הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הצעות לאתגר פורום?

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
המתנה היא אבקת חלבון, תנו רעיון לאתגר מעניין שלא יהיה קשה מידי (ראינו כבר מה הבאתם כשאמרנו לכם לצלם את עצמכם, או שאתם ביישנים או שאתם עצלנים).
אל תביאו דברים כמו "באיזה תאריך נפתח הפורום" (למרות שזה מעניין 99% מכם לא יודע באמת באיזה יום זה היה (ולא זה לא היום שבו אני "נרשמתי").
בכל מקרה תציעו ונזרום עם משהו..

יש לי רעיון:
האתגר הוא לנחש כמה ק''ג רן יהיה אחרי החיטוב. הימור שלי 80ק''ג:bananen_smilies074:

משהו נחמד: 150 חזרות סקוואט עם הספקה של עד שנייה אחת בין החזרות, המשקל לא משנה.
למרות שאם אנשים לא השתתפו בקודם שהוא יותר פשוט אז קשה לי להאמין שאנשים ישתתפו בזה.

המתנה היא אבקת חלבון, תנו רעיון לאתגר מעניין שלא יהיה קשה מידי (ראינו כבר מה הבאתם כשאמרנו לכם לצלם את עצמכם, או שאתם ביישנים או שאתם עצלנים).
אל תביאו דברים כמו "באיזה תאריך נפתח הפורום" (למרות שזה מעניין 99% מכם לא יודע באמת באיזה יום זה היה (ולא זה לא היום שבו אני "נרשמתי").
בכל מקרה תציעו ונזרום עם משהו..
מי מצליח להחזיק הכי הרבה זמן בUD2 או PSMF 🤡(זה נראה לי יותר קשה מההתערבות בסיינפלד)
סתם זה קשה לחשוב על משהו פרקטי אבל אני אשתדל.
רציתי להציע מתכוני חלבון אבל זה גם לא מקורי אחרי תפוז וגם יש לי מלא כאלה אז זה לא פייר שאני אציע את זה.
אולי הכי מצחיק יהיה ליצור את השייק חלבון הכי מגעיל שאפשר לחשוב עליו ולצלם את עצמך שותה אותו. (משהו סטייל ג'ק אס תמיד מעניין)
אגב, חייב להיות קשור לחלבון?

נערך לאחרונה:
משהו נחמד: 150 חזרות סקוואט עם הספקה של עד שנייה אחת בין החזרות, המשקל לא משנה.
למרות שאם אנשים לא השתתפו בקודם שהוא יותר פשוט אז קשה לי להאמין שאנשים ישתתפו בזה.

לא זה מפגר .
לא יהיה אתגר של כח , מהירות סיבולת או כל דבר בסגנון זה .
המטרה היא לתת אופציה לכולם להשתתף ולנצח .

למי יש את היקף הבוהן הכי גדול, במצב חם.

בואו נעשה הימורים מי הקבוצות שיהיו בשלב הבא בגביע.

אני חושב שסמל , או רעיון מקורי לחולצה (ציור, עיצוב שלכם ) .
הוא רעיון מעולה .

השייק חלבון רעיון חמוד אבל צריך למצוא משו שקשור לפורום
אולי כמו שאמרו מי שיעצב תלוגו הכי יפה לפורום/לחולצה של הפורום תביאו גדלים צבע רקע וכל אחד יזרום בשלו

• פותח/ת השרשור
אבל שוב כמה מהקהילה כאן יודעים פוטושופ או משהו בסיגנון אולי 5 אנשים.

תחרות שתיית חלב(מי שותה ליטר הכי מהר)
אפשר להחליט שצריך גם לצלם לוקחים שקית סגורה ומוזגים לכוסות את כל החלב
יכול להיות נחמד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית