מסכים. קודם כל בוא תמנע מאנשים לחלות בסרטן, להיוולד עם עיוותים ונכויות חמורותקצת מצחיק אותי שאתה חושב שהמטרה של אחד מהניסויים שעלולים להיות הכי פורצי דרך בהיסטוריה של חקר הגנום האנושי היא למנוע מפטמות של אנשים להתנפח.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסכים. קודם כל בוא תמנע מאנשים לחלות בסרטן, להיוולד עם עיוותים ונכויות חמורותקצת מצחיק אותי שאתה חושב שהמטרה של אחד מהניסויים שעלולים להיות הכי פורצי דרך בהיסטוריה של חקר הגנום האנושי היא למנוע מפטמות של אנשים להתנפח.
הסינים במילא עושים ניסויים בבני אדםזה עדיין מאוד רחוק מזה.
תחשוב שאתה צריך לעשות את זה כמעט ידני לכל התאים שלך בגוף אחד אחד עם סיכוי לא קטן לטעויות. משמעות של כל טעות זה הפיכה של התא לסרטני.
מה שהיית המהומה , שחוקר סיני לקח ביצית אנושית מופרת (שזה תא אחד) וטען שהצליח לעשות לאותה הביצית crisper ולהכניס גנים של עמידויות למחלות, כוח מוגבר וכו וכו יעני לעשות סופרמנים כאלה.
אין כמובן שום הוכחות לפרסום שלו, הכל כביכול מוצפן
הסוד זה או להימנע מחשיפה לקרינה שזה אומר לגדל את הילד באמצע יער במציאות של ימינו או לייצר עמידות לקרינה, דבר שלעצמו גורם לבעיות אחרות שצריך לטפל גם בהםמסכים. קודם כל בוא תמנע מאנשים לחלות בסרטן, להיוולד עם עיוותים ונכויות חמורות
קצת מצחיק אותי שאתה חושב שהמטרה של אחד מהניסויים שעלולים להיות הכי פורצי דרך בהיסטוריה של חקר הגנום האנושי היא למנוע מפטמות של אנשים להתנפח.
קפצת לפחות עשור קדימה, קודם צריך להבין איך השיטה עובדת כראוי, אז צריך הרבה מעבדות שיבדקו כל מני שימושים בעניין, אז צריך שזה יהפוך להיות טיפול קיים ונגיש לציבור, ואז צריך מעבדות קטנות מאוד ופרטיות שיתעסקו בתופעות לוואי לבעיות לא חוקיות.לדעתי אין בעיה שזה יהיה בו זמנית
לדעתי אין בעיה שזה יהיה בו זמנית
זו טכנולוגיה יקרה מאוד שעדיין דורשת המון ציוד ומחקר, שלא לדבר על אישורים מוועדות אתיקה למיניהם ששום מעבדת אסתטיקה לא תטרח להשיג, או לא בטוח בכלל שהיא יכולה להשיגאפשר למכור את הידע למשוגעי אסטטיקה שיפתחו מעבדה נוספת