הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות - מינון ווינסטרול

Tomer0194

מושעה
727
413
נק' מוניטין:
727
727
413
מה המינון המומלץ ולכמה שבועות
אציין שזה לא סייקל ראשון או שני פשוט אף פעם לא התנסתי בו
מבחינת השבועות ניתן לרוץ עליו 8 או שההגבלה אומרת 6 בגלל הרעילות
מדובר באוראלי
תודה

• פותח/ת השרשור
סייקל 5
בן 27
טסט ווינסטרול ומוסיף פרווירון
סייקל פשוט
לא מחפש לעלות על במות והבנתי שמאסטרון יקר משמעותית ואפקטיבי רק באחוזי שומן מאוד נמוכים , אם אני טועה תקן אותי
חוץ מזה מחפש לשפר את הביצועים בכושר הגופני האירובי במהלך הסייקל בנוסף להורדת אחוז שומן

סייקל 5
בן 27
סייקל פשוט
לא מחפש לעלות על במות והבנתי שמאסטרון יקר משמעותית ואפקטיבי רק באחוזי שומן מאוד נמוכים , אם אני טועה תקן אותי
חוץ מזה מחפש לשפר את הביצועים בכושר הגופני האירובי במהלך הסייקל בנוסף להורדת אחוז שומן
50 מ"ג ליום יעשה עבודה מושלמת לא יוצר. מסטרון יעיל גם על אחוז שומן לא חד ספרתי העניין שאת האפקט שלו רואים רק על אחוזי שומן נמוכים. טסט וויני פרווירון אחלה סייקל

• פותח/ת השרשור
50 מ"ג ליום יעשה עבודה מושלמת לא יוצר. מסטרון יעיל גם על אחוז שומן לא חד ספרתי העניין שאת האפקט שלו רואים רק על אחוזי שומן נמוכים. טסט וויני פרווירון אחלה סייקל
50 מג לאורך כמה שבועות מומלץ?
תודה על התשובה אח

8 זה בהחלט אובר קייל תגביל ל 6 מסטרון תמיד מקשיח אותי גם על 12 אחוז שומן מאוד בולט ומוריד ממני את הנוזלים ביעילות שילוב של טסט מסטרון וינסטרול זה שילוב מאוד חזק ואיכותי מתאים לסייקל מסה

סייקל 5
בן 27
סייקל פשוט
מסטרון זה הסטרואיד הטוב ביותר שאי פעם ראיתי, אני אישית מתנגד מאוד לאוראלים, תיצמד למסטרון וטסט,

ווינסטרול גג 50 מ"ג
אתה יכול להגיע ל50 לאט לאט 30 לעלות מתי שההרגשה סבבה עם הימים ל40 ואז ל50 ..
סייקל חמישי . . אתה יכול גם לתקוע 50 מהתחלה ...

סייקל 5
כמו שים אמר אפשר לתקוע 50 או לעלות בהדרגה. אבל עוד פרט חשוב ששחכת לציין גובה משקל ואחוזי שומן ומה המטרה שלך אני מניח שחיטוב.

וינסטרול כמו כל אוראלי אחר מעלה לחץ דם עורקי וגולגולתי לכן במידה וזה פעם ראשונה שלך תעשה שבוע ראשון 30 מג שבוע שני 40 מג במידה וזה פעם ראשונה אין טעם לעלות ל50 מג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית