הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"חוג" חדר כושר?

• פותח/ת השרשור talss
  • פורסם בתאריך

talss

משתמש מתחיל
31
6
נק' מוניטין:
6
31
6
שלום,
אני סטודנט + עובד ודי עמוס, ואני מחפש מסגרת שבה אני אוכל להתאמן *ולהתמיד*
המטרות שלי הן: חזרה לכושר בסיסי + עליה במשקל ובמסה (אני אדם מאוד רזה).

מכיוון שאני עמוס + ספורט זה לא בדיוק בראש סדרי העדיפויות שלי, לא הצלחתי להתמיד בספורט יותר מ2-3 חודשים רצוף.
תמיד הגיעה תקופה עמוסה שבה זנחתי את זה והפסקתי להתאמן.

יש לכם רעיונות למסגרות כאלה?

*לא יודע אם זה בדיוק הפורום המתאים, אבל לא מצאתי אחד אחר שיותר מתאים.

עניין ההתמדה זה נטו משמעת עצמית.
א-ב-ל. אם תמצא משהו שאתה ממש אוהב יהיה לך הרבה יותר כיף וקל להתמיד 😃
יש המון סוגים של ספורט: אומנות לחימה, ריקוד (זה לא רק לבנות...) קבוצות שחייה או ריצה.
מניחה שאין לך תקציב למאמן כושר אישי, (חיי סטודנט) אז אם באמת קשה לך להתמיד, כנראה שעדיף לך להיות חלק מקבוצה, או לעשות כושר ביחד עם מישהו קבוע, שידרבן אותך.

אימל'ה - סתם שאלה: מה שאני עושה נקרא פאוורליפטינג? 😳

פאוורליפטר צריך להתמקד ב-3 תרגילי הבסיס (סקוואט, בנץ' פרס ודדליפט) ולהתחזק בהם כמה שהוא יכול.
תרגילי עזר בדרך כלל באים על מנת לעזור לשיפור ההרמות המרכזיות אם נתקעים בהם. אפילו עבודה מבודדת על הבייספס באה בשביל למנוע "בריחה" של המרפקים בבנץ' פרס (הם שרירים מנוגדים לטרייספס).
אם מה שחשוב לך זה להתחזק ב-3 תרגילי הבסיס וכל תכנית האימונים שלך סובבת סביב ההתחזקות בהם, זה פאוורליפטינג.

פאוורליפטר צריך להתמקד ב-3 תרגילי הבסיס (סקוואט, בנץ' פרס ודדליפט) ולהתחזק בהם כמה שהוא יכול.
תרגילי עזר בדרך כלל באים על מנת לעזור לשיפור ההרמות המרכזיות אם נתקעים בהם. אפילו עבודה מבודדת על הבייספס באה בשביל למנוע "בריחה" של המרפקים בבנץ' פרס (הם שרירים מנוגדים לטרייספס).
אם מה שחשוב לך זה להתחזק ב-3 תרגילי הבסיס וכל תכנית האימונים שלך סובבת סביב ההתחזקות בהם, זה פאוורליפטינג.

אז לא חחחח 🤣
המטרה שלי זה להעלות את הצריכה הקלורית מבלי להשמין חחחחחחחח 🤣🤣🤣🤣
אבל אחלה הגדרה, תודה.
אני אצטרך את זה לעבודת הסמינריון שלי 😆

פאוורליפטינג. 🏋️😅
דווקא פאוורליפטינג פחות מתאים לסטודנט עם לוז צפוף. האימונים ארוכים יחסית , פחות יעילים בגלל זמן מנוחה ארוך ובכלל הדגש הוא על התקדמות שקשה לעמוד אם יש סדר עדיפות חשוב יותר.

קרוספיט זו אכן המלצה טובה וגם נותן מענה לפן החברתי

דווקא פאוורליפטינג פחות מתאים לסטודנט עם לוז צפוף. האימונים ארוכים יחסית , פחות יעילים בגלל זמן מנוחה ארוך ובכלל הדגש הוא על התקדמות שקשה לעמוד אם יש סדר עדיפות חשוב יותר.

קרוספיט זו אכן המלצה טובה וגם נותן מענה לפן החברתי
זה תלוי
בתור סודנט לעשות שלושה תרגילים בכול האימון ולעבור על החומר בין סטים נראה על הנייר הכי אופטימלי

זה תלוי
בתור סודנט לעשות שלושה תרגילים בכול האימון ולעבור על החומר בין סטים נראה על הנייר הכי אופטימלי
ללמוד תוך כדי הסטים זה אכן רעיון מעניין

יש גם קבוצות weightlifting, אולי יש לך קבוצה באוניברסיטה. באוניברסיטת תל אביב למשל יש את אס"א ת"א (למרות שהם לא באמת קשורים לאוניברסיטה אלא מתאמנים במרכז הספורט שצמוד לאוניברסיטה).
אתה יכול גם לנסות MMA או אומנות לחימה מסוימת. אמנם לא תגדל אבל תהיה בכושר טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית