מה אתם מריצים/מתכננים?

Viking

משתמש פעיל
862
1,013
נק' מוניטין:
1,898
862
1,013
דברו אליי 😃

אצלי מתכונן שלושה חודשים של:
150 טרן קצר
300 טסט ארוך
450 מאסטרון קצר
קרדרין 25 מג
שישה שבועות אחרונים ויני במינון של 30-50 מג(אעלה אם יהיה צורך)
ולקינוח חודש אחרון על קלן.
הכל של זנקו.
התנסות ראשונה בויני וטרן כמובן ארימדקס 0.5 כל שלושה ימים ודוסטינקס גם ( בעקבות ניסיון עם דקה ).

מה איתכם?

למרות שאחרי שקראתי חוג של איזה בחור רוסי על dnp, אני קצת חושש ממנו. זה היה עם תמונות ואז כמעט הקאתי את השיבולת שלי כמו ה @CycleTelephohe . אני אנסה לחפש לכם את זה. שאבו לו איזה חצי ליטר מוגלה משוק שמאלי, שריר בחזה ימיני נקרע, הבן אדם היה נראה כמו זומבי בסרטי אימה זולים בתוך מצעים ספוגים בזעה צהובה. אולי הוא החך על מינונים עצומים , לא יודע , אבל זה היה נראה נוראאא

למרות שאחרי שקראתי חוג של איזה בחור רוסי על dnp, אני קצת חושש ממנו. זה היה עם תמונות ואז כמעט הקאתי את השיבולת שלי כמו ה @CycleTelephohe . אני אנסה לחפש לכם את זה. שאבו לו איזה חצי ליטר מוגלה משוק שמאלי, שריר בחזה ימיני נקרע, הבן אדם היה נראה כמו זומבי בסרטי אימה זולים בתוך מצעים ספוגים בזעה צהובה. אולי הוא החך על מינונים עצומים , לא יודע , אבל זה היה נראה נוראאא
איפה קראת? זה לא נשמע אמין כל כך

פעם ב.. מקיא
מה הבעיה מלא אבקת חלבון ואו חזה עוף או עוד דברים של חלבון אם יש
שיבולת שועל 200-400 גרם
ומשלים בפסטה או משהו או לחם מלא פרוסות
ולפעמים עוד אוכל אוכלים אחרים, לפעמים אתה מקיא אבל אתה שותה כוס מים ומתקדם הלאה
🤣🤣🤣
אויי ואווי @Viking
אנחנו חייבים לעלות פוסט לפורום 'תזונה ותוספים' להסביר למתאמנים שאין דבר כזה מסה .
@CycleTelephohe אין לך למה לעשות את זה . אין ב"מסה" הזאת תרומה להתקדמות שלך . זה לא אם אתה דוחף אוכל אז הגוף בונה יותר 🤦‍♂️ .

🤣🤣🤣
אויי ואווי @Viking
אנחנו חייבים לעלות פוסט לפורום 'תזונה ותוספים' להסביר למתאמנים שאין דבר כזה מסה .
@CycleTelephohe אין לך למה לעשות את זה . אין ב"מסה" הזאת תרומה להתקדמות שלך . זה לא אם אתה דוחף אוכל אז הגוף בונה יותר 🤦‍♂️ .
אתה על א.ש נמוך ומבין שעליה במשקל = עליה בשריר אז אתה אוכל מספיק כדי לגבות עליה במשקל

לאכול מספיק = לאכול עד שאתה לא רעב .. ולאכול כשאתה רעב .
אם אתה לא רעב לאוכל או דוחף בכוח או עד שאתה מקיא = אתה כניראה לא צריך את זה .
אין בדחיפה יותר ממה אתה צריך תועלת רק רע , בעיות ומחלות ואם תינצל מהם אז רק קלוריות עודפות שתצטרך להוריד .

לאכול מספיק = לאכול עד שאתה לא רעב .. ולאכול כשאתה רעב .
אם אתה לא רעב לאוכל או דוחף בכוח או עד שאתה מקיא = אתה כניראה לא צריך את זה .
אין בדחיפה יותר ממה אתה צריך תועלת רק רע , בעיות ומחלות ואם תינצל מהם אז רק קלוריות עודפות שתצטרך להוריד .
אני על חומרים ואם אני לא עושה את זה אני נהיה עייף ויש ירידה במשקל
אין פה קלוריות עודפות והתסריט לא כמו שאתה מצייר אבל מבין את הכוונה הטובה אח

אני על חומרים ואם אני לא עושה את זה אני נהיה עייף ויש ירידה במשקל
אין פה קלוריות עודפות והתסריט לא כמו שאתה מצייר אבל מבין את הכוונה הטובה אח
כמה אתה עולה במשקל כל שבוע?

אני חושב שמסה ״נקיה״ על מאזן קצת מעל ניטרלי או שלילי אפילו מתאימה רק במהלך סייקל או לחברה בני 17-18 שרצים עם 35 טסט ויכולים לישון 14 שעות ביום 🙄
לדעתי למתאמן טבעי כן יהיה מועיל לחלק את השנה לתקופה של אנבוליזם עם עודף קלוריות (כמובן בלי להקיא שיבולת) ותקופה של חיטוב עם גרעון קלורי .

🤣🤣🤣
אויי ואווי @Viking

חבל שאין לי מוניטין לתת לך.
עוד יותר חבל שאנשים ראש בקיר .
מייק העלה בזמנו מחקר שהראה שאין שום הבדל בהיפרתרופיה בין פלוס קלורי של 100ל500 רק שומן ונוזלים.
אני יכול להבין למה זה יעיל לסטרונגמן או ליפטר אבל למפתח גוף זה מיותר.
תעלה תמונות בהזדמנות.

חבל שאין לי מוניטין לתת לך.
עוד יותר חבל שאנשים ראש בקיר .
מייק העלה בזמנו מחקר שהראה שאין שום הבדל בהיפרתרופיה בין פלוס קלורי של 100ל500 רק שומן ונוזלים.
אני יכול להבין למה זה יעיל לסטרונגמן או ליפטר אבל למפתח גוף זה מיותר.
תעלה תמונות בהזדמנות.

הבאתי לו בשמך 😉
גם אני לא מבין למה לכל הרוחות אנשים אוכלים כל כך הרבה מעל הנטרלי שלהם. לא שמעו פה על חוק התפוקה הפוחתת? משלב מסויים העלייה בשומן תהיה גדולה והעלייה בשריר מינורית.

זה מה שאני מדבר עליו. אי אפשר באמת לאשש או להפריך שום טענה על החומר.. למה? זה לא נבדק אף פעם. המחקר הזמין הוא קטן עד לא קיים בחומר הזה. לכן לא חכם לנסות אותו על הגוף שלך, לא בטווח הקרוב ובטח לא בטווח הרחוק של השפעות של שנים ועשרות שנים
הבנתי שכל סטרואיד מעודד סרטן לכן צריך המון בדיקות

הבנתי שכל סטרואיד מעודד סרטן לכן צריך המון בדיקות
אתהמבין זה גם אי אפשר להגיד.. זה באווירלגמרי. קרדרין נגיד פיתח תאים סרטניים אבל - קודם כל זה עכברים ולא בני אדם, ובנוסף זה היה במינונים עצומים שאף אדם לא יתקרב עליהם. לכן מה אפשר נגיד להסיק מזה? פחות או יותר כלום

אתהמבין זה גם אי אפשר להגיד.. זה באווירלגמרי. קרדרין נגיד פיתח תאים סרטניים אבל - קודם כל זה עכברים ולא בני אדם, ובנוסף זה היה במינונים עצומים שאף אדם לא יתקרב עליהם. לכן מה אפשר נגיד להסיק מזה? פחות או יותר כלום
עברתי לפני 17 שנה סרטן והיום אני משתמש בסוסטנון אתמול בדיוק דיברתי עם רופא על זה כל שינוי הורמנלי מעודד גם גלולות הריון צריך להיות בבדיקות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית