הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נושא פורום חדש - 'קשישים' 40+

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך
מפסיק לשתות מים בתשע בערב כדי לא לקום יותר מפעם אחת בלילה לשירותים.
שיער מהראש מטייל לגב ולאזניים.
עייפות שאני מייחס לעודף משקל הנוכחי שלי.

אבל חוץ מזה הכל בסדר.
אני התחלתי להתאמן בגיל 34 ובגיל 40 הייתי בכושר שיא ושייפ שיא אולי זה תורם לכך שאני מרגיש טוב בסהכ.

155
מדהים.
על פי איזה תוכנית?
לשלשה או סינגל?
תודה
לחזרה אחת.
מתאמן סה"כ 2 פעמים בשבוע.
לבנץ הייתי עובד במתכונת נפח ל 5X5 ועצימות ל 4X3 (בתקופה שעשיתי את השיא ובכלל בשנתיים שלוש האחרונות)
כרגע שיניתי ל 3X3 עם 90% משקל מ 4X3 ו + 2X8 עם 80% כדי לנסות להכנס לחיטוב

נשמע טוב.
כל כמה זמן העלת משקל על המוט?
ובהקשר לפוסט,האם באמת הרגשת שינוי פיזי,עם הגיל שלך כרגע? כי הרי מגיל 30 לערך,חלה ירידה בטסט וכו וכו,אז זה עלול להשפיע בעקיפין.

נשמע טוב.
כל כמה זמן העלת משקל על המוט?
ובהקשר לפוסט,האם באמת הרגשת שינוי פיזי,עם הגיל שלך כרגע? כי הרי מגיל 30 לערך,חלה ירידה בטסט וכו וכו,אז זה עלול להשפיע בעקיפין.
העליתי משקל כל שבוע ואחרי שנתקעתי גם בעצימות וגם בנפח הייתי נותן דילואד של 10%
תראה קצת קשה לי לענות על זה, התחלתי מאפס בגיל 34 על בערך 120ק"ג כל ההתקדמות משם הייתה בדרך למעלה, אז היה לי קשה לראות את השפעת הגיל.
בשנתיים האחרונות אני כן מתאושש פחות טוב ויותר עייף אבל אני באמת מייחס את זה למשקל גוף (אני גם זוכר איך זה להיות סתם שמן וזה מרגיש דומה), זה נחמד להיות חזק ולשבור PRs אבל לא על חשבון איכות החיים שלך, הייתי נותן את ה PRs האלה בשמחה ולחזור להיות 90 ק"ג.

העליתי משקל כל שבוע ואחרי שנתקעתי גם בעצימות וגם בנפח הייתי נותן דילואד של 10%
תראה קצת קשה לי לענות על זה, התחלתי מאפס בגיל 34 על בערך 120ק"ג כל ההתקדמות משם הייתה בדרך למעלה, אז היה לי קשה לראות את השפעת הגיל.
בשנתיים האחרונות אני כן מתאושש פחות טוב ויותר עייף אבל אני באמת מייחס את זה למשקל גוף (אני גם זוכר איך זה להיות סתם שמן וזה מרגיש דומה), זה נחמד להיות חזק ולשבור PRs אבל לא על חשבון איכות החיים שלך, הייתי נותן את ה PRs האלה בשמחה ולחזור להיות 90 ק"ג.
כרגע כמה אתה שוקל?
עושה בדיקות דם לעיתים קרובות?

נכון,משקל גבוהה זה לא נעים,אבל אם אתה מרגיש טוב,והבדיקות תקינות,והאימונים חוגגים.. אז למה בעצם להילחם על הורדה של נניח 15 קילו? למה לא לנסות להוריד 5-7 קילו?

אני שוקל כרגע 110
זה בדיוק העניין אני לא מרגיש טוב עם עצמי, אני סתם עייף, לא מרוצה מאיך שאני נראה וגם הייתי רוצה לחזור לרוץ
כי זו תקופה שהרגשתי בה פיזית ומנטלית הכי טוב בחיים.
לגבי בדיקות דם כולסטרול מן הסתם עלה עם המשקל אבל לא משהו חריג מעבר לזה.
כבר עשיתי את זה בעבר ואני יודע בדיוק מה אני צריך לעשות כדי לרדת במשקל ,אין לי את האנרגיה הנפשית לזה.
קשה לי להכנס לתהליך בגלל זה גם שיניתי את תכנית האימונים כדי לצאת מהמרדף אחרי PR.

אני שוקל כרגע 110
זה בדיוק העניין אני לא מרגיש טוב עם עצמי, אני סתם עייף, לא מרוצה מאיך שאני נראה וגם הייתי רוצה לחזור לרוץ
כי זו תקופה שהרגשתי בה פיזית ומנטלית הכי טוב בחיים.
לגבי בדיקות דם כולסטרול מן הסתם עלה עם המשקל אבל לא משהו חריג מעבר לזה.
כבר עשיתי את זה בעבר ואני יודע בדיוק מה אני צריך לעשות כדי לרדת במשקל ,אין לי את האנרגיה הנפשית לזה.
קשה לי להכנס לתהליך בגלל זה גם שיניתי את תכנית האימונים כדי לצאת מהמרדף אחרי PR.
תשובה לעניין.!
בהצלחה חביבי

- מספרי טלפון של מנתחי לב
- מספרי טלפון של זכויות הגבר
- קישורים לאתרי מקדחות
- קישורים להזמנות ג׳יגים ודמויים לדייג
- קישורים לחולצות פלאנל טובות ומחממות
- מקומות טובים לשאוורמה
- קישורים לאתרים לחלקי חילוף לרכב

והרשימה עוד ארוכה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית