הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

MK677 & LGD

_THE_DOCTOR_

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
היי מעוניין להתחיל mk677 וlgd
רציתי להתיעץ האם כדי לי לשלב ביחד
10מילגרם שלmk ו5 של ליגנדרול כ8 שבועות ואחרי שבועים לבצע בדיקת דם ובמידה וצריך אעשה pct
או להתחיל עם mk ואחרי 8 שבועות אתחילlgd
לא מתכוון לקחת טסט או משהו רק את שניהם
עוד פעם מתייעץ ( סייקל ראשון)

נערך לאחרונה:
מוזמן לעבור על הבלוג שלי, אני אישית לקחתי mk667 במינון של 20~25 מג וLGD באותו מינון כמו שאתה מתכוון לקחת.

תן פרטים על עצמך, כמה זמן מתאמן? גיל? מהן המטרות ?

קיבלת תוצאות של בדיקות דם?
הרופא לא נתן לי כי הבדיקות לפני כן היו מעולות 🫤

אמרתי לו שהראייה שלי השתבשה (נפילת סוכר) ובאופן כללי יותר עייף אבל אמר שכנראה סתם עבר עליי תקופה לחוצה. כמובן שסתם אמרתי לו את זה בשביל הבדיקות.

הרופא לא נתן לי כי הבדיקות לפני כן היו מעולות 🫤

אמרתי לו שהראייה שלי השתבשה (נפילת סוכר) ובאופן כללי יותר עייף אבל אמר שכנראה סתם עבר עליי תקופה לחוצה. כמובן שסתם אמרתי לו את זה בשביל הבדיקות.

חשבת לנסות לקבוע תור לרופא משפחה אחר? אני יודע שהוא רואה בתיק הרפואי שלך שעשית בדיקה לא ממזמן, אבל אולי בכל זאת שווה לנסות...

היי מעוניין להתחיל mk677 וlgd
רציתי להתיעץ האם כדי לי לשלב ביחד
10מילגרם שלmk ו5 של ליגנדרול כ8 שבועות ואחרי שבועים לבצע בדיקת דם ובמידה וצריך אעשה pct
או להתחיל עם mk ואחרי 8 שבועות אתחילlgd
אתה יכול באמת להתחיל חודש MK וחודש אחריי להכניס LGD בשילוב או לא .. רק בשביל להבדיל בין הרווח מכל 1 .
לסייקלים הבאים תדע מה בא לך יותר טוב .

• פותח/ת השרשור
אני ביום הרביעי כבר החלטתי ללכת עכשיו רק על ה677 ועוד שבוע-שבועים אתחיל lgd
עכשיו דבר מעניין הרבה אומרים וטוענים שזה סופח נוזלים גורם לרעב מוגבר ואני לא מרגיש איזה משהו כזה או אחר.
אני לוקח 10מל ממליצים לעלות ל20 ? או לחכות עוד טיפה?
במשקל עליתי 0.7

אני ביום הרביעי כבר החלטתי ללכת עכשיו רק על ה677 ועוד שבוע-שבועים אתחיל lgd
עכשיו דבר מעניין הרבה אומרים וטוענים שזה סופח נוזלים גורם לרעב מוגבר ואני לא מרגיש איזה משהו כזה או אחר.
אני לוקח 10מל ממליצים לעלות ל20 ? או לחכות עוד טיפה?
במשקל עליתי 0.7
כמה זמן אתה לוקח ? בדרך כלל מינון מקובל הוא 20 מג. ולא כולם חווים את אותם תופעות לוואי.

עריכה**
0.7 זה יכול להיות גם נוזלים מאוכל חכה שבוע.
מינון עדין נמוך לדעתי.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית