הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי לקחת את הגיינר

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
היום לקחתי פעם ראשונה את הגיינר אחרי האימון ויש משהו שלא לקחתי בחשבון: בקושי רב סיימתי אותו כי הייתי כבר מפוצץ ואת הארוחת צהריים שלי אכלתי בערך שעתיים לפני. עד עכשיו הייתי אוכל קופסת טונה אחרי האימון.
עכשיו 99% מהזמן אני הולך לאימון בערך שעה וחצי אחרי ארוחת צהריים בגלל נוחות וגם אני מרגיש עם הכי הרבה אנרגיה בזמן.
מה אומרים בגלל שממש קשה לשתות את הגיינר בזמן הזה אולי להחזיר את הטונה לאחרי אימון ואת הגיינר לשתות בלילה לפני שאני הולך לישון בתור ארוחה אחרונה?

יכול להיות, זה ממש עובד לפי הנוחות שלך. בסך מה שחשוב זה הערכים שאתה מכניס כל יום, ולא מתי כל ארוחה וכמה ארוחות, זה משני ביותר.

היום לקחתי פעם ראשונה את הגיינר אחרי האימון ויש משהו שלא לקחתי בחשבון: בקושי רב סיימתי אותו כי הייתי כבר מפוצץ ואת הארוחת צהריים שלי אכלתי בערך שעתיים לפני. עד עכשיו הייתי אוכל קופסת טונה אחרי האימון.
עכשיו 99% מהזמן אני הולך לאימון בערך שעה וחצי אחרי ארוחת צהריים בגלל נוחות וגם אני מרגיש עם הכי הרבה אנרגיה בזמן.
מה אומרים בגלל שממש קשה לשתות את הגיינר בזמן הזה אולי להחזיר את הטונה לאחרי אימון ואת הגיינר לשתות בלילה לפני שאני הולך לישון בתור ארוחה אחרונה?

התגובה הנהדרת שמעלי היא לוח הברית בסופו של דבר.

מבחינת כמויות אכילה, אם אתה מרגיש במאבק להיכנס לפלוס קלורי, ממליץ לך לצרוך את הגיינר קקינוח לארוחה, בניגוד למזון מוצק קל יותר לדחוס קלוריות במשקאות דחוסים קלורית, ולכן לשלב בין מזון מוצק, ולאחר מכן בגיינר קקינוח בארוחה אחת תביא אותך לצריכה מוגברת יותר עם פחות מאמץ 😃
ככה שאם אפילו בא לך לאכול ארוחת ערב מוקדמת יחסית ולצרוך לקינוח את הגיינר, אתה גם יכול..
בהצלחה

אין שום צורך לקחת גיינר או טונה או כל דבר אחר מיד אחרי האימון.
אם בא לך לאכול אחרי האימון אז תאכל מה שבא לך וכמה שבא לך, אבל אם לא אז אין צורך.
השאלה היא גם למה לקחת גיינר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית