הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

mk 677

רועי 1516

מושעה
11
3
נק' מוניטין:
10
11
3
שלום לכולם צריך את עזרתכם....
אני מתאמן ותיק וטבעי ומעוניין לעשות סייקל עדין בלי זריקות...בשיא המסה הייתי על 92 קילו ו11אחוז שומן והיקף יד 45 ס"מ
בחיטוב השיא היה משקל 80ק"ג 5אחוז שומן היקף יד 43.....
כרגע אני 83קילו 6.5 אחוז היקף 43...
השאלה שלי איך וכמה mk לקחת? לאיזה תקופה? ולמה לצפות מבחינת עלייה במסה
כמה תפוקה זה יתן...אשמח לשמוע

• פותח/ת השרשור
אל תצפה ליותר מידי מ MK
מבחינת עלות מול תועלת - לא משתלם
מניסיון.
אז מה אחי אתה ממליץ...יש משהו עדין בלי סיבוכים? הבנתי שבגלל בגיל בגרות היו לי קצת פצעים(כמעט כמו לכולם) אז טסט יכול לתת לזה לפרוץ?
יש משהו שאתה ממליץ אחי?

חחחח נדמה שאתה חי באשליות לא קטנות, תעלה פיזיק שנראה איך אתה שוקל 92 על 11 אחוז שומן עם היקף יד 45 / ה6.5 העדכני שלך כשאתה שואל שאלות כאלו..

• פותח/ת השרשור
חחחח נדמה שאתה חי באשליות לא קטנות, תעלה פיזיק שנראה איך אתה שוקל 92 על 11 אחוז שומן עם היקף יד 45 / ה6.5 העדכני שלך כשאתה שואל שאלות כאלו..
למה אתה נשמע מזלזל??!!!!
ברוך ה' אני בריא בגוף ובנפש...
תלמד לפרגן...יש לי מדדים אצל תזונאי ומתחרה מקצועי עם לא מעט קבלות...

למה אתה נשמע מזלזל??!!!!
ברוך ה' אני בריא בגוף ובנפש...
תלמד לפרגן...יש לי מדדים אצל תזונאי ומתחרה מקצועי עם לא מעט קבלות...

תפרסם תמונה ותשתיק אותי (סליחה שזה נשמע מזלזל) מסקרן.

נערך לאחרונה:
אז מה אחי אתה ממליץ...יש משהו עדין בלי סיבוכים? הבנתי שבגלל בגיל בגרות היו לי קצת פצעים(כמעט כמו לכולם) אז טסט יכול לתת לזה לפרוץ?
יש משהו שאתה ממליץ אחי?

אין משהו שמתעלה על זה ללא סיבוכים, מפה זה כבר סטרואידים (טסט כחומר בסיס סולו ו/או אוראלי נוסף) וזה להיות מוכן לזה מכל הבחינות.
שוב, MK כן יתן איזשהו בוסט, אבל לא תצפה לנפלאות.
קח בחשבון שהמינימום מינימום לקחת זה חודשיים וגם זה בערבון מוגבל (הייתי הולך על לפחות 3 חודשים)
לגבי מינון - מתחילים עם 20 מ"ג ליום ועם הזמן אפשר לעלות ל 30 מ"ג ביום

אם כבר אז קח rad140 או lgd4033, אבל עשה טובה תריץ פה חיפוש בפורום כי פתחו כבר מעל מאה אשכולות

• פותח/ת השרשור
תפרסם תמונה ותשתיק אותי (סליחה שזה נשמע מזלזל) מסקרן.
לא אוהב להעלות תמונות אוהב לשמור על צניעות...לא מחפש להוכיח לאף אחד כלום כי אני יודע מה אני שווה
1574686273270-1687050550.jpg

MK גורם להפרשה של הורמון גדילה ופקטור גדילה, סלקטיבי מאוד למטרה שלו. נשמע ממש טוב, אבל במציאות כבר אחרי מספר ימים הגוף מוריד את הכמות הרצפטורים והשפעה יורדת. לפי בדיקות דם של אנשים שלקחו 20-40 מג של MK, הורמון גדילה עלה ב50-100% בתחילת סייקל והשפעתו ירדה עם המשך הסייקל לערכים סטנדרטיים.
לדעתי חוץ מעייפות ורעב מוגבר לא תרגיש הרבה מסייקל של MK.
אני ממליץ שתמשיך בשגרת אימונים ותזונה שלך, רואים שאתה מגיע לתוצאות יפות מאוד. אם בכל מקרה אתה מחפש סייקל עדין בלי מחטים וPCT תבדוק על SARMS כמו LGD או אוסטרין. כמובן שגם להם יש תופעות לוואי ועדיף שתחקור את הנושא לפני החלטה כלשהי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית