הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון שלי , בבקשה תגיבו

• פותח/ת השרשור MZM
  • פורסם בתאריך
180 על 75 קילו .
אין לך מה לחשוב על סייקל , אני מציע שתקרא קצת מאמרים באתר .
ותתחיל לעשות SS (התוכנית ) .

• פותח/ת השרשור
זה לא שאני שחיף בכלל , אני בכלל לא רזה ואני אוכל הרבה . בכל מקרה , השאלה היא לגבי הסייקל , מה אתם חושבים עליו ? תודה

זה לא שאני שחיף בכלל , אני בכלל לא רזה ואני אוכל הרבה . בכל מקרה , השאלה היא לגבי סייקל , מה אתם חושבים עליו ? תודה

אתה 75 קילו , זה משקל של ילד בכיתה ח שלא מתאמן .
אני מציע לך לחסוך את הכסף ואת הנזק שתעשה ותקרא קצת על איך להתאמן אמו שצריך .

איך שגרמנחם אומרים-אחלה תשובה,אבל לא לשאלה שלי.
הוא שאל על הסייקל ולא את הרשות שלכם לבצע אותו.
לגבי הנושא-הייתי מעדיף עם זה מה שיש לך כבר-900 סוסט בשבוע,600 בולד,סטנזה-לא מסתדר לי פה באינג'קטים

לגבי הנושא-הייתי מעדיף עם זה מה שיש לך כבר-900 סוסט בשבוע,600 בולד,סטנזה-לא מסתדר לי פה באינג'קטים

למה כ"כ הרבה חומרים לסייקל ראשון?
קח סוסטנון 500 ל-10 שבועות וזהו.

ומה התחנונים האלה שיענו לך?

הוא יכול לעשות מה שבא לו ,אבל הוא לא צריך את זה וכאנשים שיש להם הרבה יותר נסיון ממנו אנחנו צריכים להגיד לו את זה .

כמו שכולם אמרו, אתה עוד יכול לראות תוצאות יפות באופן טבעי, אז למה סייקל?!

בכל אופן אם אתה הולך על זה אז סוסטנון 500 מ"ג לשבוע ואולי דיאנבול לתחילת הסייקל, בטח שלא בולדנון או ווינסטרול, אתה עושה סייקל מסה אז אל תערבב חומרים יבשים..

מסכים עם back-man סתם משהו כדי לסבר את האוזן. אם אתם מסתכלים על המבנה הכימי של דיבול ובולדנון אפשר לראות שהם ממש זהים ההבדל היחידי הוא זה בדיבול בגלל תהליך המטאלזיציה שלו methalization הסיבה שחווים פחות תופעות לוואי עם בולדנון מאשר דיבול זה מפני שבולדנון מומר לאסטרוגן (estradiol) ודיבול מומר ל
(Methylestradiol) שהוא סוג של אסטרוגן הרבה יותר חזק אבל בסך הכל מדובר באותו סטרואיד מבחינה כימית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית