הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אין חשק מיני,אין זיקפה

Davidlaid

משתמש פעיל
349
51
נק' מוניטין:
11
349
51
מה נשמע חברים,סיימתי חיטוב סוף סוף,אחוז שומן נמוך,חיטוב שלקח חצי שנה.
מפה לשם העלאתי קלוריות סיימתי ריברס דיאט.
חשוב לציין שהייתי בגרעון חצי שנה אך היו העמסות בדרך,הירידה הייתה איטית ואיכותית.
אין לי בכלל זקפה,אין חשק מיני,אני בלחץ,דבר כזה לא קרה לי מעולם.
מה לעשות לעזזל?!?!?

חיטוב אכן משנה את המאזן ההורמונאלי, גש לרופא משפחה ותוציא הפניה לפרופיל הורמונאלית בדחיפות.

• פותח/ת השרשור
חיטוב אכן משנה את המאזן ההורמונאלי, גש לרופא משפחה ותוציא הפניה לפרופיל הורמונאלית בדחיפות.
שמע אח,אני בחרדות דיכאון ולחץ שבחיים לא הרגשתי,אני רוצה למות אחי,אם זה לא עובר לא יודע מה יקרה.
זה גורם לי להבין שכל חיי אשאר טבעי,בריאות זה הדבר הכי חשוב שיש,מתפלל לאלוקים שזה יעבור ולא יתקע.

שמע אח,אני בחרדות דיכאון ולחץ שבחיים לא הרגשתי,אני רוצה למות אחי,אם זה לא עובר לא יודע מה יקרה.
זה גורם לי להבין שכל חיי אשאר טבעי,בריאות זה הדבר הכי חשוב שיש,מתפלל לאלוקים שזה יעבור ולא יתקע.
שתדע שהפן הפסיכולוגי משחק תפקיד מאוד חשוב בתהליך ההחלמה. תיגש לבדיקות דם בהקדם אם התוצאה תהיה חיובית זה ירגיע אותך ואולי הבעיה תתחיל להיפטר במידה ותהיה שלילית תקבל טיפול תרופתי ואז גם המצב הבריאותי והנפשי ישתפר.

• פותח/ת השרשור
שתדע שהפן הפסיכולוגי משחק תפקיד מאוד חשוב בתהליך ההחלמה. תיגש לבדיקות דם בהקדם אם התוצאה תהיה חיובית זה ירגיע אותך ואולי הבעיה תתחיל להיפטר במידה ותהיה שלילית תקבל טיפול תרופתי ואז גם המצב הבריאותי והנפשי ישתפר.
אגיד לך מה הבעיה,אצלם כל עוד זה בטווח זה בסדר,אני קראתי פה שהרף התחתון גם אם הוא בסקאלה הוא לא תואם לגילאים צעירים.
כלומר הסקלה שלהם תקפה לכל הגילאים,אין הבדל בין 20 ל70,נניח ויצא לי טסט 8 והוא ברף התחתון,לא אקבל שום טיפול מבין? מזה אני חושש

אגיד לך מה הבעיה,אצלם כל עוד זה בטווח זה בסדר,אני קראתי פה שהרף התחתון גם אם הוא בסקאלה הוא לא תואם לגילאים צעירים.
כלומר הסקלה שלהם תקפה לכל הגילאים,אין הבדל בין 20 ל70,נניח ויצא לי טסט 8 והוא ברף התחתון,לא אקבל שום טיפול מבין? מזה אני חושש
במהלך החיטוב שמרת על מסת שריר? עברת עכשיו לניטרלי ואתה לא מרגיש שיפור בתחושה הכללית?

• פותח/ת השרשור
במהלך החיטוב שמרת על מסת שריר? עברת עכשיו לניטרלי ואתה לא מרגיש שיפור בתחושה הכללית?
שמע זה היה חיטוב של חצי שנה,בסוף הייתי על 50 פחמימה,שמרתי על מסת השריר,העלאתי פחמימה לאט לאט וכבר לא בגרעון קלורי.
יש זקפה,אך היא חלשה יחסית.
קיצר אני באמץ בדאון רציני,אנשים מסביבי שמים לב ולא מבינים מה קורה לי.
אני בכח מנסה להיכנס לאתרים וכו וכלום

איזה אחוז שומן אתה?
אני הבנתי שרק אם אתה מתחת ל-6 אחוז כנראה יהיו לך בעיות.

כן, מצאתי את זה. מייק ענה לי לשאלה שלי על אנשים עם אחוזי שומן נמוך.
קישור לשאלה ולתשובה של מייק:
נענה - 3 שאלות על שומנים

ובנוסף דיברנו על חשיבות הכנסת שומנים לתפריט היומי.

• פותח/ת השרשור
איזה אחוז שומן אתה?
אני הבנתי שרק אם אתה מתחת ל-6 אחוז כנראה יהיו לך בעיות.

כן, מצאתי את זה. מייק ענה לי לשאלה שלי על אנשים עם אחוזי שומן נמוך.
קישור לשאלה ולתשובה של מייק:
נענה - 3 שאלות על שומנים

ובנוסף דיברנו על חשיבות הכנסת שומנים לתפריט היומי.
כ 10 אחוז שומן.
הייתי המון זמן בגרעון קלורי אח

אז יש מצב זה בגלל זה. נסה אולי להכניס יותר מזון בשבועיים הקרובים (נייטרלי/עודף קלורי קל) ולבדוק האם המצב משתפר.
גילוי נאות: אני לא תזונאי/מאמן או משהו כזה... אני סתם מנסה לעזור עם הידע הדל שלי.

• פותח/ת השרשור
אז יש מצב זה בגלל זה. נסה אולי להכניס יותר מזון בשבועיים הקרובים (נייטרלי/עודף קלורי קל) ולבדוק האם המצב משתפר.
גילוי נאות: אני לא תזונאי/מאמן או משהו כזה... אני סתם מנסה לעזור עם הידע הדל שלי.
.כל עזרה של אדם מבורכת,במיוחד בשעה כזו.
מקווה שיהיה רק טוב אח,תודה רבה מעריך.

• פותח/ת השרשור
בשמחה אחי. אל תדאג יהיה טוב גם לי יש תקופות כאלה שזה בא משום מקום והולך.
כל הקטע שאני נראה קטלני ועכשיו על הזין הגוף,על הזין המסה,לא באלי לעשות כלום.
מקווה באמת שזה ישתפר אחי

כל הקטע שאני נראה קטלני ועכשיו על הזין הגוף,על הזין המסה,לא באלי לעשות כלום.
מקווה באמת שזה ישתפר אחי
יש עוד גורם שמשפיע וזה גם חורף. אנשים בחורף הם עם חשק מיני נמוך יותר.

והגורם האחרון שאני יודע עליו פורנו/אינסטגרם/פייסבוק. אם אתה רואה פורנו תפסיק לגמרי או תצמצם את הצריכה ב-90 אחוזים. זה יעזור לך יש אינספור ספרים שנכתבו בנושא. אותו דבר אינסטוש ופייסבוק אם אתה עוקב אחרי כל מיני בנות חשופות לגמרי תוריד את העוקב מהן. אל תעקוב אחרי כל הבנות שמצטלמות חצי ערומות זה גם משפיע לרעה על החשק המיני.
אנשים שהפסיקו עם פורנו חזר להם החשק המיני אחרי שנים שלא היה להם.

• פותח/ת השרשור
יש עוד גורם שמשפיע וזה גם חורף. אנשים בחורף הם עם חשק מיני נמוך יותר.

והגורם האחרון שאני יודע עליו פורנו/אינסטגרם/פייסבוק. אם אתה רואה פורנו תפסיק לגמרי או תצמצם את הצריכה ב-90 אחוזים. זה יעזור לך יש אינספור ספרים שנכתבו בנושא. אותו דבר אינסטוש ופייסבוק אם אתה עוקב אחרי כל מיני בנות חשופות לגמרי תוריד את העוקב מהן. אל תעקוב אחרי כל הבנות שמצטלמות חצי ערומות זה גם משפיע לרעה על החשק המיני.
אנשים שהפסיקו עם פורנו חזר להם החשק המיני אחרי שנים שלא היה להם.
כנראה שזה הבעיה אח,אני בכח נכנס 3 פעמים ביום מחרדה שנדפק לי הגוף,לכמה זמן תאומר שעדיף להפסיק שבועיים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית