הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל בטוח ללא נזקים

• פותח/ת השרשור LVV
  • פורסם בתאריך

LVV

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
-20
18
0
3 פעמים בשבוע
אהלן,

אני עושה ירידה במשקל ועליה בשריר עקב פציעה ישנה, שגררה אחריה 30 קג עודפים ודילול שריר

אני קראתי הכל קניתי הכל ואני שואל ממנוסים.

איך לגדול בצורה דרסטית בשריר
לרדת בשומן ולא להרוס את הביצי קינדר?

ושאלה נוספת, לגבי שילוב של דיאטת קטו וסטרואידים? באספקט של רב התפריט שומן
מומלץ או לא, קראתי על ויני שמוריד כולל סטרול טוב... ואסטרוגן שאגור בשומן לכן אולי זה לא מתאים...

חשבתי על יום כן יום לא + PCT כל יום...

זה מבטל אחד את השני או שזה טוב כי מחצית החיים של dbol רק 6 שעות...

ANAVAR CLEN T3
WINSTROL HALOBOL
STANO ARMIDEX

עקב רעילות לוקח מינון נמוך מרבה במיים

אגב DBOL אפשר לקחת כל יום 5-10 מג רצוף לאורך זמן או שלא...

חשוב לי מאפיינים גבריים קבועים, תופעות לואי רצויות עד כמה שזה נישמע אבסורד...

תודה

נשמע כאילו אתה לא מבין כלום. Pct עושים אחרי הסייקל לא בזמן הסייקל. מה יעזור לך לנסות לשקם את הציר אם החומר הפעיל עדיין בדם ועדיין פוגע בציר.

אם אני לא טועה ציינת בפוסט אחר שלך שעברת תהליך של שינוי מין. לכן אתה לא צריך לפחד מתופעות לוואי כמו אטרופיה, עקרות וכנראה גם גינו (אם הוציאו לך את כל הרקמה). כלומר אתה יכול\צריך להיות על TRT או סייקל נצחי.PCT עושים כדי לעודד את מערכת הורמונלית לחזור לייצור טבעי של הורמונים,אצלך אין צורך. אפשר לעשות הפסקות בין סייקלים בשביל לתת לגוף קצת לנוח. במצב הזה צריך לחפש חומר שעושה הכי פחות נזק לכבד, אז שום דבר אורלי לא צריך להתקרב אליך ובטוח לא הלובול. תעבור רק לזריקות, תבחר משהו עם פרופיל אנדרוגיני גבוה בשביל תופעות הלוואי שאתה מחפש כמו אקנה,שיעור ,קול וכו'. כמובן צריך לעשות בדיקות דם קבועות בדגש על תפקודי כבד, כי גם בהזרקה יש פגיעה .
לגבי הקטו, אני לא בטוח איך זה משתלב, אבל סטרואידים תמיד מעלים LDL וכולסטרול וצריך להיות במעכב.

לא נראה שיש דבר כזה סייקל ללא נזקים במיוחד שאתה לוקח רק אוראליים...

דבר שני למה אתה צריך pct אם אתה על trt ? לא יותר פשוט לעלות מינון מאשר לדחוף ככ הרבה אוראליים ?

אתה מטופל בSSRI, היית אישה בעברך, אתה במשקל עודף ובכנות - אתה גם בור.
ההודעות שלך מעציבות אותי ממש, נשמע שאתה מנסה לעשות לעצמך נזק בלתי הפיך בכוונה תחילה.

אני מקווה שיפסיקו לענות לך ושתלך לטפל בעצמך.

• פותח/ת השרשור
מצטער על השאלות הטיפשיות והגבולות
אין לי מקור אחר לשאול בעיברית ,
pct לא במובן שאתם חושבים כדי לשקם את הטסטו הטיבעי... ?! אלה בקטע של דיכוי אסטרוגן...

במקביל לבניית שריר וירידה באחוזי שומן ...

הצלחתי להסביר את עצמי ?

קראתי על הרעילות של בטא 17 משהו , אבל יש מינון או קומבינציה של סטראואידים שמשפיעים בלי להצתבר בכבד בקטע רע ...

למשל :
10 סוגים של 5 מג שעובדים על רצפטורים אחרים
במקום 50 מג של אנדרו אחד ... הגיוני?

מצטער על השאלות הטיפשיות והגבולות
אין לי מקור אחר לשאול בעיברית ,
pct לא במובן שאתם חושבים כדי לשקם את הטסטו הטיבעי... ?! אלה בקטע של דיכוי אסטרוגן...

במקביל לבניית שריר וירידה באחוזי שומן ...

הצלחתי להסביר את עצמי ?

קראתי על הרעילות של בטא 17 משהו , אבל יש מינון או קומבינציה של סטראואידים שמשפיעים בלי להצתבר בכבד בקטע רע ...

למשל :
10 סוגים של 5 מג שעובדים על רצפטורים אחרים
במקום 50 מג של אנדרו אחד ... הגיוני?
דווקא לאנוס את הכבד עם מגוון רחב של אוראלים נראה לי יותר קטלני. אתה חייב להפסיק עם מה שאתה עושה ולהתחיל ללמוד את הנושא לעומק. אל תעשה צחוק מהבריאות שלך.

,
בשביל לדכא אסטרוגן, אפשר להשתמש באנסטרוזול או כל AI אחר בזמן הסייקל. PCT זאת בעיקר תרפיה לשחזור פעילות הורמונלית טבעית של הגוף. ובנוסף זמן התאוששת לכבד וכו'

כל הקטע של הבטא 17 משהו זה לא לתת לכבד לעכל את ההורמון ולכן הוא נתקע וכך גורם לרעילות. כמובן ככל שמינון יותר נמוך ולתרופה קצרה, כך פגיעה יותר קטנה. נזק מקומבינציה של כמה חומרים תהיי דומה אם לא זהה לנזק מחומר אחד, גם אם כמות שלהם שווה. יש אורליים שגורמים לפחות נזק יש כאלה שליותר, אך עדיין נזק לאורך זמן גדול.
פה פרופילים של סטרואידים/גורמי צמיחה ותרופות שיקום/אסטרים יש אחלה אוסף של פרופילים שונים, הכל נגיש ובעברית. ממש מומלץ לעבור על זה.

והכי חושב - אין סייקל בלי נזקים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חברים תודה רבה על העקיצות והירידות עלי עזרתם מאד.

אני נוקב ביוטיוב אחר רופא ספורט אמריקאי שמטפל בבוני גוף, ואמר שאוראלי וזריקה שווי ערך

בחור שלוקח 7 סייקלים לא יגרום נזק כמו מידהו שלוקח 7 שנים...

אני לא ישראלי, ולא גר בישראל, לא מטופל פסיכאטרי, סך הכל צריך לרדת 10קג אחרונים
ולהחזיר שריר שאבד כשכבתי פצוע

אני לוקח ארמידקס כל יום 1 מג AI
אני מבין שיש לכם תשובות מובנות כבר
למרות שהדגשתי על הרצון לשינוי בגבריות
ולא משנה לי אברי הרבייה, נושק ל 40...

לפחות יש פה גולש אחד שדיבר לעניין, אז תודה לך.

אני נוקב ביוטיוב אחר רופא ספורט אמריקאי שמטפל בבוני גוף, ואמר שאוראלי וזריקה שווי ערך

לא רוצה להתווכח איתך כי יוצא לך שטויות מהפה
סייקל קלאסי לשריפת שומן צריך להיראות בערך ככה
Test p 100 1-10 Eod
winstrol 30 Ed mg 6-10
Clen 80 ed 10-13.
ארימדקס לפי הצורך Pct לפי הפרוטוקול של הספר להיבדק פען אחת במהלך הסייקל ואחד 4 שבעות לאחר Pct
ממליץ לבצע אקו לב לפני נגיע בקלן ווינסטרול וליראות שאין בעיות לחץ דם
זה סייקל קלאסי מעל ומעבר. תעשה עם זה מה אתה רוצה. בפועל אפשר לשחק עם האסטרים ובהחלט אפשר להתחטב על אננטט אבל אתה בטח לא תקשיב ותדחוף קצת מכל דבר אבל הבנתי דבר אחד שאתה טרנסג'נדר? תקן אותי? אם כן שכח מי כל מה שכתבתי כי אינלי מושג איך זה עובד על שינוי מין וכו ולא רוצה להיכנס לזה.

ואמר שאוראלי וזריקה שווי ערך
על הכל אפשר להתווכח, אבל זה פשוט ממש לא נכון.
כדאי להבין את זה לא צריך מחקרים ורופאים. קצת הגיון בריא.
תראה - אצל אנשים יש בגוף טסטוסטרון כל הזמן והוא לא נוגע בכבד. אז אתה מעלה את כמות שלו באופן מלאכותי, גם יהיה איזשהו נזק הוא מזערי, כי זה הורמון שיש לך כם ככה, רק יותר
מצד השני יש כדורים, זה אותו הורמון רק ששינו אותו במעבדה שיוכל לשרוד מעבר כיבה-כבד-זרם דם. בגלל ששינו אותו הוא כבר בכלל זר לגוף, ובטוח שלפחות לכבד הוא יעשה נזק.
אתה מצליח לעקוב אחרי ההגיון?

באמת לאור כל מה שנאמר פה, תזרוק לפח או תשים בצד את כל הכדורים. תשים פעמיים בשבוע טסט אננטט +כל חומר אחר שמוצא חן בענייך, קח ארמידקס לפי בדיקות, תאכל טוב, תישן טוב ותתאמן עוד יותר טוב.
בהצלחה

אוסיף לחכמים ממני שכבר הגיבו, ואגיד שתציב לעצמך מטרות ריאליות. לא, אתה לא תעלה 10 קילו שריר וגם תרד 10 קילו שומן בסייקל אחד, או מה שזה לא יהיה שנראה שאתה מצפה

@נדב השכן איזה טסטוסטרון אתה מקבל מבית מרקחת ?
אם אתה יכול לצלם את הטסטוסטרון והארימקדס שאתה מקבל .

וחשוב לפני שעונים לך על השאלה - איך האימונים שלך באיזה רמה אתה ? מה התדירות ?

אח יקר אשמח לעזור לך אבל לפני כן, עברת לניתוח שינוי מין? כי כמובן זה משנה הרבה כי אם כן, אין לך כמעט בכלל טסטוסטרון טבעי וצריך גישה שונה לנושא.

אם עברת ניתוח לשינוי מין, מאישה לגבר, אשמח לקשר אותך עם חבר טראנס שלי, על הדרך פאוורליפטינג מאוד חזק ועם ידע מאוד מאוד נרחב בתחום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית