הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה מוזרקים עובדים עם משקלים כל כך נמוכים?

הדשא של השכן תמיד היה ירוק יותר השם של האחר תמיד היה יותר יפה לזה הגענו חחח. קח את הזמן אתה תפרוץ את הגבול הזה עם תתמיד ותהיה רציני מה שאני בטוח שאתה עושה והכל יתחיל להסתדר זה ענין של זמן גם בסייקלים לוקח זמן אין צורך להעמיס כמות של חומרים ולהרגיל את הגוף ליותר מכל פעם לפעם אט אט הכל יבוא. לי היה בעיה ברגלים הייתי תקוע בסקוואט לא משנה מה אנע עושה 60 קילו על המוט תיתפוצץ זה לא יעלה אבל אט אט היום אני עושה 170 (8 חזרות)
והכי מוזר שדדליפט תמיד היה תרגיל קל בשבילי אבל היום הוא הכי אוהב עליי אחרי בנץ פרס. לגבי חזה תעבוד עליו רגיל לא צריך דגששש מסוים עושים את זה במקרים די קיצונים. תוכניות אימונים עם "ספציפיקה על שריר אחד" קודם כל לא חושב שזה מתאים למתחילים ולא חושב שזה אפקטיבי בתקופת סייקל אם תרצה אשלח לך את הקונצפט שלי כשאני בסייקל אולי תאוהב
גם אני הייתי תקוע ברגליים, התחלתי סקוואט ממצב שאני אפילו לא יודע את התנועה, אז בהתחלה הייתי עושה אפילו בלי מוט, היום אני עושה 115 קילו ל10 חזרות והיד עוד נטויה, אצלי אישית בתכנית יש דגש על הרגליים כי הן היו ממש תקועות, חייב לציין שלשים דגש על הרגליים היה רעיון מצויין ושיפר את ההתקדמות פלאים, התכנון היה שאחרי שאפתח את הרגליים בצורה מספקת אעביר את הדגש לחזה

כי העניין בפיתוח גוף זה לעבוד עם משקלים נמוכים בצורה איטית עם הרבה חזרות, מפתחי גוף הם לא ליפטרים, הם לא מתעסקים במשקלים גבוהים, מה שמעניין אותם זה להגיע לכשל, תמיד שואלים אותי איך יש לי כתפיים כאלו גדולות ואני תמיד עונה, "כתפיים גדולות בונים עם משקל נמוך", מקווה שזה עונה לך על השאלה.
לא בדיוק נכון... רוני קולמן היה עובד בטווח חזרות נמוך-בינוני.
ג'י קטלר עבד בטווח חזרות בינוני ושניהם היו מר אולמפיה.

ולגבי הכתפיים, אולי זה נכון לגביך. לי גם יש כתפיים גדולות יחסית ועצרו אותי לא מעט פעמים לקבל טיפים.
אני סהכ עושה פרס בעמידה סטייל מארק ריפטו והרחקה לצדדים ואני משתדל להרים כמה שיותר כבד.

אין צורך להעמיס משקל בכל תרגיל ,אני עושה הרחקות עם 12 10 קילו כל יד , פשיטת מרפק עם משקולת ב45 מעלות כמו שציינת גם עם 5 קילו העניין כמו שכתבו כאן זה להגיע לכשל ולהתשה של השריר , לחיצת חזה עם מוט אני מרביץ משקל צריך לדעת לשחק עם זה , העיקרון שוב להגיע להתשה מקסימלית מתאמן שמתאמן שנים יודע ומכיר את ההרגשה , חזרות איטיות עם משקל לא גבוה תאמין לי מניסיון עושה עבודה טובה יותר , תרגילים מורכבים תרביץ משקל ותרגילים פשוטים תעשה משקל נמוך גירוי איטי.

זה לא נכון הוא עבד עם 200 גם כשהוא הגדיר את עצמו כטבעי
מה לא נכון ? מה הקשר עכשיו טבעי או לא טבעי ? שאלתה למה אחרי 200 קילו לחזרות הוא עושה 20 קילו עניתי לך יש גם טבעיים שעושים 200 קילו סקאווט לחזרות
אחי אתה חייב ללמוד מה זה קונקנט

תוכניות אימונים עם "ספציפיקה על שריר אחד" קודם כל לא חושב שזה מתאים למתחילים ולא חושב שזה אפקטיבי
אביב לא מתחיל .. הוא כבר מתאמן מתקדם .. ולחזה ניראה לי שזה בול מה שחסר לו , טכניקה ספציפית שמפילה את כל משקל הבנצ' על החזה (כמו ליפטרים) .

אביב לא מתחיל .. הוא כבר מתאמן מתקדם .. ולחזה ניראה לי שזה בול מה שחסר לו , טכניקה ספציפית שמפילה את כל משקל הבנצ' על החזה (כמו ליפטרים) .
אני בהחלט יודע שאביב לא מתחיל אני רק ציינתי את אופי התןכנית מצטער עם יצאתי לא ברור אני בטוח שאביב מבין מה טוב לו אבל דעה אישית שלי שתוכניות כאלה אין צורך לשלב בסייקל אבל שוב כל אחד וכל גופו למקרו. שוב מזכיר אותו קטע היה לי עם רגלים ועם הסייקלים המשקלים התחילו לעלות ברגליים
גם אני הייתי תקוע ברגליים, התחלתי סקוואט ממצב שאני אפילו לא יודע את התנועה, אז בהתחלה הייתי עושה אפילו בלי מוט, היום אני עושה 115 קילו ל10 חזרות והיד עוד נטויה, אצלי אישית בתכנית יש דגש על הרגליים כי הן היו ממש תקועות, חייב לציין שלשים דגש על הרגליים היה רעיון מצויין ושיפר את ההתקדמות פלאים, התכנון היה שאחרי שאפתח את הרגליים בצורה מספקת אעביר את הדגש לחזה
אם זה עבד לך טוב ועשה את שלו תמיד אפשר לנסות זה תחום של ניסיון וטעיה אני בטוח שתפרוץ את המגבלה הזו

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה לא נכון ? מה הקשר עכשיו טבעי או לא טבעי ? שאלתה למה אחרי 200 קילו לחזרות הוא עושה 20 קילו עניתי לך יש גם טבעיים שעושים 200 קילו סקאווט לחזרות
אחי אתה חייב ללמוד מה זה קונקנט
כשהוא הגדיר את עצמו כטבעי הוא לא עבד עם 20 קילו בLEG EXT

לא...

זה בטח עניין של להזרים דם לשריר
אתה מנסה לצאת חכם בכוח?
אתה שאלתה את שאלה ענו לך על השאלה
אתה מכחיש ואומר ''לא אתם טועים לי היה את התשובה כול הזמן''' אתה קולט כמה טיפשי זה נשמע ? רציני אחי בין הנושא הזה והקודם שלך
אני באמת תוהה אם אתה סתם טרול

• פותח/ת השרשור
אתה מנסה לצאת חכם בכוח?
אתה שאלתה את שאלה ענו לך על השאלה
אתה מכחיש ואומר ''לא אתם טועים לי היה את התשובה כול הזמן''' אתה קולט כמה טיפשי זה נשמע ? רציני אחי בין הנושא הזה והקודם שלך
אני באמת תוהה אם אתה סתם טרול
אני לא טוען שהייתה לי את התשובה אני גם מסיק

אני לא טוען שהייתה לי את התשובה אני גם מסיק
אין לי מושג איך הגעתה למסקנה הזאת מהתשובות שקבילתה כאן שתהיה לי בריא..
אז תן לי לנסות להסביר לך למה אתה ככול הנראה טועה
קודם כול מה הגדרה שלך להזרים דם ?
אם זה להזרים דם לשריר הפצוע אז לא נכון ,
כי משמע הדבר הוא פעילות בעצימות מאוד נמוכה ונפח מאוד נמוך לפחות יום אחרי האימון, מעבר לכך הרבה פעמים יש את אפשרות להזרים דם דרך אירובי אבל גם זה לא נכון אלא אם הוא עושה את 20 קילו האלו לחצי שעה בלי הפסקה.
האפשרות השנייה היא שאתה מקשר שימוש בחומרים להזרמת דם ואם כן אני ממליץ לך לא לגעת בחומרים לפחות עוד איזה עשרה שניים ככה כי אתה עלול בטעות להזריק דם לשריר.
שמע אני אומר את זה בשבליך כנס לפרוטקול קילוגרם ותקרא קצת על מושגים בסיסים

אין צורך להעמיס משקל בכל תרגיל ,אני עושה הרחקות עם 12 10 קילו כל יד , פשיטת מרפק עם משקולת ב45 מעלות כמו שציינת גם עם 5 קילו העניין כמו שכתבו כאן זה להגיע לכשל ולהתשה של השריר , לחיצת חזה עם מוט אני מרביץ משקל צריך לדעת לשחק עם זה , העיקרון שוב להגיע להתשה מקסימלית מתאמן שמתאמן שנים יודע ומכיר את ההרגשה , חזרות איטיות עם משקל לא גבוה תאמין לי מניסיון עושה עבודה טובה יותר , תרגילים מורכבים תרביץ משקל ותרגילים פשוטים תעשה משקל נמוך גירוי איטי.
אולי לך זה עובד, ויש לך הגיון בריא והרגשה ״נכונה״ אבל הייתי מכליל ואומר שרוב המתאמנים הטעות שלהם זה ״להקשיב לשריר״ ולהגיע ל״הרגשה״ מסויימת. צריך להבין עקרונות אימון בסיסיים ואחרי שעומדים בהם אפשר לשחק קצת לפי ה״הרגשה״, הבעיה שלרוב אנשים מרגישים דברים מנוגדים לעקרונות הבסיסיים ומחפשים את השריפה בשריר ואת הכשלים במקום את ההתקדמות לאורך זמן.

אולי לך זה עובד, ויש לך הגיון בריא והרגשה ״נכונה״ אבל הייתי מכליל ואומר שרוב המתאמנים הטעות שלהם זה ״להקשיב לשריר״ ולהגיע ל״הרגשה״ מסויימת. צריך להבין עקרונות אימון בסיסיים ואחרי שעומדים בהם אפשר לשחק קצת לפי ה״הרגשה״, הבעיה שלרוב אנשים מרגישים דברים מנוגדים לעקרונות הבסיסיים ומחפשים את השריפה בשריר ואת הכשלים במקום את ההתקדמות לאורך זמן.
אתה צודק לגמרי מהמקום שאתה בא ממנו,אין ספק שלבן אגם חלש ובלי בסיס אין מה להתעסק בזה,אני חושב שלא הבנת נכון,שאומרים הרגשה הכוונה זה מיינד מאסל קונקשיין,פעם חשבתי שזה חרא אבל גיליתי שלא,המטרה של כאלה שרוצים לפתח גוף הוא לא להעביר מוט מנקודה A לB אלא למתוח ולכווץ כמו שצריך,אני מודע שאני כותב בצורה כנראה לא מקצועית,אך זה נכון,אחרי שבניתי בסיס חזק,לא עיניין אותי פאורליפטינג יותר,כרגע עובד בטווחים מאוד גבוהים מגיע גם ל15-20 חזרות וזה שיפר אותי פלאים,ברור שאני מתקדם גם במשקלי עבודה.
בגדול שאנשים אומרים הרגשה הם מתכוונים למאסל קונקשיין וזה דבר מאוד חשוב לדעתי,אם אני טועה אשמח לתיקונים ממך.
אתה צודק לגמרי מהמקום שאתה בא ממנו,אין ספק שלבן אגם חלש ובלי בסיס אין מה להתעסק בזה,אני חושב שלא הבנת נכון,שאומרים הרגשה הכוונה זה מיינד מאסל קונקשיין,פעם חשבתי שזה חרא אבל גיליתי שלא,המטרה של כאלה שרוצים לפתח גוף הוא לא להעביר מוט מנקודה A לB אלא למתוח ולכווץ כמו שצריך,אני מודע שאני כותב בצורה כנראה לא מקצועית,אך זה נכון,אחרי שבניתי בסיס חזק,לא עיניין אותי פאורליפטינג יותר,כרגע עובד בטווחים מאוד גבוהים מגיע גם ל15-20 חזרות וזה שיפר אותי פלאים,ברור שאני מתקדם גם במשקלי עבודה.
בגדול שאנשים אומרים הרגשה הם מתכוונים למאסל קונקשיין וזה דבר מאוד חשוב לדעתי,אם אני טועה אשמח לתיקונים ממך.
אין לי מושג איך הגעתה למסקנה הזאת מהתשובות שקבילתה כאן שתהיה לי בריא..
אז תן לי לנסות להסביר לך למה אתה ככול הנראה טועה
קודם כול מה הגדרה שלך להזרים דם ?
אם זה להזרים דם לשריר הפצוע אז לא נכון ,
כי משמע הדבר הוא פעילות בעצימות מאוד נמוכה ונפח מאוד נמוך לפחות יום אחרי האימון, מעבר לכך הרבה פעמים יש את אפשרות להזרים דם דרך אירובי אבל גם זה לא נכון אלא אם הוא עושה את 20 קילו האלו לחצי שעה בלי הפסקה.
האפשרות השנייה היא שאתה מקשר שימוש בחומרים להזרמת דם ואם כן אני ממליץ לך לא לגעת בחומרים לפחות עוד איזה עשרה שניים ככה כי אתה עלול בטעות להזריק דם לשריר.
שמע אני אומר את זה בשבליך כנס לפרוטקול קילוגרם ותקרא קצת על מושגים בסיסים
הוא התכוון לפמפם,נגיד אחרי סקואט לתתת תרגיל מבודד לקואדס אם מתיחה וכיווץ כמו שצריך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית