הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש למישהו אייפון?

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
יש למישהו? איך זה? שווה את המחיר?
ואם יש דברים לא טובים בו תכתבו פה בבקשה ..
ואם מישהו שיש לו קנה את זה בארה"ב שיכתוב פה כי אני קונה משם

עוד מעט יצוצו כל אלה שלא סובלים את המכשיר, אז אני רק אסתפק ואומר שאם אתה קונה מכשיר חדש על גרסת 3.1.3, גרסת ה-bootrom שלו לא תאפשר כרגע פריצה ופתיחה שלו לכל סים (מה שאתה קונה בארה"ב הוא מכשיר נעול), ולכן לא תוכל להשתמש בו בארץ עם סים מקומי. הייתי משקיע וקונה סימפרי.

דעתי?בזבוז כסף.
רוצה פלאפון?יש הרבה יותר זולים.
רוצה מחשב?יש הרבה יותר זולים.
וואלה אם יש לך את האפשרות לקנות לעצמך פלאפון ב6 אלף שקל שהרבה יותר חלש ממחשב שיכלת לקנות באותו מחיר רק כי הוא נכנס לך לכיס,מה אני אגיד לך?תהנה.
מבחינתי זה לא יותר מצעצוע.

אין על
700px-SNES_800.jpg

• פותח/ת השרשור
איזה שש אלף שקל?!!?
יש את זה ב200$ ואולי אני ישיג בקומבינה כי משהו בן דוד שלי גר שם והוא זה שיהיה על קו ההתחייבות או שאני ישלם קנס של 150$ ויצא מההתחייבות שזה יצא לי 350 דולר או 1500 שקל בסביבה...
--------
ותודה למי שאמר לי איזה גירסא - עזרת לי מאוד.
--------
ומוו צודק אין על זה..חבל שזה לא קומפקטי יותר..

איזה שש אלף שקל?!!?
יש את זה ב200$ ואולי אני ישיג בקומבינה כי משהו בן דוד שלי גר שם והוא זה שיהיה על קו ההתחייבות או שאני ישלם קנס של 150$ ויצא מההתחייבות שזה יצא לי 350 דולר או 1500 שקל בסביבה...
--------
ותודה למי שאמר לי איזה גירסא - עזרת לי מאוד.
--------
ומוו צודק אין על זה..חבל שזה לא קומפקטי יותר..

לפי מה שאני יודע בארץ זה עולה 6אלף שקל.
אם אתה ממש חם על זה אז חכה כבר לNEXUS1 של גוגל,הם תמיד מפציצים.

• פותח/ת השרשור
ברור שבארץ זה לא אקטואלי בכלל ... אני מדבר על שאני מקסימום ייתן בשביל אייפון 1500 שקל פלוס מינוס..
וצודק אני יחכה שאני לא סתם ידפק אאו שיהיה "קרב מחירים" ביניהם..

נערך לאחרונה:
הנקסוס אכזבה אין לו אפליקציות כמעט והוא סתם מסורבל, זה כולה HTC עם תוכנה של גוגל זה מעפן.
בקשר לאייפון ביוני-יולי יוצא גירסת 4G או שתחכה (ותקנה 3GS כי הם יהיו יותר זולים) או שתקנה 4G

• פותח/ת השרשור
וואלה? יוצא 4G?? בכללי תמיד רציתי אייפון חח ממש אהבתי את זה ואת כל הקטע של האפליקצייות..
גם גוגל מגזימים עוד שנייה הם יעשו חברת תוספים מה נסגר איתם..
יש לך אייפון?

נערך לאחרונה:
יש לאחי אני מחכה ל 4G ביוני, מת לעבור מ AT&T המסריחה ל VERIZON
בכל מקרה במחירים של הארץ לא הייתי מתקרב לזה, ב 6000 שקל אפשר לעשות דברים יותר יעילים.

זה לא עולה 6 אלף
ומרוצה ממנו כל הזמן...ללא ספר הטאף הכי טוב שיש כרגע, לוקח כל פלאפון בשוק כרגע, וממש לא אכפץ לי ממצלמה איכותית יותר

• פותח/ת השרשור
אני לא קונה בארץ זה בטוח... יש לי תכונה כזו שאני לא אוהב להידפק..
בכללי אני, בעזרת השם, מגיע באוגוסט לאיזור "שלך" LA וכל השאר אז אמרתי שזה הזדמנות שאני יחפש ללא התחייבות או שאני יבטל את ההתחייבות עם קנס של 150$ וזה יצא לי הרבה [כמעט ב4500 שקל] יותר זול =]

אז אם אתה מכיר מקומות שמוכרים ללא התחייבות דבר איתי,תודה.

---------- התגובה התווספה ב 20:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:28 ----------

ד"א בארה"ב לא הולך יותר הבלקברי?
ושמעתי שב8 לחודש הזה או הבא אפל מביאים הצצה למכשיר החדש אולי מה יהיה כל החידושים.

נערך לאחרונה:
איזה כיף שבהולנד בהנחה ואתה מתחייב לשנה~שנתיים, אתה לא תשלם על שום מכשיר ורק על תוכנית תשלם 🙄

איזה כיף שבהולנד בהנחה ואתה מתחייב לשנה~שנתיים, אתה לא תשלם על שום מכשיר ורק על תוכנית תשלם 🙄
אתם גם לא משלמים על אייפון? פה גם יש כמעט כל המכשירים במחינם אבל אייפון זה 200$ לגירסת ה16GB 3GS וצריך להתחייב לשנתיים

כן, גם על אייפון לא משלמים
אחרי מעט זמן שהאייפון יצא לקחתי אותו פה מבלי לשלם על המכשיר בכלל, זה היה ה3G
הם פשוט עשו את התוכניות לאייפון קצת יותר יקרות מפלאפונים אחרים

אייפון זה צעצוע מאד יקר אבל שווה כל שקל את שלי קניתי לפני שנתיים (3G) עד היום אני חורש עליו בשיעורים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית