עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם יש לך אינץ של שומן שם,מצבך לא טוב.שלום לכולם.
האם מחט 23 אורך 1" להזרקה בישבן ,זה תקין או שחייב 1.5.
כי הבנתי שיש מצב להזרקה בשכבת שומן, במידה וכן האם החומר נספג.
תודה
וואלה .. לא עושה לך גולות ? נפיחויות באיזור ? סימנים כחולים ? כלום ?אני מזריק טסט לשומן כבר שנים והכל טוב
כן .. אבל שלא יזריק עם הירוקה .. זה כמו שערס דוקר אותך במועדון 😵
וואלה .. לא עושה לך גולות ? נפיחויות באיזור ? סימנים כחולים ? כלום ?
בשומן באיזה איזור ? 😖 ?
ברקמת שומן יש כלי דם ואפילו עצבים, זה כמו איבר שלם, משחרר כל מיני הורמונים ומטווחים. אבל התחלופה מאוד איטית, יש חומרים שנתקעים לחודשים ברקמת שומן/מתחת לעור.מה .. כאילו אין כליי דם שיקחו את השמן לדם ?
הווי אומר..ברקמת שומן יש כלי דם ואפילו עצבים, זה כמו איבר שלם, משחרר כל מיני הורמונים ומטווחים. אבל התחלופה מאוד איטית, יש חומרים שנתקעים לחודשים ברקמת שומן/מתחת לעור.
חחח למה? אני די אוהב כתפיים רק הכי חשוב לא לשחק עם המזרק. באחוז שומן נמוך הייתי מזריק וינסטרול עם מזרק אינסולין לכתף וככה נמנעתי מי הכאב המדובר של האסטר סופספנשייןאני מזריק עם הירוקה לישבן כחולה לירך
לא מתקרב לכתפיים.
שאלה יפה בגדול תמיד ישאר שאירות לתקופה די ארוכה מהסייקל אז אם מדובר בשומן אני מתאר שזה אפילו קצת יותר זמן. בכללי אחרי סייקל אני אוהב ללכת לתרום דם לנקות שאריות כמה שאפשר לסדר את הכולסטרול במיוחד אחרי סייקל שהיה שימוש באוראליםהווי אומר..
יש מצב סיימת כבר את הסייקל והpct והכל ופתאום חומר מחליט להשתחרר לו מרקמת שומן?
זה יכול לגרום להשבתה מחדש אחרי pct וכדומה?
נפצל את זה לשתי שיעורים. שיעור ראשון זה החומרים והידע שאתה חייב לצבור לפני שאתה מעז לגרום לעצמך להתקרב לעולם הזה בלי ידע ולקבל תופעות לוואי מסוכןנות ולעיתים נזקים בלתי הפיכים על פי השאלות ששאלתה מצעד אחד מסוכן לענות לך מצד שני עוד יותר מסוכן לא להסביר לך לכן תלך ותשכיל בנושא כי פרווירון 250 לא קיים חומר כזה בטח ובטח של בהזרקה. שיעור מספר 2 שיעור הזרקה עם מזרק אינסולין בהחלט ניתן להזריק באחוז שומן ויחס שריר גדול מי שומן (רמה די מתקדמת) נמוך אבל עם החומר לא בסיס מים (סופספנשין) חסר טעם לבזבז מזרק כזה. עם מחט ירוקה שואבים עם מחט כחולה מזריקיםשאלה על פרוירון 250
צריך 1 מל בכל ירך (500 מג סך הגל)
אפשר מזרק של אינסולין ?
או רגיל עם ראש מחט 1 סמ של 19 לשאיבה
ו 25 להזרקה ?
והאם חייב חדש לכל רגל מחוטא אם סווב