הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפדרין?

• פותח/ת השרשור bar728
  • פורסם בתאריך

bar728

משתמש פעיל
427
2
נק' מוניטין:
91
427
2
הבנתי שהמפעל שמייצר את האפדרין נסגר..מה יש בשוק כרגע מבחינת אפדרין?זאת אומרת חומר שהכי קרוב לאפדרין שהיה מיוצר,יש דבר כזה?

הודעה של משה מהפוסט שלי ששאלתי אותה שאלה :
יש את הפיקסטני שהוא הולך ל2 סוגים:
1. שרשום עליו UNEXO על הכדור, לא יודע כמה תמצא עוד כאלו בארץ כי זה דיי לא נפוץ כבר אבל היה.
2. UNEXO ז"ל שזה בעצם כדור לבן חלק קטן, מגיע בתיפזורת
3. ויש את האפדרין האנגלי שאין לי מושג איך הוא נראה, והבנתי שיש גם ATOM ויש גם הודי (חרוט עליו E, האפדרין עצמו בסדר אבל הכדורים "קצת" מתפוררים)

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=10966

• פותח/ת השרשור
*שכחתי מהאשכול..איזה מהם זה אפדרין טוב ונקי בלי אספירין/קפאין? באיזה מהם לא לנגוע?

משה, זה נכון שאצליכם אפשר לקנות תרופות לברונכיטיס/אסטמה אשר מכילות 25 מ"ג אפדרין HCL בכל קפלייה?
מחיר של 12 דולר בערך? (של Primatene) ויש גם Bronkaid אאל"ט.

משה, זה נכון שאצליכם אפשר לקנות תרופות לברונכיטיס/אסטמה אשר מכילות 25 מ"ג אפדרין HCL בכל קפלייה?
מחיר של 12 דולר בערך? (של Primatene) ויש גם Bronkaid אאל"ט.
כן, הבעיה שאתה צריך להציג רישיון נהיגה ואסור לך לקנות יותר מ -4 חבילות בחודש. הסיבה הפשוטה היא שאם יש לך מספיק אפדרין אתה יכול ליצור סמים אחרים כמו קריסטל, קוק, אייס וכו'
http://www.amazon.com/Bronkaid-Action-Bronchial-Caplets-caplets/dp/B000052YF0

הבעיה המרכזית שיש שם גופשינס, והשימוש בהם לאורך תקופה לא ידוע בכלל ובעל תופעות לוואי, היו כמה מחקרים שהראו בעיות באשכים והכליות, לא מתעסק עם זה.

אז אתה משיג כמו שאנחנו משיגים ברמת העקרון?
למרות שראיתי מס' לא מבוטל של אתרים באינטרנט שמוכרים 7200 מ"ג (סה"כ, מחולק לכדורים הרי) במשהו כמו 80 דולר.

כן, הבעיה שאתה צריך להציג רישיון נהיגה ואסור לך לקנות יותר מ -4 חבילות בחודש. הסיבה הפשוטה היא שאם יש לך מספיק אפדרין אתה יכול ליצור סמים אחרים כמו קריסטל, קוק, אייס וכו'
http://www.amazon.com/Bronkaid-Action-Bronchial-Caplets-caplets/dp/B000052YF0

הבעיה המרכזית שיש שם גופשינס, והשימוש בהם לאורך תקופה לא ידוע בכלל ובעל תופעות לוואי, היו כמה מחקרים שהראו בעיות באשכים והכליות, לא מתעסק עם זה.

קריסטל וקוק זה אותו הדבר. אתה בטח מתכוון לקריסטל מת'.

קריסטל,קוק - עלי קוקה...
קוק פרסי = הירואין
כל נושא האפדרין הוכנס בארץ (לפני כן הוכנס בארה"ב) - לפקודת הסמים, לכן הייצור עובר למקסיקו והסביבה, בכל מקרה ישנן עדיין תרופות צינון שמתבססות על האפדרה בתרכובת שונה מעט.

קריסטל מת' זה נורא ואיום - מכת מדינה בארה"ב, בארץ לא נפוצות המזקקות הביתיות לייצור - גם מהסיבה שאפדרין לא נמצא על המדפים כמו שהיה בעבר בארה"ב, הוא הפך להיות מוצר שהוא OTC - over the counter.

אז אתה משיג כמו שאנחנו משיגים ברמת העקרון?
למרות שראיתי מס' לא מבוטל של אתרים באינטרנט שמוכרים 7200 מ"ג (סה"כ, מחולק לכדורים הרי) במשהו כמו 80 דולר.
עוד לא יצא לי להשיג אפדרין בארה"ב (לא ניסיתי), הבאתי מהארץ כמה מאות, יספיק לי להמון זמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית