נק' מוניטין:
46
- 135
- 46
- ירוחם פיטנס
- פותח/ת השרשור
למה להתמרמר? לקחת קשה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה פתאום עחי אתה כזה גברלמה להתמרמר? לקחת קשה
לא רוצה !אבל היא התחילה! 🙄🤣
מסכים איתך.מהחי על בערך 2 (כנראה הייתי מגיע ל2.5 גם כולל הכל) נמאס לי מחלבון ואני כנראה אכוון ל1.8 ואנסה להתקדם עם זה. אני גם לא מאמין
שזה בריא יותר מידי חלבון.
וואייי היייתה תקופה שהייתי מנביטה מלאאאא!!מסכים איתך.
אני חושב שאני צורך בין 1.7 ל 2 ביום ומתקדם יופי.
אני רוצה להתחיל יותר חלבון צמחי כמו שעועית ועדשים, נראה לי זה יותר בריא, אבל צריך להנביט קודם, אחרת זה ממש קשה על העיכול.
חלבון שעועית לא נחשב לנחות?מסכים איתך.
אני חושב שאני צורך בין 1.7 ל 2 ביום ומתקדם יופי.
אני רוצה להתחיל יותר חלבון צמחי כמו שעועית ועדשים, נראה לי זה יותר בריא, אבל צריך להנביט קודם, אחרת זה ממש קשה על העיכול.
אז אוכלים יותר ממנו פשוטחלבון שעועית לא נחשב לנחות?
לא חושב שזה יעזור משום שחסרות בו חומצות אמינו מסויימות..אז אוכלים יותר ממנו פשוט
אשמח לשמוע איזה חומצת אמינו אחת לפחות חסרה שםלא חושב שזה יעזור משום שחסרות בו חומצות אמינו מסויימות..
אשמח לשמוע איזה חומצת אמינו אחת לפחות חסרה שם
איפה ראית את זהלאוצין למשל
זוכר שקראתי איפשהו אין לי כוח לחפש. אני פשוט יודע שהחלבון הזה נחשב ללא משהו. בוא נחכה לתגובה של אלחנן.איפה ראית את זה
כן אבל הכמויות קטנות אתה מבין. שמע אני לא בטוח במה שאני אומר בגלל זה אמרתי שנחכה לתגובה של הבחורTotal Amino Acids for Black Beans
לא נראה שחסר משהו
נתתי לך את הפיתרון לבעיה הזאת,כן אבל הכמויות קטנות אתה מבין.
הוא פשוט לא חלבון מלא, כמו כל הקטניות (מלבד סויה וקוקוס), אבל הפחמימה מדגנים שרוב האנשים אוכלים ביום משלימים אותו.חלבון שעועית לא נחשב לנחות?
לאכול יותר חלבון חסר לא יועיל, צריך להשלים אותו עם דגנים או גרעינים.אז אוכלים יותר ממנו פשוט