הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלות לגבי סייקל ראשון

Odiferous

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום אני בחקירה על הסייקל הראשון שלי ויש לי כמה שאלות שאני אשמח לשמוע את דעתכם
1 . איך קובעים איזה מינון של טסט מומלץ לעשות בסייקל הראשון שמעתי מאנשים שעשו 500 וכאלו שעשו 300
2. האם לשלב אנוור לסיקל ראשון זה רעיון טוב מבחינה של למקסם תתוצאות (כי אומרים שבסייקל הראשון אפשר לעלות הכי הרבה שריר במידה והוא מיתבצע נכון)
3. איזה PCT צריך לעשות לסייקל שכזה ( חשבתי לעשות 11-10 שבועות של טסט ארוך 400 לשבוע )
4. האם לקיחת אנוור משפיע על אורך או המינונים של הPCT
5 . מה לקחת כלומיד או ארימדקס והאם את שניהם צורכים במהלך הסייקל עצמו ואם כן אז מתי
תודה רבה מראש
נתונים במידה וצריך בישביל לענות על השאלות
משקל: 75 קג
גובה : מטר שישים ושתים
מטרות לעלות מסת שריר
אחוז שומן 12

וואאוו 1.62 על 75 קילו שרירים 😱
וזה עוד לפני סייקל ראשון .

אני לא סתם בא לצחוק או לעקוץ .. זה נתונים חשובים לפתיחת הסייקל . חייב לבדוק א.ש .

• פותח/ת השרשור
תודה אבל לצערי רוב השריר ברגליים ככה שבפלג גוף עליון אני מאוכזב גם ככה זה במשקלים אבל אפשר עזרה בנושא בבקשה

שמע אנחנו יכולים להגיד לך תקח ותקח אבל אם אתה לא יודע לאן אתה נכנס במה זה יועיל לך חוץ מנזק גבר?

הכל בגדר המלצות
בדרך כלל טסט במינון של 500 מקובל לסייקל 1. לגבי אנשים שלוקחים מינון מתחת זה לדעתי לא אפקטיבי כי גם לטסט יש אסטר שאחרי לזמן החיים שלו בגוף 250 מג" טסט שווה ערך ל-186 מג" על פי הוראות יצרן בייאר שארינג ממה שאני זוכר מדובר על הפקיסטני.

2
אנאבר מיותר לסייקל 1 לדעתי קודם תתחיל עם הבסיס. למקס' תוצאות זה לא אומר לדחוף כמה שיותר חומרים כך שתכנס לסייקל 2-3 וכך האלה יהיה לך אופציה להכניס חומרים, אם מהתחלה תתחיל עם כמה חומרים מה יהיה בסייקל ה-2? כך שמספיק חומר בסיס ותגיע לתוצאות יפות.

3
סייקל 1 מספיק 10 שבועות כלומר זריקה אחרונה מהשבוע ה-8 אין צורך למשוך ל11.

4 יותר חומרים יותר השבתה למרות שאנבר עדין.

5 כלומיד וארימדקס הם 2 דברים שונים לכן אני כאן לא המליץ וכן אשלח אותך לקרוא ולחפש קצת בפורום איך עושים ניקוי נכון ומתי ולמה, שלא תחזור לאחר כמה חודשים עם בעיות הורמונליות לפה, תדע מה אתה עושה לפני זה חשוב.

תנסה לשנות תכנית אימונים,תזונה ולראות אם אתה אכן מתקדם בפלג גוף עליון.. ברגע שאתה מתחיל עם חומרים זה כרטיס חד כיווני והתוצאות לא נשארות כמו שאתה חושב.. לדעתי תנסה לשנות תכנית אימונים ותזונה תתייעץ בפורום המתאים לפני שאתה נכנס לעולם הזה.. אבל בוא לא נשקר לכצמנו אתה תגיד שניסת הכל ולא הולך אז שוב נחזור לעניין החומרים... אז ואם כבר אז תתחיל מחומרים חלשים יותר כמו lgd וכו לפני שתתחיל עם המחט, כך תגיע לנקודה גבוהה יותר לפני שאתה משחק עם הכילים הגדולים וכך תשיג תוצאות טובות יותר בעתיד. בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אוקי אז בלי שום ספק אני יצטרך ארימדקס כי זה פעולה שאנו כבר צופים אותה אבל גם במהלך הסייקל יכול להיות שאני יצטרך ארימדקס או רק אחריו ? תודה על העזרה לא מובן מאליו

אוקי אז בלי שום ספק אני יצטרך ארימדקס כי זה פעולה שאנו כבר צופים אותה אבל גם במהלך הסייקל יכול להיות שאני יצטרך ארימדקס או רק אחריו ? תודה על העזרה לא מובן מאליו
למה אתה חושב שתצטרך ארימדקס?
אתה לא כ"כ מודע לכך שהתרופה הזו לא משחק ילדים ויש לה הרבה תופעות לוואי... זה כבר תלוי בגוף שלך אם תצטרך במהלך הסייקל אבל כלל 1 אתה לא מתחיל סייקל עד שאין לך את כל ה-pct ביד ..

קצת הומור לא יזיק

הוא גם זרם
כולם זורמים עד שהם נפגעים 🙄
אני משתדל לעזור לא לדחוף אנשים לקחת בכל מחיר כי לאדם שאין ידע זה נראה כמו חלום רטוב אבל בעתיד יכול להשתנות לסיוט.

ואני בעד הומור 😉

@Odiferous תשמע אתה על הגבול של א.ש לסייקל ..
לפני הכיוון ל-'איך מתחילים סייקל ראשון' , הכי חשוב מלדעת מה החומרים, זה - להגיע באחוז שומן מתחת ל15% , מעל זה מכה של צרות .
ובכלל א.ש מעיד עליך שאתה לא מתקרב לפוטנציאל הגנטי שלך בטבעי .. למה ש"תבזבז" בריאות בשביל להגיע למשהו שאתה יכול להגיע אליו בכיף שלך בלי להשקיע בריאות ?!

נערך לאחרונה:
1) הכל תלוי במטרות ויכולות כמובן. אין סיבה לעלות מעל 500 בסיקל ראשון.
2) בסייקל ראשון עושים בדרך כלל הרבה טעויות. גם בתכנון סייקל וpct, באימונים ותזונה. לכן עדיף לא לעשות סייקל אינטנסיבי, בכל מקרה אתה תראה אחלה תוצאות.
4) כל חומר נוסף או העלת מינון תגרום לדיכוי יותר חזק של מערכת הורמונלית שלך, ותוריד יותר את ייצור הטסטוסטרון הטבעי שלך. לכן גם הטרפיה אחרי הסייקל תהיי יותר ארוכה ועם מינונים יותר גבוהים.
5)ארמידקס מעכב ארומטאז, מה שהופך את טסט לאסטרדיול אצלך בגוף. רמה גבוה שאסטרדיול יכולה לגרום לגינקומסטיה או תופעות לוואי אחרות בזמן סייקל או אחריו. בדרך כלל מי שעובד עם מינונים גבוהים של נגזרות טסט מתחיל ארמידקס אחרי שבוע שני של סייקל. כמובן צריך לעשות בדיקות דם ולבדוק את היחס טסט\אסטרדיול, כי ארמידקס יכול להוריד את אסתרדיול לאפס וזה גם לא רצוי (בניית שריר, צפיפות עצם, סחוס). כאשר אחוז שומן גבוה, קיים יותר סיכוי לקפיצה באסטרדיול והופעת תופעות לוואי (מסיבה זאת לחלק מאנשים שמנים קשה לרדת במשקל - הרבה מטסטוסטרון שלהם הופך לאסרדיול).
כלומיד או טמוקסיפן פועלים באופן אחר. הם פועלים על רצפטורים של אסטרוגן בכל מיני רקמות בגוף. משתמשים בהם בPCT כמובן ומכיוון שכלומיד פועל יותר על היפופיזה (על בלוטה במוח) הוא מועדף כאשר רוצים לשחזר את מערכת הורמונלית אחרי סייקל. טמוקסיפן פחות ממוקד ומשפיע טוב גם על רקמות בגוף והוא יהיה מועדף לעצור התפתחות של גינו לדוגמא.
מכיוון שבדיקות מעבדה פרטיות בישראל יקרות מאוד, הרבה אנשים עושים pct מאוד אינטנסיבי. כמובן רצוי לעשות 3 בדיקות במהלך pct כדי לאזן את המינונים.
בכל מקרה אם לא להגזים עם מינונים, תקבל יותר נזק לגוף מנטילה שבועית של אקמול ולא כלומיד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית