ייעוץ שאלה לגבי טרן

סניור

משתמש פעיל
530
30
נק' מוניטין:
122
530
30
אני רוצה לשלב טרן בסייקל שלי. מה הקטע של הפרוגרסטרון?
כי יש לי רגישות לג'ינו.

האם כדאי לשלב אותו?
ואם בכל זאת החלטתי לשלב אותו מה עלי לקחת כדי לבטל/לנטרל את תופעת הג'ינו?

הסייקל שלי :
800 מג טסט 1-12
טרן 1-8 400 מג
ויני 50 מג זריקות 6-12

ואם אפשר המלצה על PCT
ומה אפשר לקחת במהלך הסייקל כאמור כדי לנטרל או לבטל ג'ינו.

ועוד שאלה : האם אפשר לשתות את הוינסטרול במקום להזריק?
האם עדיף כדורים?

וינסטרול סוספנזיה אפשר לשתות,אבל זה משקה בין היקרים בעולם. טרן לא לסוסים,בולדנון ל סוסים.

האאא חחחח לשתות כדור... הוא רשם שאפשר לשתות אותם חשבתי שזה בצורת נוזל ששותים, קיצר לא חשוב.

יחסית לזה שאין לך מושג איך אתה יודע שזה חומר לסוסים?

תפסת אותי, יש לי בעצם ניסיון עשיר בסטרואידים אבל אני סתם מסתיר את זה ואומר לכולם שיום אחד גם אני אצטרך לקחת אותם אם אני ארצה להיות מקצועי.

תפסת אותי, יש לי בעצם ניסיון עשיר בסטרואידים אבל אני סתם מסתיר את זה ואומר לכולם שיום אחד גם אני אצטרך לקחת אותם אם אני ארצה להיות מקצועי.

אל תחמיא לעצמך....אתה לא צריך להסתיר את זה כי אף אחד אפילו לא שואל.

---------- התגובה התווספה ב 16:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:10 ----------

וינסטרול סוספנזיה אפשר לשתות,אבל זה משקה בין היקרים בעולם. טרן לא לסוסים,בולדנון ל סוסים.

טוב אז זה לפרות, בכל מקרה לא לבני אדם רגילים.

Trenbolone is a very powerful steroid that has never been FDA approved for use in humans

http://articles.muscletalk.co.uk/article-trenbolone.aspx

כי זריקות ווינסטרול כואבות, עכשיו מאחר וגם לווינסטרול דיפו יש הגנה מפני מעבר בכבד, אפשר לשתות את החומר, זה הדבר הכי מטומטם בעולם אם יש לך וויני לזריקות אז תזריק, אם אתה לא רוצה להזריק תקנה אורלי, דההה..

כי זריקות ווינסטרול כואבות, עכשיו מאחר וגם לווינסטרול דיפו יש הגנה מפני מעבר בכבד, אפשר לשתות את החומר, זה הדבר הכי מטומטם בעולם אם יש לך וויני לזריקות אז תזריק, אם אתה לא רוצה להזריק תקנה אורלי, דההה..
שמע סיפור אחרון ששמעתי בקשר לזה-עניין ממש טריא,משבוע שעבר. בחור מנתח פלסטי,כירורג,יודע מה הוא עושה,לא חדש בעסק,לקח 4 בקבוקים של סוספנזיה של ויני ממקור לא ידוע ובמקרה שהתקשרתי לשאול מה המצב אמר שקיבל אבסצס בתחת,בבדיקה-אכן מדובר באבסצס,ניקז משם חומר מוגלתי ,האזור חם וגם הבחור עם חום 39 כמה ימים. כל זה קרה בבקבוק השני ובשביל לסיים את הסייקל הוא שתה את השאר. צריך לזכור שסוספנזיה-זאת תמיסה מימית ולא שמן ,ככה שאין כמעט הבדל בינה לבין צורה אורלית של ויני

שמעו חברים זה שאתם אוהבים לעשות ליצנות בפורום זה נחמד, אבל לא בפורום סטרואידים זה לא מצחיק כאן ולפעמים תלוי בחיים ומוות. (מדובר על המגיבים הראשונים)

אז אני אסכם פה נקודה שלי-וינסטרול בזריקות לא מומלץ ביכלל. אבל עם נדפקת איתו-אפשר לשתות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית