הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אתם מריצים/מתכננים?

Viking

משתמש פעיל
862
1,013
נק' מוניטין:
1,898
862
1,013
דברו אליי 😃

אצלי מתכונן שלושה חודשים של:
150 טרן קצר
300 טסט ארוך
450 מאסטרון קצר
קרדרין 25 מג
שישה שבועות אחרונים ויני במינון של 30-50 מג(אעלה אם יהיה צורך)
ולקינוח חודש אחרון על קלן.
הכל של זנקו.
התנסות ראשונה בויני וטרן כמובן ארימדקס 0.5 כל שלושה ימים ודוסטינקס גם ( בעקבות ניסיון עם דקה ).

מה איתכם?

לא ממש הייתה הכוונה שלי, אבל מה היית אומר עליו מבחינת השפעות?
כוח ואתה צובר ימבה של שריר אבל לנסוע באוטובוס זה פתאום סיפור כי אתה יותר מדי #רמן איתו

הייתי 4 שבועות על:
250 טסט אנטט
225 פרימו

עכשיו מתחיל 4 שבועות על:
500 טסט אנטט
20 טורינבול (כל יום)

פעם ראשונה עם פרימו, היה די טוב לדעתי, קצת תופעות לוואי שהתחלתי לקחת אבל התאזן עם הזמן.

מתחיל היום טורינבול פעם ראשונה שמנסה.

למה ככ מעט / ככ עדין? אני כמו הנסיכה והעדשה, אני מרגיש כל דבר וזה מציק לי.

איזה תופעות לוואי מסייקל כזה עדין ? 🙄

קודם כל גם לטסט לבד יש תופעות לוואי, לא מעט. זה שיש אנשים שלוקחים הרבה יותר, לא אומר שאפשר לקבל תופעות לוואי.

הייתי חצי שנה בלי כלום אז החזרה לחומרים לגוף כנראה היה טיפה ״שוק״ אז קיבלתי תופעות לוואי ״רגילות״ אבל לזמן די מוגבל סביב שבועיים וזה עבר - חוסר סבלנות, קושי להרדם, חוסר נחת, דופק מואץ וכו׳, טיפלה עצבני מהרגיל, אבל זה התאזן. כמו שאמרתי, אני מאוד רגיש לדברים האלה, אבל מנגד אני מאוד מודע ושם לב לתופעות לוואי לעומת הרבה אנשים שפשוט לא שמים לב.

אני קראתי איפשהו שyk11 מעודד סרטן במידה ויש נטייה, זה נכון?
אספר לך סוד קטן אבל שששש שאף אחד לא ישמע גם אנאבולים מעודדים אותו

טוב, באתי לתת ייצוג למשתמשי סארמס (בלבד):
התכנון הוא לעשות lgd 4033 עם 5 מג יחד עם mk667 למשך חודשיים.

הסייקל אחריו יהיה חיטוב בה אתסף אוסטרין 20 מג עד 30 או s4 (כרגע לא סגור על מינון) במשך שלושה חודשים יחד עם קארדרין (עדיין לא סגור על הקארדרין - כשנגיע לגשר נחצה אותו).

טוב, באתי לתת ייצוג למשתמשי סארמס (בלבד):
התכנון הוא לעשות lgd 4033 עם 5 מג יחד עם mk667 למשך חודשיים.

הסייקל אחריו יהיה חיטוב בה אתסף אוסטרין 20 מג עד 30 או s4 (כרגע לא סגור על מינון) במשך שלושה חודשים יחד עם קארדרין (עדיין לא סגור על הקארדרין - כשנגיע לגשר נחצה אותו).
נחמד נחמד אבל יש לי כמה שאלות

אם כבר ניסיתי 5 והיה נחמד לא כדאי לעלות ל- 10 מג ב- lgd בשביל לראות עוד התקדמות?

עוד דבר - s4, זה חומר חלש ביותר, לא רואה ממש סיבה לקחת אותו

בוא נגיד שאם עשית סייקל מסוים וראית תוצאות יפות ואתה רוצה להמשיך להתקדם אז בגדול - או להמשיך עם אותו חומר שנתן תוצאות יפות במינון נוסף, או להוסיף עוד משהו

אם כבר ניסיתי 5 והיה נחמד לא כדאי לעלות ל- 10 מג ב- lgd בשביל לראות עוד התקדמות?
הייתי מרוצה מאוד ממה שקיבלתי בסייקל האחרון, אפילו קיבלתי מעבר לציפיות יחד עם פציעה, לכן לא רואה צורך לעלות מינון כי:
א) כנראה שהטסט יצנח למטה יותר מאשר 5 מג לכן אקבל תופעות לוואי פחות רצויות.
ב) בעקבות א) אני כרגע בתקופה טיפונת לחוצה ולא בא לי להתנסות כרגע במינונים שהם סוג של ללכת חבל דק אלא על בטוח.

יכול להיות שבהמשך אריץ 10 מג אבל זה לא בתכנון לסייקל הקרוב.

עוד דבר - s4, זה חומר חלש ביותר, לא רואה ממש סיבה לקחת אותו
S4 מג מול מג של אוסטרין אכן יותר חלש אבל אם לוקחים מינון של 50 מג, זה נהפך לחזק יותר מול אוסטרין. וסביר להניח שלא תיקח מינון כזה של אוסטרין עקב תופעות לוואי.
הסיבה שאני מתלבט בין השניים זה כי המחקרים של s4 על בני אדם נגנזו עקב חוסר רלוונטיות ויש לו תופעות לוואי שנקשרת לרצפטור שבעיניים לכן כרגע נוטה פחות לקחת אותו.

בוא נגיד שאם עשית סייקל מסוים וראית תוצאות יפות ואתה רוצה להמשיך להתקדם אז בגדול - או להמשיך עם אותו חומר שנתן תוצאות יפות במינון נוסף, או להוסיף עוד משהו
לא רואה צורך לעשות stacking בסארמס, בסופו של דבר כולם עושים את אותה עבודה, לעבוד על הרצפטור האנרגוני בניגוד לסטרואידים ששם יש להם מגנון פעולה שונה.

הייתי מרוצה מאוד ממה שקיבלתי בסייקל האחרון, אפילו קיבלתי מעבר לציפיות יחד עם פציעה, לכן לא רואה צורך לעלות מינון כי:
ב) בעקבות א) אני כרגע בתקופה טיפונת לחוצה ולא בא לי להתנסות כרגע במינונים שהם סוג של ללכת חבל דק אלא על בטוח.

S4 מג מול מג של אוסטרין אכן יותר חלש אבל אם לוקחים מינון של 50 מג, זה נהפך לחזק יותר מול אוסטרין. וסביר להניח שלא תיקח מינון כזה של אוסטרין עקב תופעות לוואי.
הסיבה שאני מתלבט בין השניים זה כי המחקרים של s4 על בני אדם נגנזו עקב חוסר רלוונטיות ויש לו תופעות לוואי שנקשרת לרצפטור שבעיניים לכן כרגע נוטה פחות לקחת אותו.

לא רואה צורך לעשות stacking בסארמס, בסופו של דבר כולם עושים את אותה עבודה, לעבוד על הרצפטור האנרגוני בניגוד לסטרואידים ששם יש להם מגנון פעולה שונה.
אוסטרין הסארמס הכי נחקר וכנראה הכי בטוח לקחת

• פותח/ת השרשור

אולי במקום לחזק תשתף אותנו מה אתה מתכנן ? (;
הייתי 4 שבועות על:
250 טסט אנטט
225 פרימו

עכשיו מתחיל 4 שבועות על:
500 טסט אנטט
20 טורינבול (כל יום)

פעם ראשונה עם פרימו, היה די טוב לדעתי, קצת תופעות לוואי שהתחלתי לקחת אבל התאזן עם הזמן.

מתחיל היום טורינבול פעם ראשונה שמנסה.

למה ככ מעט / ככ עדין? אני כמו הנסיכה והעדשה, אני מרגיש כל דבר וזה מציק לי.

נסיכה אוסטרלית שלנו .
אני בעד מיקרו דוזינג.

כל אחד עובד על הרצפטור האנדרוגני בצורה שונה אחרת היית יכול לקחת סארמס בודד ולהפציץ במינון וזה כאילו אתה עושה סטאק רק שזה לא ככה

כל אחד עובד על הרצפטור האנדרוגני בצורה שונה אחרת היית יכול לקחת סארמס בודד ולהפציץ במינון וזה כאילו אתה עושה סטאק רק שזה לא ככה
ואז מקבלים sides חזקים וכל זה בשביל עוד כמה גרמים של שריר. עדיף פשוט מהנקודה הזו לדחוף מחט ולהזריק טסט' ולקבל פלוסים גדולים יותר עם sides חלשים יותר.

ואז מקבלים sides חזקים וכל זה בשביל עוד כמה גרמים של שריר. עדיף פשוט מהנקודה הזו לדחוף מחט ולהזריק טסט' ולקבל פלוסים גדולים יותר עם sides חלשים יותר.
על טסט תמיד אני מרגיש טוב כמובן שהמינון לא מוגזם גם עם אני מוסיף מסטרון הסייקל עדין נטול תופעות לוואי מורגשות בכל אופן שמתי לב שאם הזמן ועם הסייקלים אני מתעלם יותר מהתופעות לוואי מה שניקרא "נהנה מהסייקל" ואני באמת נהנה ממנו.חייב לציין שאוראלים תמיד ברוב המקרים יעשו הרגשה לא כל כך נעימה תאמת האנדרול שניסיתי עכשיו פעם ראשונה 75 מג עבר חלק בלי קפיצות בלחצי דם, אך לפעמים מעט כאבע ראש שאספרין היה עוזר. יום חמישי אני יעשה בדיקת דם (אני אחריPct ) ונירא מה הנזק

על טסט תמיד אני מרגיש טוב כמובן שהמינון לא מוגזם גם עם אני מוסיף מסטרון הסייקל עדין נטול תופעות לוואי מורגשות בכל אופן שמתי לב שאם הזמן ועם הסייקלים אני מתעלם יותר מהתופעות לוואי מה שניקרא "נהנה מהסייקל" ואני באמת נהנה ממנו.חייב לציין שאוראלים תמיד ברוב המקרים יעשו הרגשה לא כל כך נעימה תאמת האנדרול שניסיתי עכשיו פעם ראשונה 75 מג עבר חלק בלי קפיצות בלחצי דם, אך לפעמים מעט כאבע ראש שאספרין היה עוזר. יום חמישי אני יעשה בדיקת דם (אני אחריPct ) ונירא מה הנזק

זה מאוד אינדיוידואלי, לי אישית מאסטרון עשה הכי הרבה בעיות אי פעם ואני לא אתקרב אליו בעתיד.

מנגד, מכל האוראליים שניסיתי - אנאבר, טורינבול, היילו, וויני - לא היו שום בעיות.

זה מאוד אינדיוידואלי, לי אישית מאסטרון עשה הכי הרבה בעיות אי פעם ואני לא אתקרב אליו בעתיד.

נכון כל גופו למקרו לי למשל דיבול ממרר את החיים למרות שהמון לוקחים אותו כאילו כלום והכל ורוד. תן לי מעל 30 מג ואני בטוח שאני הולך למות הרגשה בלתי נסבלת חוויה לא נעימה. לפי דעתי זה ענין של ניסיון כדי להגיע למינונים נכונים בכל החומרים.

אני אישית חושב שמסטרון זה הסטרואיד הכי טוב למראה מחוטב, ואני גם לא יכול להשתמש בו כי הוא נגזרת dht ואני רגיש לאקנה....
מעשית אפילו טרן מבחינת אקנה יותר עדין מנגזרות dht,
סייקל מסה אצלי תמיד זה טסט קצר וננדרולון קצר בלבד
בחיטוב המומלץ בעיניי זה טסט קצר ומסטרון, אני אישית לא מצליח להסתדר איתו ולכן בחיטוב הבא הוא יוחלף בטרן במינון נמוך מאוד

זה הכל אינדיוידואלי. מאוד. כל אחד מגיב אחרת.

אתמול שמעתי על עוד חבר ליפטר שלי שמאסטרון עשה לו בלאגן בראש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית