הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אתם מריצים/מתכננים?

Viking

משתמש פעיל
862
1,013
נק' מוניטין:
1,898
862
1,013
דברו אליי 😃

אצלי מתכונן שלושה חודשים של:
150 טרן קצר
300 טסט ארוך
450 מאסטרון קצר
קרדרין 25 מג
שישה שבועות אחרונים ויני במינון של 30-50 מג(אעלה אם יהיה צורך)
ולקינוח חודש אחרון על קלן.
הכל של זנקו.
התנסות ראשונה בויני וטרן כמובן ארימדקס 0.5 כל שלושה ימים ודוסטינקס גם ( בעקבות ניסיון עם דקה ).

מה איתכם?

בעוד שבועיים מתכוון לרדת לניטראלי שבוע, להתייצב על המשקל כמה ימים ואז להתחיל ריקון גליקוגן על ידי אימוני ריקון גליקוגן+ אכילה של פחמימה באזור ה-50, במאזן קלורי שלילי של 800 בערך. לאחר מכן, להתחיל סייקל DNP למשך שלושה שבועות רצוף, ולהגביר מעט את המינון בהדרגה, עד שארגיש שלעלות עוד מינון יהיה מוגזם. במהלך הסייקל מתכוון לאכול במאזן קלורי ניטראלי שמחולק באופן שווה בין כל אבות המזון. לאחר סיום הסייקל, לתת לנוזלים שנספחו מהחומר לרדת תוך כדי הקפדה על ניטראלי, ואז להתחיל להעלות קלוריות בהדרגה עד פלוס 300 בערך. להתייצב קצת על פלוס 300 (כלומר, עלייה של 300 גרם מדי שבוע) ואז להתחיל סייקל מסה שקלאסי לסייקל ראשון:
יום ראשון בבוקר: 250 מ"ג טסט אנתת
יום רביעי בערב: 250 מ"ג טסט אנתת
מהשבוע השלישי והלאה מוסיף פרגניל. הסייקל יתבצע ל14 שבועות.

בעוד שבועיים מתכוון לרדת לניטראלי שבוע, להתייצב על המשקל כמה ימים ואז להתחיל ריקון גליקוגן על ידי אימוני ריקון גליקוגן+ אכילה של פחמימה באזור ה-50, במאזן קלורי שלילי של 800 בערך. לאחר מכן, להתחיל סייקל DNP למשך שלושה שבועות רצוף, ולהגביר מעט את המינון בהדרגה, עד שארגיש שלעלות עוד מינון יהיה מוגזם. במהלך הסייקל מתכוון לאכול במאזן קלורי ניטראלי שמחולק באופן שווה בין כל אבות המזון. לאחר סיום הסייקל, לתת לנוזלים שנספחו מהחומר לרדת תוך כדי הקפדה על ניטראלי, ואז להתחיל להעלות קלוריות בהדרגה עד פלוס 300 בערך. להתייצב קצת על פלוס 300 (כלומר, עלייה של 300 גרם מדי שבוע) ואז להתחיל סייקל מסה שקלאסי לסייקל ראשון:

תפרגן לנו בלפני ואחרי עם הDNP נראה מה זה עושה.

הייתי מוסיף טי3 אם אתה הולך על 3 שבועות.
הוכח על ידי כמה בדיקות דם ששימוש מעל שבוע מתחיל להוריד את פעילות התיאוריד ואת המטבוליזם.
ז"א שביום ה11 לשימוש אתה תשרוף פחות מביום הרביעי

מתכוון לשתף בלוג שלי. אחרי קריאת כל כך הרבה לוגים אני מניח שאפילו לא אלך להתאמן, ואם כן, אז סתם לשחק כי אהיה עייף מאוד
ואתה לא תתאמן יאח:lol:
גם אני הייתי גיבור גדול ואמרתי "בטח שאני אתאמן כרגיל!"

הייתי מוסיף טי3 אם אתה הולך על 3 שבועות.
הוכח על ידי כמה בדיקות דם ששימוש מעל שבוע מתחיל להוריד את פעילות התיאוריד ואת המטבוליזם.
ז"א שביום ה11 לשימוש אתה תשרוף פחות מביום הרביעי
שמעתי על זה, אבל לא הצלחתי למצוא מקור לזה אז אמרתי לעצמי לא לקחת את הסיכון.
אבל, אני אשמע לעצה שלך.
ואתה לא תתאמן יאח:lol:
גם אני הייתי גיבור גדול ואמרתי "בטח שאני אתאמן כרגיל!"
חחח כן כל אחד חושב לעצמו שזה לא כזה נורא, עד שהוא מגלה למה התכוונו האנשים.
מאחר וזה הסייקל הראשון שלי לDNP אני לחוץ, ומתרגש. יש בי חשש קצת, אבל החומר הזה לא מסוכן כמו שעושים ממנו (אבל התופעות לוואי כן נשמעות מלחיצות)

יש בי חשש קצת, אבל החומר הזה לא מסוכן כמו שעושים ממנו (אבל התופעות לוואי כן)
לגמרי.. אמנם מתו כמה בחורות אבל מדובר באנורקסיות שלקחו יותר ממה שאני ואתה ביחד ניקח.
הסכנה "היחידה" היא התייבשות מבחינתי

אבל, אני אשמע לעצה שלך.
אנסה לחפש לך דוגמה,אני חושב שראיתי בreddit. אעדכן

לגמרי.. אמנם מתו כמה בחורות אבל מדובר באנורקסיות שלקחו יותר ממה שאני ואתה ביחד ניקח.
הסכנה "היחידה" היא התייבשות מבחינתי
קראתי המון
היתה גם בחורה אחת במ"ג 60 שלקחה משהו כמו גרם וחצי ביום. אני חושב שמצאו אותה במקלחת מנסה לקרר את עצמה באמבט מי קרח.
אנסה לחפש לך דוגמה,אני חושב שראיתי בreddit. אעדכן
תודה רבה!

זה טענה של מישהו,ללא צילום של הבדיקות

did a t3/t4 exams in between my 15days 250mg cycle (around day 10).

The results:

Free T4 - 0.96 (ref 0.65-1.76) T3 - 0.33 (ref 0.6-1.81)

אפשר להסיק שdnp לא פוגע בייצור הטי4, אלא רק בהמרה לטי3.
טי4 תקין
טי3 מתחת לנורמה

הבעיה שאין בדיקה מלפני שהוא התחיל בשביל להשוות.. בכל מקרה לדעתי האישית טי3 אחלה חומר עם מעט מאוד תופעות לוואי,ממש נהנתי איתו ואני כנראה לא אחזור לעולם לdnp אחרי שניסיתי טי3.

אין מה להשוות את היעילות ביניהם כמובן,אבל ניהלתי חיים רגילים על טי3.(מה שלא אפשרי על dnp)

אתה מקיא אוכל ולא בצורה בולימית פשוט כי השיבולת שועל והמים עשה רפלקס הקאהזזה קורה לפעמים וזה בסדר העיקר ההתמדה

שתיכם לא שפויים בעיניי
לא מאמין בהאבסה זה לא יעיל וכבר הוכח כמיותר בזבוז של כסף בריאות וזמן .
ו800 קלוריות זה להרעיב את עצמך גירעון קלורי בונים לאורך זמן אני בספק אם יש לך מטבוליזם כזה איטי.

זה טענה של מישהו,ללא צילום של הבדיקות

did a t3/t4 exams in between my 15days 250mg cycle (around day 10).

The results:

Free T4 - 0.96 (ref 0.65-1.76) T3 - 0.33 (ref 0.6-1.81)

אפשר להסיק שdnp לא פוגע בייצור הטי4, אלא רק בהמרה לטי3.
טי4 תקין
טי3 מתחת לנורמה

הבעיה שאין בדיקה מלפני שהוא התחיל בשביל להשוות.. בכל מקרה לדעתי האישית טי3 אחלה חומר עם מעט מאוד תופעות לוואי,ממש נהנתי איתו ואני כנראה לא אחזור לעולם לdnp אחרי שניסיתי טי3.

אין מה להשוות את היעילות ביניהם כמובן,אבל ניהלתי חיים רגילים על טי3.(מה שלא אפשרי על dnp)
תודה!
וכן, בהחלט T3 הרבה פחות קשוח מDNP (ולא ניסיתי אף אחד מהם אף פעם, עדיין).
שתיכם לא שפויים בעיניי
לא מאמין בהאבסה זה לא יעיל וכבר הוכח כמיותר בזבוז של כסף בריאות וזמן .
ו800 קלוריות זה להרעיב את עצמך גירעון קלורי בונים לאורך זמן אני בספק אם יש לך מטבוליזם כזה איטי.
גרעון של 800 קלוריות זה כלום לעומת הסייקל שאני מתכנן. זה באמת להיות לא שפוי

אבל, אני אשמע לעצה שלך.

חחח כן כל אחד חושב לעצמו שזה לא כזה נורא, עד שהוא מגלה למה התכוונו האנשים.
מאחר וזה הסייקל הראשון שלי לDNP אני לחוץ, ומתרגש. יש בי חשש קצת, אבל החומר הזה לא מסוכן כמו שעושים ממנו (אבל התופעות לוואי כן נשמעות מלחיצות)

T3 עושה את העבודה, אני יושב על בקבוק של זה פה כבר ים זמן כי אני מתעצל להתחיל חיטוב בקצב הזה זה כבר יהיה פג תוקף

אחלה של טי 3... צד שמאל 4-5 קילו פחות
1578586252356.jpg

זה אפילו נראה שגדלתי..אחוז שומן ממש משחק תפקיד

T3 עושה את העבודה, אני יושב על בקבוק של זה פה כבר ים זמן כי אני מתעצל להתחיל חיטוב בקצב הזה זה כבר יהיה פג תוקף
T3 אחלה חומר, הקטע הוא שהוא פשוט שורף עוד קלוריות בלי התחשבות מהיכן הן מגיעות, לכן הוא עלול לגרום לפירוק שריר עקב גרעון קלורי שלילי מוגזם.
אחלה של טי 3... צד שמאל 4-5 קילו פחות
צפה בקובץ המצורף 52564

זה אפילו נראה שגדלתי..אחוז שומן ממש משחק תפקיד
מרשים ביותר. גם אני כשאני מתחטב אני נראה גדול יותר.. על אחוזי שומן נמוכים עם מסת שריר גבוהה נראים מעולה

תודה!
וכן, בהחלט T3 הרבה פחות קשוח מDNP (ולא ניסיתי אף אחד מהם אף פעם, עדיין).

גרעון של 800 קלוריות זה כלום לעומת הסייקל שאני מתכנן. זה באמת להיות לא שפוי

אבל למה? לא מבין את ההגיון .
אני עושה חיטוב על 2000 -1800קלוריות
כי המטבוליזם מאפשר .
אתם סתם הורסים לעצמכם את הגוף
אוכלים כמו חזירים אן מרעיבים את עצמכם החיים זה בלאנס ולא קיצוניות.

אבל למה? לא מבין את ההגיון .
אני עושה חיטוב על 2000 -1800קלוריות
כי המטבוליזם מאפשר .
אתם סתם הורסים לעצמכם את הגוף
אוכלים כמו חזירים אן מרעיבים את עצמכם החיים זה בלאנס ולא קיצוניוצ.
החיטוב שלי יימשך בערך חודש, ואני לא מרעיב את עצמי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית