עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ההכי ימנית מלפני חצי שנה, המותן אולי הייתה טיפה יותר צרה אבל בהתחשב בעובדה שאני כבר חצי שנה (שעד לפני חודש כולה הייתה בצבא) בנייטרלי - מסה, ההיקף מותניים שלי לא גדל בצורה משמעותית בכלל.ההכי ימנית?
בכנות הימיני מלמעלה נראה עם מותן צר וזה ישירות גורם לשייפ להיראות יותר טוב אז מצטער אם זה לא מעכשיו
גם זה לא כלכך אותו הצילום זווית וכו
עכשיו שאני יותר מסתכל על זה זה נראה שגדלת בגב ובמותן, יותר בגב אבלצחרא זווית צילום בעיניההכי ימנית מלפני חצי שנה, המותן אולי הייתה טיפה יותר צרה אבל בהתחשב בעובדה שאני כבר חצי שנה (שעד לפני חודש כולה הייתה בצבא) בנייטרלי - מסה, ההיקף מותניים שלי לא גדל בצורה משמעותית בכלל.
מה נחשבת לזווית טובה? התאורה אצלי בבית גם די על הפנים. בכל זאת עם כמה שהזווית והתאורה חרא עדיין רואים שיפור אז אני די מרוצהעכשיו שאני יותר מסתכל על זה זה נראה שגדלת בגב ובמותן, יותר בגב אבלצחרא זווית צילום בעיני
בקלות אתה יכול להיראות יותר "מרשים"
גובה חזה תחתון כזה, איכות מצלמה, ותאורהמה נחשבת לזווית טובה? התאורה אצלי בבית גם די על הפנים. בכל זאת עם כמה שהזווית והתאורה חרא עדיין רואים שיפור אז אני די מרוצה
מה שהוא אמר.כבוד. אחלה שיפור.
רואים התקדמות משמעותית בתמונות.
תמשיך כך! ✌️
תודה רבה על התגובה המפורטת, אני אעדכן מתישהו כשאסיים חיטוב בעתיד הקצת רחוק. ושמח ששמת לב לסטנדמבנה טוב, צברת גם מעט מסה בטרפז בחלקו העליון, וגם במקרבי השכמות (רומבוידס וטרפז גם כן) נראה טוב.
תמשיך לעדכן עוד כמה חודשים
ושאפו על הסטנד משחת שיניים