עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
50 מ"ג ליום יעשה עבודה מושלמת לא יוצר. מסטרון יעיל גם על אחוז שומן לא חד ספרתי העניין שאת האפקט שלו רואים רק על אחוזי שומן נמוכים. טסט וויני פרווירון אחלה סייקלסייקל 5
בן 27
טסט ווינסטרול ומוסיף פרווירון
סייקל פשוט
לא מחפש לעלות על במות והבנתי שמאסטרון יקר משמעותית ואפקטיבי רק באחוזי שומן מאוד נמוכים , אם אני טועה תקן אותי
חוץ מזה מחפש לשפר את הביצועים בכושר הגופני האירובי במהלך הסייקל בנוסף להורדת אחוז שומן
50 מג לאורך כמה שבועות מומלץ?50 מ"ג ליום יעשה עבודה מושלמת לא יוצר. מסטרון יעיל גם על אחוז שומן לא חד ספרתי העניין שאת האפקט שלו רואים רק על אחוזי שומן נמוכים. טסט וויני פרווירון אחלה סייקל
6-8 שבועות לא יותר, אפשר לשלב מנקה כבד במהלך הסייקל פרווירון 2 כדורים בוקר וערב. בכיף גבר.50 מג לאורך כמה שבועות מומלץ?
תודה על התשובה אח
מסטרון זה הסטרואיד הטוב ביותר שאי פעם ראיתי, אני אישית מתנגד מאוד לאוראלים, תיצמד למסטרון וטסט,סייקל 5
בן 27
טסט ווינסטרול ומוסיף פרווירון
סייקל פשוט
לא מחפש לעלות על במות והבנתי שמאסטרון יקר משמעותית ואפקטיבי רק באחוזי שומן מאוד נמוכים , אם אני טועה תקן אותי
חוץ מזה מחפש לשפר את הביצועים בכושר הגופני האירובי במהלך הסייקל בנוסף להורדת אחוז שומן
Wrong place, buddy.please anyone helps me to get winstrol (i'm in tel aviv - [email protected]). thanks a lot. Hello, i have back problems and some doctor suggested that i use winstrol to build muscles in my back
do you have any suggestion ?
thanks