עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מייק בעצמו אמר לחבר שלי שזה אמיתיכן עחי
אפשר. זה פשוט מסוכן.גן זה משהו שאתה מקבל בתורשה במעמד הולדתך, קיבלת = נסעת.
שמעתי הרבה על "עריכה גנטית", אבל אי אפשר ליישם את זה על בנאדם שכבר נולד, פריצת הדרך הכי גדולה בתחום הגנטיקה ששמעתי עליה היא שינוי המטען הגנטי של בנאדם שיכול להשפיע על הצאצאים שלו, אתה לא באמת חושב שאחרי שנולדת מישהו יכול לשנות לך את הגנטיקה כאילו אתה קוד של תוכנה כן?
כן זה אמיתי. יש אנשים שמזריקים את זה בבית שלהם.
הבעיה היא של השיטה הזו זה שזה לא ספציפי, היא פוגעת בהרבה גנים שהיא לא צריכה לפגוע. ולכן השיטה הזו עדיין לא ישימה.
אפשר. זה פשוט מסוכן.
יעשו את זה. כי קל לקבל אישור מחולים סופניים.אפשר גם לנסות לעוף. זה פשוט מסוכן.
אני לא מתיימר להבין אפילו אחוז מהנושא אבל קשה לי להאמין שהאנושות תצליח להתגבר על הסיכון המאוד "קטן ושולי" שבלשנות את הגנטיקה של בנאדם שכבר נולד.
יש סכנות? (מחלות, וכו'?)פותח באוניברסיטה שלי, עברו מלא תביעות/בתי משפט וכן זה עובד אבל לא מוכן לפריים טיים בבני אדם גם מהבחינה הטכנית וגם האתית. ניסו להשתמש בזה על חולי איידס לאחרונה ונכשלו (חתכו את הוירוס אבל הוא חזר בנגזרת אחרת. ז"א הוא חכם הרבה יותר).
כן. אמרתי לך זה פוגע בדברים שהוא לא אמור לפגוע.יש סכנות? (מחלות, וכו'?)
לא מדובר על משהו שישנה את כל הגנטיקה שלך, מדובר על דברים קטנים מאוד, ובטח ובטח שלא ישתמשו בזה בינתיים כשימוש לסטרואידים לא חוקיים, אלא כדי לרפא מחלותהאם אפשרי להשתמש בקריספר כדי לקבל תוצאות יותר טובות מסטרואידים על עצמך?
אם כן, מישהו יכול להפנות אותי לאיפה צריך ללכת או עם מי צריך לדבר כדי שיעשו עלי את הניסויים האלה
וגם..מה הנזק? הכלכלי מתכוון
אם אפשר לחסום גינו מלקרות, זה יחסוך המון כאב ראש בתחוםלא מדובר על משהו שישנה את כל הגנטיקה שלך, מדובר על דברים קטנים מאוד, ובטח ובטח שלא ישתמשו בזה בינתיים כשימוש לסטרואידים לא חוקיים, אלא כדי לרפא מחלות
וזה עדיין לא משהו שהם מתכוונים לחקור בזמן הקרוב, כי מדובר על מניעת תופעות לוואי של שימוש בחומרים אסורים.אם אפשר לחסום גינו מלקרות, זה יחסוך המון כאב ראש בתחום
אם אפשר לחסום גינו מלקרות, זה יחסוך המון כאב ראש בתחום