הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אתם מריצים/מתכננים?

Viking

משתמש פעיל
862
1,013
נק' מוניטין:
1,898
862
1,013
דברו אליי 😃

אצלי מתכונן שלושה חודשים של:
150 טרן קצר
300 טסט ארוך
450 מאסטרון קצר
קרדרין 25 מג
שישה שבועות אחרונים ויני במינון של 30-50 מג(אעלה אם יהיה צורך)
ולקינוח חודש אחרון על קלן.
הכל של זנקו.
התנסות ראשונה בויני וטרן כמובן ארימדקס 0.5 כל שלושה ימים ודוסטינקס גם ( בעקבות ניסיון עם דקה ).

מה איתכם?

תרים את הטורינבול ל30. שיעבור חלק והיה בהצלחה חבר יקר
אני מריץ טסט 500 וטורינבול 20 וזה עובד יופי. נא לא להמליץ לאנשים להעלות מינונים בלי שום ביסוס.

אני מריץ טסט 500 וטורינבול 20 וזה עובד יופי. נא לא להמליץ לאנשים להעלות מינונים בלי שום ביסוס.

אני דווקא נוטה להסכים איתו מדובר בעוד עשר מג זה לא שהוא המליץ על כמות מופרכת.
מה גם שאתה רגיש יותר .

אפשר להתחיל 20 ועם הזמן (שבועות , חודשים) רוצים לתת יום פה יום שם של "אימון מפציץ" אפשר לעלות ל30 ולחזור ל20 ..
גם המינונים בלי קשר להעלת ה10מ"ג אם תרגיש לחץ דם / חרדות / בעיות שינה . תוריד מהמינונים לאט לאט . גם מLGD וגם מהטורינבול ואל תתבייש גם מהטסט. אם .. ! .

אפשר להתחיל 20 ועם הזמן (שבועות , חודשים) רוצים לתת יום פה יום שם של "אימון מפציץ" אפשר לעלות ל30 ולחזור ל20 ..
גם המינונים בלי קשר להעלת ה10מ"ג אם תרגיש לחץ דם / חרדות / בעיות שינה . תוריד מהמינונים לאט לאט . גם מLGD וגם מהטורינבול ואל תתבייש גם מהטסט. אם .. ! .

תופעת לוואי שהכי הציקה לי בעבר זה היה חוסר סבלנות טוטלי לכולם מסביב, זה הגיע למצב שהפסקתי את הסייקל ואת האימונים לכמה שנים.
עכשיו אחרי כמה חודשים של חזרה לשגרה והרצה של lgd לחודשיים בשביל התנסות (לפני כמה שנים לא ראיתי sarms בשום מקום) מקווה ליהנות יותר 😃

מממ משתנה מאדם לאדם. לי 20 לא דיגדג אותי. אבל קיבלתי לא יחזור אל הטעות הזו

אין בעיה לשתף חוויות אישיות מה לא דגדג ומה כן דגדג אבל צריך לגבות ולהסביר למה המינון אולי נמוך מדי, ורצוי לנסח בצורה של ״תראה אם 20 משפיע עליך, זה די נמוך מהנסיון שלי״.

העניין עם חומרים (ועם שאר סמים) שאם הבנאדם מתחיל עכשיו מ30, זה יהיה הרף התחתון שלו ומשם הוא רק יעלה... וככה לאט לאט מגיעים למינונים לא הגיוניים שזה גם לא הכי בריא וגם על הדרך אתה שוכח מה זה להיות ״נורמלי״.

אין בעיה לשתף חוויות אישיות מה לא דגדג ומה כן דגדג אבל צריך לגבות ולהסביר למה המינון אולי נמוך מדי, ורצוי לנסח בצורה של ״תראה אם 20 משפיע עליך, זה די נמוך מהנסיון שלי״.

העניין עם חומרים (ועם שאר סמים) שאם הבנאדם מתחיל עכשיו מ30, זה יהיה הרף התחתון שלו ומשם הוא רק יעלה... וככה לאט לאט מגיעים למינונים לא הגיוניים שזה גם לא הכי בריא וגם על הדרך אתה שוכח מה זה להיות ״נורמלי״.
אני באמת מצטער אני בדרך כלל לא עונה ככה. אני מסביר תמיד יותר לא יחזור על עצמו

הכל מוכן (יש גם פרגניל)
יום ראשון מתחיל טסט+מאסטרון קצר - מתוכנן ל 12 שבועות

קבצים מצורפים

• IMG_20191120_175705.jpg
    IMG_20191120_175705.jpg
    KB 64.2 · צפיות: 93
תודה אח יקר, בהחלט אעדכן, במיוחד שזו פעם ראשונה שאני הולך להשתמש במאסטרון אודות להמלצות חברי הפורום.
החומר הכי טוב שקיים מניסיון שמור על תזונה הכי חשוב

תודה אח יקר, בהחלט אעדכן, במיוחד שזו פעם ראשונה שאני הולך להשתמש במאסטרון אודות להמלצות חברי הפורום.
זה צריך להיות סייקל רגוע ופשוט צריך לעבור חלק רק לשמור על טווח נורמה של אסטרודיול וסיכוי גבוה שלא תתקל בתופעות לוואי מוכרות ולא מוזרות כמו מי אוראלים, מאסטרון עם טסט יתן לך את האגרסיה הצריכה באימונים " אתה תהנה מהסייקל"

נערך לאחרונה:
לי אישית מאסטרון היה החומר שעשה לי הכי הרבה תופעות לוואי מנטליות, אבל בהצלחה ... חלק עובד להם חלק ללא בעיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית