הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הורמון גדילה

נפיסה

משתמש מתחיל
42
13
נק' מוניטין:
3
42
13
שלום חדשה פה.
מה הסכנות בלקיחת הורמון גדילה למטרת חיטוב? בת 40 .מה המינון המומלץ לנשים לחיטוב.
אני לוקחת גם הפדרין רפואי. יש מניעה כלשהי לשלב בין ה 2?

תודה

לא יודע מי או מה את אבל חייב לציין שחיטוב וכדומה זה קודם כל תזונה נכונה, מאזן קלורי מסוים וכמות חלבון מינימלית כל יום לא משנה מה, וכמובן גירוי כלשהו לשריר, אם לא מקפידים על הנל אז החומרים הרבה פחות מצדיקים את השימוש בהם

• פותח/ת השרשור
9 שעות אירובי שבועיות פלוס 2 אימוני כח. אני עושה את זה למטרות ההנאה ושמירה על משקל. אני רוצה לרדת קצת במשקל ובאחוזי שומן. אני שוקלת נכון לעכשיו 54 קילו ומעוניינת לרדת 4 . אני מתמקדת באכילה בריאה ופחות בגירעון קלורי מדוייק למרות שאני מודעת למתמטיקה שבעניין:) קשה לי העניין של ההרעבה אני מודה.
אני לא מעוניינת במראה שרירי אלא במראה חטוב ונשי יותר- זה הטעם שלי בכל אופן. ולכן חשבתי לנסות שילוב של הפדרין והורמון גדילה לשומן הבטני. אשמח לתשובות יותר מפורטות

תודה

שלום,
פה באתר מידע - פרופילים של סטרואידים/גורמי צמיחה ותרופות שיקום יש כתבה טובה שנותנת אינפורמציה לגבי הורמון גדילה, כדאי לך לעבור על זה.

בקצרה, הסכנה הכי גדולה זאת עליה של הסוכר בדם ופוטנציאל להתפתחות סוכרת. לכן מומלץ להשתמש בסטיקים לבדיקת סוכר ותזונה מאוזנת.
סכנה נוספת היפותטית זה התפתחות תאים סרטניים שהיו רדומים.
ואישית אני חושב שמפגע משמעותי נוסף זה זיוף של ההורמון בשוק בגלל המחיר הגבוה שלו.
מבחינת מינון בדרך כלל מתחילים ב 5יחידות פעם ביום על בטן ריקה, חצי שעה-שעה לפני האוכל. אחרי שבועיים במצב שלא רואים תופעות לוואי מגדילים את המנה ל10 יחידות שמחולקות ל 2 מתנים.
לגבי אפדרין ,הוא יכול להגביר קצת את היפרגליקמיה. ספורטאים משתמשים בשילוב הזה, כמובן אם זה רק בשביל אסתטיקה אפשר לקבל אותה תוצאות בטיפה יותר זמן ובלי שום תופעות לוואי. יותר חושב משטר אימונים ותזונה מוקפד

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש לי מקור אמין להורמון גדילה ובמחיר סביר. השאלה היא אם כדאי להיכנס לזה מאחר ותוצאות רואים רק לאחר חודשיים. אותי פחות מטריד הכסף יותר מטריד הנזק האפשרי

הכל תלוי במינון, במינון נמוך לא תראי תוצאות מובהקות תוך חודשיים. במינון גבוה סיכוי לקבל תופעת לוואי גדלה, כמובן זה גם תלוי בגוף ובתזונה שלך. אני מכיר רופא שכמה שנים כבר מזריק לעצמו 2-3 יחידות כל יום, בשביל "להשאר צעיר".

• פותח/ת השרשור
אז איזה מינון נחשב למינון מספק? אין לי עניין במינון לאנטי אייג'ינג.. אלא להורדת אחוזי שומן. וכן אני מבינה שכדאי שזה יגיע עם גירעון קלורי.
שאלה לגבי מינון הפדרין- קראתי את המדריך המלא. רשום שם שמומלץ
מינון של עד 25 מג 3 פעמים ביום. בשילוב קופאין . 25 שלוש פעמים ביום למשקל 54 קילו זה לא הרבה? זה אפדרין רפואי נקי

שלום,
פה באתר מידע - פרופילים של סטרואידים/גורמי צמיחה ותרופות שיקום יש כתבה טובה שנותנת אינפורמציה לגבי הורמון גדילה, כדאי לך לעבור על זה.

בקצרה, הסכנה הכי גדולה זאת עליה של הסוכר בדם ופוטנציאל להתפתחות סוכרת. לכן מומלץ להשתמש בסטיקים לבדיקת סוכר ותזונה מאוזנת.
סכנה נוספת היפותטית זה התפתחות תאים סרטניים שהיו רדומים.
ואישית אני חושב שמפגע משמעותי נוסף זה זיוף של ההורמון בשוק בגלל המחיר הגבוה שלו.
מבחינת מינון בדרך כלל מתחילים ב 5יחידות פעם ביום על בטן ריקה, חצי שעה-שעה לפני האוכל. אחרי שבועיים במצב שלא רואים תופעות לוואי מגדילים את המנה ל10 יחידות שמחולקות ל 2 מתנים.
לגבי אפדרין ,הוא יכול להגביר קצת את היפרגליקמיה. ספורטאים משתמשים בשילוב הזה, כמובן אם זה רק בשביל אסתטיקה אפשר לקבל אותה תוצאות בטיפה יותר זמן ובלי שום תופעות לוואי. יותר חושב משטר אימונים ותזונה מוקפד
מפורט אח יקר תענוג ליקרוא. חייב לזרוק את ה10 אגורות שיש לי אבל בהחלט להתחלה אין צורך לעבור 5 יחידות. הסכנות של Hgh. קידום מחלות רדומות,אנגולוגיה,מומים מולדים אם יש, סכרת. בדרל כלל 5 יחידות אין צורך לשלב אינסולין וכן להיות במעקב אחרי הסוכר מומלץ לחלק את המינון לשתים ולתת אותו על בטן ריקה
אז איזה מינון נחשב למינון מספק? אין לי עניין במינון לאנטי אייג'ינג.. אלא להורדת אחוזי שומן. וכן אני מבינה שכדאי שזה יגיע עם גירעון קלורי.
שאלה לגבי מינון הפדרין- קראתי את המדריך המלא. רשום שם שמומלץ
מינון של עד 25 מג 3 פעמים ביום. בשילוב קופאין . 25 שלוש פעמים ביום למשקל 54 קילו זה לא הרבה? זה אפדרין רפואי נקי
גיל 40 ממליץ לך להתרחק מי כל הסטימולנטים האלה. תשתדלי להימנע גם מי קפאין סורי שאני כבאי שמחות אבל זה יכול להיות תחנה אחרונה שלך

• פותח/ת השרשור
כן 10 מג
מניסיון של עם או בלי קופאין האפקט של הכדור גם מבחינת עוררות וגם מבחינת דיכוי התאבון עובד טוב יותר עם קופאין
זה דופק את השינה בעיקר בגלל הקופאין

9 שעות אירובי שבועיות פלוס 2 אימוני כח. אני עושה את זה למטרות ההנאה ושמירה על משקל. אני רוצה לרדת קצת במשקל ובאחוזי שומן. אני שוקלת נכון לעכשיו 54 קילו ומעוניינת לרדת 4 . אני מתמקדת באכילה בריאה ופחות בגירעון קלורי מדוייק למרות שאני מודעת למתמטיקה שבעניין:) קשה לי העניין של ההרעבה אני מודה.
אני לא מעוניינת במראה שרירי אלא במראה חטוב ונשי יותר- זה הטעם שלי בכל אופן. ולכן חשבתי לנסות שילוב של הפדרין והורמון גדילה לשומן הבטני. אשמח לתשובות יותר מפורטות

תודה
נתקלתי פעם או פעמיים בתמונות שמראות התקדמות שעלייה במשקל ואז ירידה היינו צבירת מסת שריר הראתה גזרה יותר יפה מאשר סתם לחטב, צבירת מסת שריר זה קריטי לפי דעתי אבל שוב זה רק דעתי

GH זה רעיון יפה , צריכה ללמוד עליו הכל , 3iu יכול להספיק למטרה שלך את יכולה אפילו ל"פספס" ימים לחיסכון.
אבל האימונים שלך חלשים תצטרכי להגביר אותם בכל המובנים .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית