הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

התערבות עם חבר.

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך

LK

משתמש פעיל
364
37
נק' מוניטין:
43
364
37
חבר שלי אומר שמסה זה לאו דווקא לאכול 3000+- קלוריות, אלא שמסה זה 4000+ קלוריות, רק אז זה נקרא מסה.

אני הסברתי לו שמסה זה לאכול יותר קלוריות ממה שאתה צריך. והוא מסרב להאמין לזה.

שאלתי אותו האם מסה יכולה לעזור לאנשים עם עודף עור והוא אמר שממש לא מומלץ להיכנס למסה אם יש עודף עור למרות שאני שמעתי רבות וגם פה שהכי מומלץ.

האם אני טועה? אפשר לדעת מי צודק ומי לא? אני קצת מבולבל.

חבר שלי אומר שמסה זה לאו דווקא לאכול 3000+- קלוריות, אלא שמסה זה 4000+ קלוריות, רק אז זה נקרא מסה.

שאלתי אותו האם מסה יכולה לעזור לאנשים עם עודף עור והוא אמר שממש לא מומלץ להיכנס למסה אם יש עודף עור למרות שאני שמעתי רבות וגם פה שהכי מומלץ.

תחליף חברים דחוף

@iliya מהשאלות שלך ניתן להבין שאתה לא ממש עושה מאמץ לקרוא באינטרנט, או בכללי עושה מאמץ לחשוב קצת.
מצטער אם זה יצא קצת מעליב.

מסכים איתך.

• פותח/ת השרשור
תחליף חברים דחוף
מסכים איתך.
מי זה חבר שלך?..

מסה זה להיות במאזן קלורי חיובי. מה זה מאזן קלורי חיובי זה כבר משתנה מבן אדם לבן אדם, בדרך כלל הפלוס הוא 200-500 קל׳.
אז רק שאבין, אם אהיה במסה אוכל להסיר את העודף עור? (אולי כן במאה אחוז אולי לא אבל כן יהיה הבדל יותר טוב נכון?) תודה! 😃

אז רק שאבין, אם אהיה במסה אוכל להסיר את העודף עור? (אולי כן במאה אחוז אולי לא אבל כן יהיה הבדל יותר טוב נכון?) תודה! 😃
עודף עור מתמלא מהשריר החדש שתבנא.
אז כן, מסה הוא פיתרון מעולה לעודף עור.

• פותח/ת השרשור
עודף עור מתמלא מהשריר החדש שתבנא.
אז כן, מסה הוא פיתרון מעולה לעודף עור.
אתה חושב לפי דעתך שייקח זמן מה עד שזה יקרה? כמובן לא בתוך חודשיים כן אני פשוט אחר שהיה מאוד מלא פעם אז תמיד יש לי את ה"פחד" הזה שזה שוב יקרה...

אתה חושב לפי דעתך שייקח זמן מה עד שזה יקרה? כמובן לא בתוך חודשיים כן אני פשוט אחר שהיה מאוד מלא פעם אז תמיד יש לי את ה"פחד" הזה שזה שוב יקרה...
קשה לדעת כמה זמן יקח, וכל אחד הוא שונה, אבל מסה נקיה שבונה בעיקר שריר ולא שומן, תעשה את העבודה יופי.

• פותח/ת השרשור
קשה לדעת כמה זמן יקח, וכל אחד הוא שונה, אבל מסה נקיה שבונה בעיקר שריר ולא שומן, תעשה את העבודה יופי.
מובן תודה, מפחד מאוד כי רואים קוביות, אבל עודף העור מסתיר, כנראה שאם אעשה מסה פחות יראו או שאולי יראו יותר טוב אבל כנראה שאחרי זה חיטוב אני מניח...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית