הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חצ'קונים

• פותח/ת השרשור donnie
  • פורסם בתאריך

donnie

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
מאז שהתחלתי להתאמן ברצינות ולאכול כמו שצריך אני שם לב שיש לי המון פצעים וחצ'קונים באזור הגב והכתפיים.
היו ראיתי את אליפות אירופה וראיתי שגם שם גם לבחורות וגם לבחורים יש.
יש קשר בין הדברים? חלבון? אימונים? הורמוני גדילה?
תודה. ואני באמת שואל ברצינות

יכולים להיות פצעי לחץ ממשקלים מסויימים בסקוואט אבל לא נראה לי שזו הבעיה שלך .

• פותח/ת השרשור
בן 23. חשבתי שבאליפות אירופה יש פיקוח כלשהו על עניין הסמים וכו'

יש אבל אין אפשרות לגלות את כל המשתמשים..
אגב, כשאני אוכל בשר עם הרבה שומן ובכמויות, גם לי מתחילים להיות חצ'קונים בדי זריזות האמת.
תבדוק מה אתה אוכל, אולי יש איזה מאכל שעושה לך את זה

Cordain’s observation that acne seems to be absent in naturally living people might be valid, but the underlying reason may be different. It may be because of the lack of added salt or the substantial lower intake of (cooked) protein for example, as it is known that both salt and protein are hydrophylic compounds, and that facial edema is very much related to acne. [7

להרבה מתאמנים יש,מאז שהתחלתי להתאמן יש לי וגם עכשיו,אנחנו אוכלים הרבה (יש קשר),ואני גם מזיע באימון כמו שור לפעמים אז אני חושב שזה גם משפיע 😲

כן נתרן יכול גם להוות בעיה, אולי גם בגלל זה אתם מזיעים כמו חזירים

אני מזיע כי חם שם,וכי אני שמן
תאמת הייתה לי פעם משחה שמאוד עזרה לי,אבל זה באסה כל יום לשים את זה,נמאס לי אחרי שבועיים בערך והכל חזר

בתאכלס זה לא כזה מפריע..וכמה שתדירות המקלחות יותר גבוהה זה פוחת. (פעמיים ליום ומעלה).

יש לי הרגשה שזה בגלל זיעה והמזג אוויר בחוץ.
גם לי זה מופיע רק כשממש חם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית