הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חצ'קונים

• פותח/ת השרשור donnie
  • פורסם בתאריך
זה לא רופא אמר לי.. אם אני לא טועה ראיתי את זה באתר שלהם בתופעות לוואי ואיך לצרוך ומה אסור לעשות.
אם אני אמצא אני אשלח לך פה לינק

---------- התגובה התווספה ב 20:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:30 ----------

מאמצים גופניים בזמן רואקוטאן ?
רואקוטאן גורם לעתים לכאבי שרירים, בעיקר בעקבות מאמצים גופניים. הוא יכול לגרום לעליות ברמות CPK, לעתים עם כאבי שרירים. תוך טפול ברואקוטאן מומלצת הימנעות ממאמצים גופניים קיצוניים.
חחחחחחחח וזה סיבה מצויינת לא לקחת :
תופעות לוואי מיוחדות בטפול ברואקוטאן:
יובש ודלקת של הרירית בפתח הפין (ב- MEATUS) היכולים לגרום להפרעה ניכרת.
ברור שהשני זה במקרים קיצוניים אבל אמרת שיש לך בלחץ 4 חצ'קונים לא? קח איזה משהו פחות רציני תבדוק אם זה נעלם ואם לא אז תחשוב על לקחת לפי דעתי.

אתה מתקלח פעמיים ביום ומעלה ?

לא, זה טיפשי. אני אומר שכיש לו הרבה חצ'קונים והוא כנראה מזיע הרבה לאורך היום וכו', מותר לו לעשות את זה מידי פעם. מן הסתם שאפחד לא מספיק דפוק כדי להתקלח פעמיים ביום באופן קבוע. (קורן..גם אתה.)

לא, זה טיפשי. אני אומר שכיש לו הרבה חצ'קונים והוא כנראה מזיע הרבה לאורך היום וכו', מותר לו לעשות את זה מידי פעם. מן הסתם שאפחד לא מספיק דפוק כדי להתקלח פעמיים ביום באופן קבוע. (קורן..גם אתה.)

ממתי להיתקלח פעמיים ביום זה דפוק ?

דף ראשון,מה שMOO כתב.
אתה מתקלח פעם ביום כשאתה "חופשי".
אחרי אימון ועבודה וכאלה..מתלקחים כמה פעמים שצריך בהתחשבות כאילו בהכל וזה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית