הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעוניין לעשות סייקל ראשון רק lgd 4033

Ernesto12

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום לכולם, אני רוצה לעשות סייקל ראשון עם lgd4033, האם שווה לי לקחת רק אותו? לא מחפש עלייה משמעותית (במילים אילו אני מתכוון שלא מוכן עדיין נפשית לדברים יותר חזקים) רוצה רק בוסט נחמד, יש הצעות למינון? האם שווה בכלל? יש סייקלים עם lgd יותר טובים? שמעתי שmk הולך טוב ביחד עם lgd, תודה מראש לכל העונים.

lgd אמנם נחשב חלש ליד טסט וכאלה אבל lgd חזק, שלא תטעה, אם אתה רוצה בוסט נחמד ולא עלייה משמעותית ובלגנים, הייתי הולך דווקא על אוסטרין, לשיקולך.

• פותח/ת השרשור
lgd אמנם נחשב חלש ליד טסט וכאלה אבל lgd חזק, שלא תטעה, אם אתה רוצה בוסט נחמד ולא עלייה משמעותית ובלגנים, הייתי הולך דווקא על אוסטרין, לשיקולך.

תודה רבה על המענה המהיר, מה זה בוסט נחמד בעיניך? תוך כמה זמן?

תודה רבה על המענה המהיר, מה זה בוסט נחמד בעיניך? תוך כמה זמן?
אנדרוגני
מאמין שתרגיש משהו כבר מהפעם הראשונה שתצרוך אבל כלל אצבע ונסיון אישי, אחרי שבועיים כבר יש "בוסט" משקלים עולים, הרגשה כללית הרבה יותר טובה, יענו מתחיל לתת עבודה

LGD עובד מאוד יפה, בדרך כלל לוקחים 10mg פעם ביום כמה שעות לפני אימון.
גורם לעליה ניכרת בכוח ומסה. לא עובר ארומטיזציה ולכן בדרך כלל לא דורש PCT.
החסרון מבחינתי בLGD סולו, שאחרי כמה שבועות של סייקל הוא ידכא במידה כזאת או אחרת את ייצור טסט העצמי ובגלל שאין גם טסט חיצוני מתחילים להרגיש קצת תופעות לוואי. לפחות זה מה שאני חוויתי מ 10 שבועות 10-20mg LGD סולו.
וכמובן יש עכשיו הרבה חיקויים וצריך למצוא מקור אמין.

LGD עובד מאוד יפה, בדרך כלל לוקחים 10mg פעם ביום כמה שעות לפני אימון.
גורם לעליה ניכרת בכוח ומסה. לא עובר ארומטיזציה ולכן בדרך כלל לא דורש PCT.
החסרון מבחינתי בLGD סולו, שאחרי כמה שבועות של סייקל הוא ידכא במידה כזאת או אחרת את ייצור טסט העצמי ובגלל שאין גם טסט חיצוני מתחילים להרגיש קצת תופעות לוואי. לפחות זה מה שאני חוויתי מ 10 שבועות 10-20mg LGD סולו.
וכמובן יש עכשיו הרבה חיקויים וצריך למצוא מקור אמין.
בגדול מה שהוא אמר. התאוששות כנראה תיקח קצת זמן אם לא תיקח שום דבר אחכ מבחינת pct

תן קצת נתונים : כמה שנים אתה מתאמן ? משקל ? גובה ? איזה כיתה ? אחוז שומן שניראה לך ? כמה התקדמת בשנים האלה לפחות במשקל הגוף ?

• פותח/ת השרשור
תן קצת נתונים : כמה שנים אתה מתאמן ? משקל ? גובה ? איזה כיתה ? אחוז שומן שניראה לך ? כמה התקדמת בשנים האלה לפחות במשקל הגוף ?

כיתה יב, מתאמן 4 שנים, משקל 75, גובה 1.70, 14-12 אחוז שומן, כשהתחלתי להתאמן הייתי 55.6.

תמשיך בדרך שאתה מתאמן, יש לך תוצאות יפות בלי שום "בוסטים". אחרי הצבא, מועדפת וטיול להודו תחשוב אם כדאי לך לעשות סייקל כלשהו.
פשוט כל התערבות הורמונלית בלי פיקוח מקצועי ועם חומר אנדרגרואנד יכול להביא אותך לתופעות לוואי בלתי הפיכות, במיוחד לפני גיל 21-23

כיתה יב, מתאמן 4 שנים, משקל 75, גובה 1.70, 14-12 אחוז שומן, כשהתחלתי להתאמן הייתי 55.6.
אוקיי תפנית בעלילה - תלמיד תיכון לא צריך לקחת כלום, עדין יותר או עדין פחות. ממליץ שתקשיב, לטובתך כמובן

לא באלי לפתוח פוסט אז אשאל פה תכנון של PCT נכון לldg?
10מג lgd ל8 שבועות
(יודע שלא תמיד צריך אבל עדיין רוצה לדעת שלא יהיה בעיה בהתאוששות)

התאוששות תלויה כמובן בגיל שלך, גנטיקה, כמה תאכל ותישן. רוב הסיכויים שלא תהיי בעיה אצלך, חוץ מכמה שבועות של של טסט נמוך וכל מה שקשור לזה.
בכל מקרה תעשה בדיקת דם לפני שאתה מתחיל להשתמש במשהו, כדי לוודא שאתה במצב תקין - הורמוני מין, תפקודי כבד וכו׳. אחרי הסיקל לעשות בדיקת דם חוזרת ולראות מה השתנה, ומפה כבר אפשר להזן את החורגים בעזרת תרופות.
אפשר להשתמש בבוסטרים של טסטוסטרון - d-aspartic acid או tribulus, בDiindolylmethane שהוא סוג של מעכב ארומטאז טבעי ועוד רבים דומים להם. מה שכן במחקרים ראו שאף אחד מהם לא באמת מעלה טסט, אבל כן משפיע על חשק מיני והרגשה כללית (כנראה פלסבו כזה).
pct לסיקל קל יכול להיות קלומיפן 50מג OD לשבועיים ולאחר מכן 25מג OD לעוד שבועיים. אפשר להחליף את קלומיפן בטמוקסיפן עם מינונים של 10/20.

נערך לאחרונה:
17.4 ליתר הדיוק
בגיל הזה אומנם רוב האנשים מסיימים לגבוהה אבל מבחינה הורמונאלית ממשיכים להתפתח גם עד גיל 24 חלק מהאנשים. לקיחת חומרים שמשנים לך את המאזן ההורמונאלי בגוף (lgd לדוגמה משתק את הציר בלפחות 50 אחוז לפי מחקרים) בזמן ההתפתחות ההורמונאלית זה טעות גדולה ויכולה לעלות לך ביוקר כל החיים

אל תאמין למה שאומרים לך לגבי לא צריך PCT ולא משבית ציר.

זה סארם מאוד חזק ובמינון של 5מג הוא רצח לי את הציר לרמה של 0 עגול.
והרגשתי מעולה, אז עצם זה שחלק מהאנשים פה הרגישו טוב לא אומר שהוא לא השבית אותם.

לפי דעתי חומר בסיס הוא חובה עם סארמים מהקלאס היותר חזק, כגון LGD RAD וכו.

הוא יתן לך אחלה בוסט של כוח, מראה מלא יותר ותעלה יפה במשקל גוף, למרות שחלק מהאנשים סובלים מהרבה עליית נוזלים איתו אישית לא היה לי, והייתי חטוב מאוד עליו, ורידים בלאגנים.

תתחיל במינון של 2.5מג ותעלה משם לפי איך שאתה מרגיש.
ושוב אני ממליץ על חומר בסיס, אפ אתה מפחד מזריקות אז לך על 4-Andro יש לך בכדורים ויש לך בקרם שיכול לשמש בתוך תחליף לבסיס טסט.

בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית