הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אתגרי אוכל

incredible hulk

משתמש פעיל
478
48
נק' מוניטין:
-60
478
48
אהלן ,

יוצא לי לראות לפעמים ביוטיוב כול מיני מתאמנים למיניהם יוטיוברים שמאתגרים את עצמם באכילת כמויות מטורפות של קלוריות

יש כאלה של 5 אלף 10 אלף 20 וגם 30 אלף קלוריות!

רציתי לדעת וואט דה פוינט בדבר הזה?
למה מתאמנים/בודיבילדרים .. מעמיסים על עצמם כמויות כאלה של קלוריות מכול כך הרבה גאנק ביום אחד כול זה בשביל סרטון?

מה קורה להם אחרי האכילה המטורפת הזאת מבחינה בריאותית? עליה בשומן וכו'...
לא הרבה. הרוב נוזלים שיורדים אחרי מס' ימים.

רוב האנשים שעושים את האתגר הזה הם מפתחי גוף ברמה גבוהה + לא טבעיים לכן בשבילם הפלוס הקלורי באכילת 5,000-10,000 קלוריות לא גדול כל כך כמו אצל חובבנים טבעיים.

לא הרבה. הרוב נוזלים שיורדים אחרי מס' ימים.

רוב האנשים שעושים את האתגר הזה הם מפתחי גוף ברמה גבוהה + לא טבעיים לכן בשבילם הפלוס הקלורי באכילת 5,000-10,000 קלוריות לא גדול כל כך כמו אצל חובבנים טבעיים.

אני דווקא ראיתי ישראלי אחד ביוטיוב לא זוכר את שמו וגם לא יודע אם מותר לפרסם בקיצור הוא די שחיף בטח ובטח שלא מפתח גוף ברמה גבוהה, הוא עשה איזה אתגר של 20k+ קלוריות...מה יש להגיד על זה?

אני דווקא ראיתי ישראלי אחד ביוטיוב לא זוכר את שמו וגם לא יודע אם מותר לפרסם בקיצור הוא די שחיף בטח ובטח שלא מפתח גוף ברמה גבוהה, הוא עשה איזה אתגר של 20k+ קלוריות...מה יש להגיד על זה?
די בטוחה שאכילה חד פעמית/פעם ב....לא תגרום לנזק בריאותי משמעותי(?) ונניח ואכל...זה רוב נוזלים. או במידה ועלה בשומן. מה הבעיה להיות בגירעון בכמה ימים הבאים?

אוקיי, אז?
מן הסתם העודף הקלורי שהוא היה בו הרבה יותר גבוה מהעודף של מפתחי הגוף המקצועיים שעושים את האתגר הזה. כנראה שהוא לא מודע להשלכות הבריאותיות וזה לא כזה משנה לו, אבל בכל מקרה העלייה בשומן תהיה מינורית (אם זה רק פעם אחת ולא כל שבוע).

די בטוחה שאכילה חד פעמית/פעם ב....לא תגרום לנזק בריאותי משמעותי(?) ונניח ואכל...זה רוב נוזלים. או במידה ועלה בשומן. מה הבעיה להיות בגירעון בכמה ימים הבאים?

אין שום בעיה, סתם שאלה לידע הכללי.

אוקיי, אז?
מן הסתם העודף הקלורי שהוא היה בו הרבה יותר גבוה מהעודף של מפתחי הגוף המקצועיים שעושים את האתגר הזה. כנראה שהוא לא מודע להשלכות הבריאותיות וזה לא כזה משנה לו, אבל בכל מקרה העלייה בשומן תהיה מינורית (אם זה רק פעם אחת ולא כל שבוע).

הבנתי

למה אתה חושב שעודף קלורי הזה באמת נספג. יכול להיות שהוא הקיא אחרי\במהלך הארוחה.
הכל בשביל קצת hype ומספר צפיות

שיהיה לו טוב

אני זוכרת שסטפאני עשתה פעם סרטון שכזה, שבו היא אכלה ביום אחד כמות קלוריות ממש גבוהה וגם בדקה איך זה משפיע על הגוף שלה.
היא עשתה בדיקת RMR (נדמה לי, אל תתפסו אותי על המילה) לפני האתגר ואחריו , וגילתה שאחרי שאכלת כמות קלוריות גבוהה, הRMR שלה עלה באופן די משמעותי.
אבל היא עדיין עלתה במשקל, ורוב העלייה הייתה בשומן, (וכמובן נוזלים.)

ה RMR שלה קפץ מ1300 ל2100 🤯

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית