לגמרי באשמתו) וכתוצאה מכך גם יטפל לא נכון בבעיה
או שהוא יודע לעשות 1+1
יש יותר מגורם 1 שעשוי לגרום לזה..אם תרצה לקבל טיפול יעיל הוא יצטרך להבין למה..אם הוא לא יבין למה..גם אתה לא תדע ולא תערך נכון יותר לסייקל הבא

תעשה מה בראש שלך...
הרופא יראה שרמות האסטרוגן שלך גבוהות שזה דבר נורמלי אצל מי שמסיים סייקל..את זה הוא יבין ממך שלא, ויגלה שבאופן תמוה יותר רמות הטסט ברצפה+ פרולקטין גבוהה..
ואו שהוא יאבחן לא נכון את המצב(שלא לגמרי באשמתו) וכתוצאה מכך גם יטפל לא נכון בבעיה
או שהוא יודע לעשות 1+1
יש יותר מגורם 1 שעשוי לגרום לזה..אם תרצה לקבל טיפול יעיל הוא יצטרך להבין למה..אם הוא לא יבין למה..גם אתה לא תדע ולא תערך נכון יותר לסייקל הבא
שמע, זה לא סיפור להגיד לרופא שניסית איזה תוסף תזונה אשוואגנדה או משהו או להגיד לו שעשית שינוי בתזונה ואז הוא יגיד לך להיבדק שוב עוד חודש והבדיקות תקינות והלאה, הרופא הוא לא שוטר ss בגסטפו, עוברים בשולחן שלו עוד עשרות פציינטים ואם לא תתעקש שיש לך בעיה אז הוא לא יעשה מזה סיפור ובדיקת דם הבאה שתצא תקינה בעזרת ה והנה סגרת את הפינה, לא צריך לקחת דברים לקיצון כל פעם
מה שאני מתכוון בתגובה ה'קיצונית' הוא שהרופא לא יכוון לך אקדח לראש וישאל למה הערכים ככה וככה, הרופאים שבאמת היו 'דואגים' לך עד לרמה הזאת הם מהדור הישן, ושלא תטעו, הלוואי והרופאים היום היו כאלה

הוא התחיל לפתח גינו שהיחס טסט-אסטרוגן היה הפוך מזה שיגיע איתו לרופא..
כרופא הוא ירצה לטפל לא רק ברמות הפרולקטין הגבוהות אלא במה שגרם להם לעלות..
בדיקות הדם האלה לדעתי יחשפו גם שימוש באנבוליים..(דקה לדוגמה שהוא קורב משפחה של הטרן ממשפחת הnor19 אפשר לזהות בדם עד שנה אחרי) אבל אל תיקח אותי רציני מידי
לא רופא
רחוק מזה

חברים תודה על התשובות לפה או לפה, דעתי היא שאם אני בניקוי ורמות הטסט נמוכות אז אפשר לעשות בדיקות בקופת חולים בלי להגיד לצורך העניין מאיפה זה קרה, אבל נראה אותכם מסבירים למה הטסט שלכם בשמיים בלי התערבות חיצונית..
אני יודע שאני יכול לעשות מה שבא לי אבל מעדיף פשוט מראש לשמור על התיק הרפואי שלי ״נקי״ מדברים לא חוקיים כביכול.
כמובן שאם לא תהיה ברירה אלך לקופה אבל אם יש אלטרנטיבה באופן פרטי בסכומים הגיוניים אעדיף שם ולכן שאלתי מי מכיר או עשה במקום פרטי.

אף אחד לא יבקש הסבר. יכול להיות מלא סיבות לטסט חריג, מצב פתולוגי בהיפופיזה, חוסר איזון הורמונלי כללי, וכו וכו וכו. אף רופא לא יגיד לך "יצא לך טסט מעל 50nmol אתה בטח מזריק טסט". רופאים לא מתעסקים בזה. בגג ישלחו אותך לבדיקות לבירור..

בדיקות פרטיות בסיסיות זה סביב 1,500 ש"ח. הכוונה לטסט, טסט חופשי, LH, פרולקטין ועוד אחת שלא זוכר את שמה. כנראה שתצטרך עוד. לפחות אסטרודיול ואולי עוד כמה. לגבי איזה בדיקות - ממילא, הרופא צריך לקבוע. אם אתה רוצה פרטי - תבקש מהרופא הפרטי רשימת בדיקות ותסביר לו שאתה מעדיף שלא ייכנס לתיק הרפואי, ככה שיצמצם בבדיקות. אם העלות גדולה עליך - תמיד אפשר לבקש מרופא המשפחה, שייקבע לך בדיקות שרשם רופא פרטי. אין סיבה שלא יסכים.

לגבי ה"דיווח" - אם זה כל כך חשוב לך לא להיות "אשם", תמיד תוכל לומר שצרכת תוסף מזון מחו"ל - וכנראה שמה שהיה בתוכו זה לא מה שחשבת שהיה בתוכו...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית