כמה חלבון אתם צורכים ביום? (סקר)

כמה חלבון אתם מכניסים ביום (בוודאות)

• 1 גרם חלבון על כל ק"ג משקל גוף

• 1.2 גרם חלבון על כל ק"ג משקל גוף

• 1.5 גרם חלבון על כל ק"ג משקל גוף

• 1.7 גרם חלבון על כל ק"ג משקל גוף

• 2 גרם חלבון על כל ק"ג משקל גוף

• 2.2+ גרם חלבון על כל ק"ג משקל גוף

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
לא אמרתי אף פעם שזה לא אפשרי, ואתה יכול לעבור על ההודעות שלי. טענתי שלא כל אחד יצליח לעמוד בתפריט תזונה עם כל כך הרבה כשלים (תזונה משמעממת, עשירה בקלוריות, וגורמת אי נעימות בעיכול) בזמן שאפשר לקבל איכות וכמות מזון טובה יותר עם שינויים קלים, כמו הוספת דגנים.

אני מסכים איתך שעדשים הוא מזון בריא ואפילו טעים, אבל אני חולק עליך שצריך לבסס רק עליו את התפריט.
כמו שאני לא אמליץ לקבל את כל החלבון שלנו משוקולד, גם זה אפשרי טכנית.
איך האיכות משתפרת על ידי הוספת דגנים אם הראתי שעדשים לבד נותנים יותר חומצות אמינו.. טוב עזוב אין לי כח להכנס לזה עוד פעם

איך האיכות משתפרת על ידי הוספת דגנים אם הראתי שעדשים לבד נותנים יותר חומצות אמינו.. טוב עזוב אין לי כח להכנס לזה עוד פעם
כנראה, והסיבה היא לא כי פרופיל חומצות האמינו של העדשים רע, אלא ההפך, הוא טוב, אבל אתה צריך לשפוט אותו לפי החוליה החלשה ביותר - מתיונין וציסטאין.
אם תאכל מספיק עדשים אתה תאכל גם מספיק מאלה (אתה צריך לקחת לפי פי 2 מ-RDI, כי ההמלצות של ה-RDI הן לפי 0.8-1 גרם חלבון לקילו), כי למרות שהן מה שנמצא באחוז הכי נמוך בעדשים, עדיין יש שם לא מעט. עכשיו לפי זה אתה צריך לאכול מספיק עדשים עד שתקבל את הכמות הנחוצה משם, לא משנה כמה קלוריות וחלבון תצרוך מזה. הבעיה היא שאתה לא יכול לחיות רק מעדשים, אחרת יהיה לך חסרים תזונתיים בעיקר של ויטמינים מסויימים, ושומן, זה למה אתה תצטרך להוסיף דברים נוספים ככה או ככה, ואז הצריכה הקלורית מתחילה לעלות מעל מה שרצוי.
זה למה משלבים מקורות, כי אם גם ככה תצטרך לגוון, עדיף שיהיה עם מזונות עם אחוז גבוה יותר של מתיונין וציסטאין, כדי שלא תצטרך לאכול עדשים עד שתגיע לערכים המספקים של אלה
אני מסכים איתך, כל עוד יש שילובים שמשלימים את החלבון לחלבון מלא אז בהחלט אין צורך בדגנים, אבל הנקודה שלי הייתה שכן יש צורך בשילובים. מהדיון היה נראה שאתה טוען שאפשר לספק הכל מעדשים

31B3F904-7D79-4B2C-907A-6B4ABC293E28.jpeg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית