הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מכירה גיינר- TRUE MASS של BSN (אחת החברות הטובות והידועות בעולם!)

• פותח/ת השרשור yotamy6
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
יש לי מישהו שמביא אותם מארצות הברית מבין והוא טס הרבה זה עולה לו 170 שח בארצות הברית מבין אחי?
הוא פשוט חוזר עוד שבועיים ואני צריך את זה עכשיו אם אתה רוצה מחיר אחרון 280 אחי אני מוכן תדע שיש לך הצעה ממני.
ואם יש לך מישהו ב350 תמכור

• פותח/ת השרשור
טוב אחי...תבין, אני מפסיד פה 140 שקל על כלום...בכול מקרה, דבר איתי אם משהו משתנה...

• פותח/ת השרשור
300 וזה אחרון אחינו.

• פותח/ת השרשור
מחכה עדיין לתשובה שלך...
UP 😃

אח שלי בתמונות הפח שלך פתוח אז מה אם יש את המכסה הלבן המכסה העליון צריך להיות עטוף בניילון ואין לך את זה מאין לי שלא השתמשו והדביקו את זה אחרי כן?

אח שלי בתמונות הפח שלך פתוח אז מה אם יש את המכסה הלבן המכסה העליון צריך להיות עטוף בניילון ואין לך את זה מאין לי שלא השתמשו והדביקו את זה אחרי כן?
קצת קשה לאטום אבקת חלבון ולהדביק את זה שוב, תביא איתך משקל תשקול את החבילה

• פותח/ת השרשור
קצת קשה לאטום אבקת חלבון ולהדביק את זה שוב, תביא איתך משקל תשקול את החבילה

מרוצה עכשיו? אתה רוצה באמת תביא משקל חחח....
תבוא ותראה גם שהעטיפה האטומה היא העטיפה המקורית וגם שהוא דבוק חזק חזק ככה שאין מצב שהייתי יכול לעשות את זה...
חחח הסר תאגה מלביך אחינו 😃
אז מה בסוף גבר?

• פותח/ת השרשור
בגלל העטיפה אחי?

גיינר בי אס אן

אני שולח לך תמונה ותראה למה אני מתכוון אטום לגמרי תסתכל בצד שמאל על הסל מאסס ותראה שהוא עטף בניילוף שקוף כזה ככה מגיעים כל המוצרים

קבצים מצורפים

• התמונות של איתי 001.JPG
    התמונות של איתי 001.JPG
    KB 90.8 · צפיות: 193
אני לא קונה כשזה לא אטם מבין אחי מצטער זה כאילו אתה מוכר לי פח משומש או יד שנייה איך שתקרא לזה.
מצטער גבר

• פותח/ת השרשור
שמע אחי, זה אטום. הוא סגור לגמרי. אין שום זרימת אוויר פנימה...הסיבה שהורדתי אותו הייתה בשביל לראות שהוא אטום לגמרי...אם לא הייתי מוריד לא הייתי רואה שהמוצר חדש לגמרי...אתה מבין?
אתה יכול לבוא ולראות שהוא אטום כמו שצריך ושאף אחד לא הדביק אותו או משהו אם זאת הדאגה שלך...
מצחיק שכול זה ובסוף אתה אומר שאתה לא מעוניין בגלל דבר כזה.
תחשוב שוב אם בגלל זה אתה לא רוצה לקחת...ושוב, המוצר הזה ניקנה רק לפני 3 שבועות.

אם אתה רוצה 250 כל מחיר אחר לא משתלם לי

• פותח/ת השרשור
מה נראה לך אחי זה גנון? בחייאת...
אמרנו בהתחלה 350, אחרי זה ניסית להוריד אותי ל300, אחרי שהגענו ל300 ניסית להוריד אותי ל280, אחרי 280 ניסית להוריד אותי עוד ל260 ועכשיו 250?!
זה או שאתה קונה או לא. אתה יודע טוב מאוד שהאבקה היא טובה ושהיא סגורה- כי אם לא היית חושב ככה לא הייתה קונה אותה גם ב200 שקל. סתם חיפשת תירוץ כדי להוריד עוד במחיר! בגלל שאין את הניילון אז למכור לך את זה בעוד 50 שקל פחות?! יש נייר אוטם שמודבק טוב טוב וזה מה שחשוב.
אני אמרתי את שלי...החלטה שלך עכשיו. או שאתה רוצה לקנות, או שתפסיק להפוך את הטופיק הזה לשכונה. כי אני מנסה למכור פה משהו.
אז מה אתה מחליט?

נערך לאחרונה:
קודם כל אל תתעצבן זה לא בריא דבר שני אני לא מחפש סיבה להוריד אלה פעם גיליתי שמישהו שיחק עם המכסה ולא יודע מה היה שם שמו חומר אחר מילאו פח ריק מאיזה שק גיינר אחר בקיצר סבתוכה לסיכום מה שאני בא להגיד לך זה שאני נזהר ואם אני קונה אז אני צריך לקחת איזה ריסק שאולי ואני מדגיש אולי מילאו את הפח במשהו אחר אני סתם נותן לך דוגמא וכל עוד יש סיכון של 0.00001 שעשו זאת אני לא מוכן לשלם יותר מ250 ואין לך מה לכעוס אחי אני מסביר לך את הדעה שלי אז אם אתה מוכן עשינו עסקה והכול סבבה ואם לא אני בטוח שאתה תמצא מישהו אחר למכור לו.

• פותח/ת השרשור
אני חושב ההיפך.
דבר שני- אני אומר לך שהיה עטיפה כשזה הגיע אלי. אני זה שהוריד אותה כדי לבדוק שהיא אטומה לגמרי, לא אף אחד אחר. אלה אם כן אתה חושב שאני עשיתי את זה בכוונה בשביל לשים שם חומר אחר. אם אתה באמת חושב ככה אז כבר משהו אחר. אבל תסתכל על זה ככה- אני מוכר כולה מוצר אחד, לא הרבה, ככה שזה גם לא ישמע הגיוני שאני מנסה לעשות פה איזה שהיא תרמית. אם הייתי מוכר כמה מוצרים שנראים כאילו הם "עברו שימוש" זה היה משהו אחר כי אז היה לי איזה שהוא אינטרס להרוויח משהו, אבל זה רק מוצר אחד שקניתי בטעות ואני מנסה למכור ולגמור איתו כבר. אם היית באמת חושב שזה עבר איזה שהוא שימוש לא היית קונה את זה בחיים כי לא היית רוצה לקחת סיכון...אתה יודע מה המחיר שאני רוצה ואתה גם יודע שזה משתלם מאוד (100 שקל פחות מהחנויות בארץ), אז תחליט כבר אחי ובוא ניגמור אם זה כבר.
מה ההחלטה?

• פותח/ת השרשור
לא...אם ה50 שקל האלה זה מה שיעשה לך את היום אז ראסמי שעזוב. תקנה ממישהו אחר אם אתה לא רוצה.
אני נישאר אם 300. אני גם אומר לך עכשיו שאני לא זז מהמחיר הזה! אז תחליט אתה מה אתה עושה. אני כבר החלטתי...כן או לא?
אהה ועוד משהו- אתה לא תקבל את זה פה בארץ במחיר יותר טוב.

נערך לאחרונה:
תביא פח אטום תקבל 300
לך יש פח לא אטום ואני מדגיש לא אטום 250 אמרתי את דברי אם אתה רוצה אני יבוא לקחת אם אתה לא רוצה אני לא יבוא.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית