סוג מחט.

Yotamgti

משתמש מתחיל
42
0
נק' מוניטין:
0
42
0
שלום לכולם.
האם מחט 23 אורך 1" להזרקה בישבן ,זה תקין או שחייב 1.5.
כי הבנתי שיש מצב להזרקה בשכבת שומן, במידה וכן האם החומר נספג.
תודה

שלום לכולם.
האם מחט 23 אורך 1" להזרקה בישבן ,זה תקין או שחייב 1.5.
כי הבנתי שיש מצב להזרקה בשכבת שומן, במידה וכן האם החומר נספג.
תודה
אם יש לך אינץ של שומן שם,מצבך לא טוב.
במילים אחרות,הכל בסדר

כן .. אבל שלא יזריק עם הירוקה .. זה כמו שערס דוקר אותך במועדון 😵

אני מזריק טסט לשומן כבר שנים והכל טוב
וואלה .. לא עושה לך גולות ? נפיחויות באיזור ? סימנים כחולים ? כלום ?
בשומן באיזה איזור ? 😖 ?

כן .. אבל שלא יזריק עם הירוקה .. זה כמו שערס דוקר אותך במועדון 😵

וואלה .. לא עושה לך גולות ? נפיחויות באיזור ? סימנים כחולים ? כלום ?
בשומן באיזה איזור ? 😖 ?

בדר״כ לא, מקסימום משהו סגנון עקיצה של יתוש~ שומדבר שמפריע לי ביום יום. יותר מפריע לי ה״קורקינג״ (לא יודע את הביטוי בעברית) שיש בשריר אחרי זריקות, ואצלי כל האיזורי זריקות הפופולריים מלווים בבעיות תנועתיות / מיני פציעות - כתפיים, קוואדס וגלוטס.

מזריק בשומן בטני, לפעמים בשומן ליד הגלוטס. שהיה לי חומר פח איזו פעם כן היו לי גולות וסימנים כחולים / סגולים, אבל אותו חומר היה גורם לתוצאות יותר מעצבנות אם הזרקתי לשריר.

👏
שמן בשומן .. בוא נשמע עוד דעות
או שאני אלך לרופא שלי נשאל אותה איך שמן שמזריקים לשומן נספג בדם 🙄 ..​

עקרונית הזרקה לשומן\מתחת לעור תתן שחרור יותר איטי של החומר למחזור הדם, וגם יהיה יותר קל להזריק עם מחט קצרה. החסרון שקשה להזריק נפח גדול.אם חומר יהיה מלוכלך\מזוהם יותר סיכויים לקבל מורסה (אבצס) באותו מקום.
יש פה איזה מאמר על הזרקות של טסט מתחת לעור

קבצים מצורפים

• Subcutaneous Injection of Testosterone.pdf
    KB 302.5 · צפיות: 91
מה .. כאילו אין כליי דם שיקחו את השמן לדם ?
ברקמת שומן יש כלי דם ואפילו עצבים, זה כמו איבר שלם, משחרר כל מיני הורמונים ומטווחים. אבל התחלופה מאוד איטית, יש חומרים שנתקעים לחודשים ברקמת שומן/מתחת לעור.

ברקמת שומן יש כלי דם ואפילו עצבים, זה כמו איבר שלם, משחרר כל מיני הורמונים ומטווחים. אבל התחלופה מאוד איטית, יש חומרים שנתקעים לחודשים ברקמת שומן/מתחת לעור.
הווי אומר..
יש מצב סיימת כבר את הסייקל והpct והכל ופתאום חומר מחליט להשתחרר לו מרקמת שומן?
זה יכול לגרום להשבתה מחדש אחרי pct וכדומה?

זה לא יקרה פתאום, פשוט ישנה את הפרופיל השחרור של התרופה שלך. נגיד אננטט נשאר פועל 9 יום אחרי הזרקה IM , אבל אחרי הזרקה SC זה יכול להפוך ל 14

אני מזריק עם הירוקה לישבן כחולה לירך
לא מתקרב לכתפיים.
חחח למה? אני די אוהב כתפיים רק הכי חשוב לא לשחק עם המזרק. באחוז שומן נמוך הייתי מזריק וינסטרול עם מזרק אינסולין לכתף וככה נמנעתי מי הכאב המדובר של האסטר סופספנשיין
הווי אומר..
יש מצב סיימת כבר את הסייקל והpct והכל ופתאום חומר מחליט להשתחרר לו מרקמת שומן?
זה יכול לגרום להשבתה מחדש אחרי pct וכדומה?
שאלה יפה בגדול תמיד ישאר שאירות לתקופה די ארוכה מהסייקל אז אם מדובר בשומן אני מתאר שזה אפילו קצת יותר זמן. בכללי אחרי סייקל אני אוהב ללכת לתרום דם לנקות שאריות כמה שאפשר לסדר את הכולסטרול במיוחד אחרי סייקל שהיה שימוש באוראלים

שאלה על פרוירון 250
צריך 1 מל בכל ירך (500 מג סך הגל)

אפשר מזרק של אינסולין ?
או רגיל עם ראש מחט 1 סמ של 19 לשאיבה
ו 25 להזרקה ?
והאם חייב חדש לכל רגל מחוטא אם סווב

נערך לאחרונה:
שאלה על פרוירון 250
צריך 1 מל בכל ירך (500 מג סך הגל)

אפשר מזרק של אינסולין ?
או רגיל עם ראש מחט 1 סמ של 19 לשאיבה
ו 25 להזרקה ?
והאם חייב חדש לכל רגל מחוטא אם סווב
נפצל את זה לשתי שיעורים. שיעור ראשון זה החומרים והידע שאתה חייב לצבור לפני שאתה מעז לגרום לעצמך להתקרב לעולם הזה בלי ידע ולקבל תופעות לוואי מסוכןנות ולעיתים נזקים בלתי הפיכים על פי השאלות ששאלתה מצעד אחד מסוכן לענות לך מצד שני עוד יותר מסוכן לא להסביר לך לכן תלך ותשכיל בנושא כי פרווירון 250 לא קיים חומר כזה בטח ובטח של בהזרקה. שיעור מספר 2 שיעור הזרקה עם מזרק אינסולין בהחלט ניתן להזריק באחוז שומן ויחס שריר גדול מי שומן (רמה די מתקדמת) נמוך אבל עם החומר לא בסיס מים (סופספנשין) חסר טעם לבזבז מזרק כזה. עם מחט ירוקה שואבים עם מחט כחולה מזריקים
מחט כחולה ארוכה בשביל טוסיק,רגל(תלוי בגודל השריר) מחט כחולה קצרה בשביל כתף,רגל (שוב תלוי בגודל השריר) מחט כתומה בהחלט ניתן להזריק לכתף בתנאי שאחוז שומן לא גבוה ואתה לא נירא כמו גבינת נפוליאון זה בהחלט אפשרי.

אמרו לי 400 בשבוע אז רק 1ml שיש בו 250
לרגל ואחד לישבן ?

אני לא מצליח איך לחלק כזה כמות מזערית

קבצים מצורפים

• 20191123_200801.jpg
    20191123_200801.jpg
    KB 62.1 · צפיות: 81
נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית