עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבנת לא נכון. תקרא קודם שתדע מה אתה תכניס לגוף, ובלי קשר לתוצאות לא הייתי בוחר דווקא את החומר הזהשלום אני רוצה להתחיל עם חומרי sarms
ובחרתי תmk677
הבנתי שזה חומר שלא מתעסק עם הורמונים האם זה מזיק ?
תודה לעוזרים
היי,זה כן התעסקות עם הורמונים, זה מעלה את ההורמון הגדילה ואת הigf1. זה גם לא סארמס...
אז כמה עובדות על החומר:
1) מוריד לך את הרגישות לאינסולין, מעלה את רמות הגלוקוז בדם (מה שיכול להוביל לסכרת)
2) אם יש לך תאים סרטניים רדומים, הGH וigf בפרט יכולים להגדיל לך אותם וכתוצאה "לעורר" אותם.
3) מחקר קליני אחד על mk667 הופסק לחלוטין בעקבות תופעות לוואי חמורות שהמשתמשים חוו.
אז כן זה מסוכן.
אז מה אפשר לקחת ?זה כן התעסקות עם הורמונים, זה מעלה את ההורמון הגדילה ואת הigf1. זה גם לא סארמס...
אז כמה עובדות על החומר:
1) מוריד לך את הרגישות לאינסולין, מעלה את רמות הגלוקוז בדם (מה שיכול להוביל לסכרת)
2) אם יש לך תאים סרטניים רדומים, הGH וigf בפרט יכולים להגדיל לך אותם וכתוצאה "לעורר" אותם.
3) מחקר קליני אחד על mk667 הופסק לחלוטין בעקבות תופעות לוואי חמורות שהמשתמשים חוו.
אז כן זה מסוכן.
סוחר אמר לי שזה חומר שמגרה תהורמון גדילה וככהזה כן התעסקות עם הורמונים, זה מעלה את ההורמון הגדילה ואת הigf1. זה גם לא סארמס...
אז כמה עובדות על החומר:
אז כן זה מסוכן.
קראתי ואיזה חומר הכי טוב לקחת עם הכי פחות פגיעה ?הבנת לא נכון. תקרא קודם שתדע מה אתה תכניס לגוף, ובלי קשר לתוצאות לא הייתי בוחר דווקא את החומר הזה
אז מה אפשר לקחת ?
סוחר אמר לי שזה חומר שמגרה תהורמון גדילה וככה
זה משחרר יותר ולא מתעסק עם הורמונים בגוף
קראתי ואיזה חומר הכי טוב לקחת עם הכי פחות פגיעה ?
המחקר לפי דעתי לא פורסם, הוא הופסק. קראתי את זה באתר שיש לו מקורות למחקרים אחרים אבל לזה אין.היי,
בא לך לצרף לינק למחקר שצינת בסעיף השלישי ?
לא לקחת אולי ?אז מה אפשר לקחת ?
אתה יכול לקחת קריאטין זה הדבר היחידי שאין לו תופעות לוואי והוא עשוי לחזק אותך. הוא גורם גם לשריר לספוח נוזלים אז אתה תראה גדול יותר. (תלוי בגנטיקה יש כאלה שזה לא משפיע עליהם)אז מה אפשר לקחת ?
סוחר אמר לי שזה חומר שמגרה תהורמון גדילה וככה
קראתי ואיזה חומר הכי טוב לקחת עם הכי פחות פגיעה ?
Mk677 זה לא סארמס
אבקת חלבון.אז מה אפשר לקחת ?
אם ככה ברור שתקנה ממנו, הרי הוא יודע, הוא סוחר.סוחר אמר לי שזה חומר שמגרה תהורמון גדילה וככה
ניסיתי אבקות וגיינרים לא עוזר סתם בזבוז כסףאבקת חלבון.
אם ככה ברור שתקנה ממנו, הרי הוא יודע, הוא סוחר.
תגיד אתה באמת כזה תמים, או שאתה פשוט טיפש.
הוא גם יגיד לך שזה יביא לך לימוזינה לבית עם 10 בחורות.
תקרא רוצה להתחיל סייקל בן 28.
לא אמרתי שאני רוצה להתחיל סיייקלים עדיין ועוד בגיל שליאבקת חלבון.
אם ככה ברור שתקנה ממנו, הרי הוא יודע, הוא סוחר.
תגיד אתה באמת כזה תמים, או שאתה פשוט טיפש.
הוא גם יגיד לך שזה יביא לך לימוזינה לבית עם 10 בחורות.
תקרא רוצה להתחיל סייקל בן 28.
אם הם לא עוזרים אז זה בטח לא יעזור לך.ניסיתי אבקות וגיינרים לא עוזר סתם בזבוז כסף
וקראתי וגם אני לא רוצה להתחיל סייקלים
אני אוכל נכוןאם הם לא עוזרים אז זה בטח לא יעזור לך.
נשמע שיש לך בעיה של תזונה, אוכל ואולי אימונים.
אני רוצה תmk677 גם כדי שיעזור לי לעלות במשקלי עבודהאם הם לא עוזרים אז זה בטח לא יעזור לך.
נשמע שיש לך בעיה של תזונה, אוכל ואולי אימונים.
ברצינות? אתה חושב שחומר כזה או אחר יביא לך תוצאות בלי תוכנית אימונים טובה ותזונה מעולה?ניסיתי אבקות וגיינרים לא עוזר סתם בזבוז כסף
וקראתי וגם אני לא רוצה להתחיל סייקלים
פניתי לבן אדם הלא נכוןברצינות? אתה חושב שחומר כזה או אחר יביא לך תוצאות בלי תוכנית אימונים טובה ותזונה מעולה?
התזונה שלך על הפנים, הראיה המשפט הטפשי שכתבת.
אני סבור שאני כותב למישהו כל כך מוגבל בהבנה שלו על אימונים ותזונה, שאין דבר שאוכל לכתוב שיסביר לך את הטעות שבגישה שלך.
אנסה בעדינות.
שום חומר לא יעזור לך אם התזונה והאימונים שלך לא טובים מספיק. זה כמו לזבל צמח בלי להשקות אותו.
אני מקווה שתבין שאם לא תלמד איך לשפר את התזונה והאימונים שלך, לא רק שלא תתקדם באימונים עם חומר, אלא יפול לך הז**, וינשור לך השיער, ויהיה לך פצעים על כל הגוף.
אני לא יודע איך אתה נראה עכשיו, אבל רק תדמיין את עצמך עכשיו פלוס כל אותם דברים לא נעימים, ועם תוספת 5 גרם שריר, שווה את זה?
עזוב, אני לא יודע איך מסבירים לאנשים כמוך @frozen יש לך דרך להעביר מסרים לאנשים מוגבלים?
כי לא קיבלת את התשובה שרצית?פניתי לבן אדם הלא נכון
עזוב לא צריך תעזרה שלך סבבה לא יורד לרמה שלך
כי לא קיבלת את התשובה שרצית?
אם כך, אנסה לשנות את התשובה שלי.
MK677 הוא תוסף תזונה לא מזיק, זה אפילו יותר עדין מוויטמין C.
אין לך ממה לחשוש איתו.
ולא רק זה, הוא גם נותן תוצאות טובות יותר מטסט, זה הוכח במחקר על עכברי מעבדה.
כי לא קיבלת את התשובה שרצית?
אם כך, אנסה לשנות את התשובה שלי.
MK677 הוא תוסף תזונה לא מזיק, זה אפילו יותר עדין מוויטמין C.
אין לך ממה לחשוש איתו.
ולא רק זה, הוא גם נותן תוצאות טובות יותר מטסט, זה הוכח במחקר על עכברי מעבדה.