הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע משלוח ups ,שחרור החבילה

antipop_killaa

משתמש פעיל
784
1
נק' מוניטין:
675
784
1
הלכתי לשחרר את החבילה מהמכס לבד. כי חשבתי שזה ישתלם יותר מאשר לשלם 150 שקל ל ups . מסתבר שלא:

לקחתי את הטופס מUps הגעתי למכס.
התחנה הראשונה הייתה משרד הבריאות- וויטה קוסט או Ups לא יודע מי רשמו בטופס שהחבילה שוקלת 8 קילו למרות שהיא שוקלת 4.5 קילו , לפחות היה את הפירוט בקבלה. בגלל איזה שקית מנייר מתנה שהייתה במשלוח והופיע בקבלה הם הזמינו את החבילה לבדיקה פתחו את המשלוח רק בשביל לראות שהשקית שוקלת 10 גרם. מיותר לציין שהתהליך הזה לקח שעה ומשהו.

תחנה הבאה לשכת המסחר או לא יודע מה-הבחור שם רואה שכל מוצר עלה דולר(במשלוח חוזר ויטה קוסט מחייבים אותך דולר על מוצר). והמשלוח 104 דולר. הוא מתווכח איתי שזה לא הערך האמיתי של המוצר וכו' וכו'. בסוף הוא חייב אותי מכס 12 אחוז (הראה לי סעיף בחוק שתרכיז חלבון חייב ב12 אחוז מכס) מע"מ 16 אחוז על ה2דולר + על שליש ממחיר המשלוח(זה החוק ).
+ הם חייבו אותי ב80 שקל על ה"העבודה שלהם" -לפתוח תיק יבוא אישי / להוציא רשומונים וכו'
גם הייתי צריך לשלם 50 שקל על אגרת יבוא ואחסון.
ועוד בסוף שלחו אותי לבית המכס(בטרמינל הישן) לברר את הערך האמיתי של המוצר-כמובן ששם לא הבינו למה לעזעזל שלחו אותי ולבסוף אמרו לי שאני יכול ללכת לשחרר את החבילה.

חזרתי לups ונתתי להם את הטופס החתום - הם עושים את המשלוח עד הבית כחלק מהשירות בלי תשלום נוסף אם שחררת את החבילה מהמכס.(הייתי בלי רכב אז העדפתי לא להסחב עם החבילה בתחבורה ציבורית).

מסקנות אם במקרה יצא איכשהו וקיבלתם משלוח מups ואתם לא יכולים לסרב לו(כי הסכמתם שישלחו לכם בups) אז כנראה שכבר עדיף לכם לשלם להם 150 שקל ושהם יעשו את תהליך השחרור עבורכם. אני שילמתי 170 כולל מע"מ ומכס וזה עוד כי המוצרים היו רשומים בקבלה כדולר למוצר.

הלכתי לשחרר את החבילה מהמכס לבד. כי חשבתי שזה ישתלם יותר מאשר לשלם 150 שקל ל ups . מסתבר שלא:

התחנה הראשונה הייתה משרד הבריאות- וויטה קוסט או Ups לא יודע מי רשמו בטופס שהחבילה שוקלת 8 קילו למרות שהיא שוקלת 4.5 קילו , לפחות היה את הפירוט בקבלה. בגלל איזה שקית מנייר מתנה שהייתה במשלוח והופיע בקבלה הם הזמינו את החבילה לבדיקה פתחו את המשלוח רק בשביל לראות שהשקית שוקלת 10 גרם. מיותר לציין שהתהליך הזה לקח שעה ומשהו.

תחנה הבאה לשכת המסחר או לא יודע מה-הבחור שם רואה שכל מוצר עלה דולר(במשלוח חוזר ויטה קוסט מחייבים אותך דולר על מוצר). והמשלוח 104 דולר. הוא מתווכח איתי שזה לא הערך האמיתי של המוצר וכו' וכו'. בסוף הוא חייב אותי מכס 12 אחוז (הראה לי סעיף בחוק שתרכיז חלבון חייב ב12 אחוז מכס) מע"מ 16 אחוז על ה2דולר + על שליש ממחיר המשלוח(זה החוק ).
+ הם חייבו אותי ב80 שקל על ה"העבודה שלהם" -לפתוח תיק יבוא אישי / להוציא רשומונים וכו'
ועוד בסוף שלחו אותי לבית המכס(בטרמינל הישן) לברר את הערך האמיתי של המוצר-כמובן ששם לא הבינו למה לעזעזל שלחו אותי ולבסוף אמרו לי שאני יכול ללכת לשחרר את החבילה.

חזרתי לups ונתתי להם את הטופס החתום - הם עושים את המשלוח עד הבית כחלק מהשירות בלי תשלום נוסף אם שחררת את החבילה מהמכס.(הייתי בלי רכב אז העדפתי לא להסחב עם החבילה בתחבורה ציבורית).

מסקנות אם במקרה יצא איכשהו וקיבלתם משלוח מups ואתם לא יכולים לסרב לו(כי הסכמתם שישלחו לכם בups) אז כנראה שכבר עדיף לכם לשלם להם 150 שקל ושהם יעשו את תהליך השחרור עבורכם. אני שילמתי 170 כולל מע"מ ומכס וזה עוד כי המוצרים היו רשומים בקבלה כדולר למוצר.

אמרנו לך ?
(סורי זה חרא שאומרים לך את זה)

UPS זה סוג משולח נכון? כמו DHL

לנושא שלך באמת כאב ראש רציני כמו שזה נשמע...
מה כבר הזמנת שהסתבך שם?

• פותח/ת השרשור
UPS זה סוג משולח נכון? כמו DHL

לנושא שלך באמת כאב ראש רציני כמו שזה נשמע...
מה כבר הזמנת שהסתבך שם?

תעיין בנושא הזה הכל מפורט שם

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=10913

ups זה משלוח מהיר ובעייתי - אני הסכמתי לקבל בUps כי הנציג בטלפון אמר לי שזה מגיע בין 7-10 ימים אז חשבתי שזה לא המשלוח אקספרס.

אני מהמר שאת החבילה שהם שלחו לך בדואר רגיל אתה תקבל בימים הקרובים
תעדכן אם היא מגיעה
מעניין

אם אני נתקל במצב כזה מה אני אמור לעשות?
אני חושב שעדיף לי לשלם עוד כמה דולרים משלוח ולהזמין כבר מ BB לא?

• פותח/ת השרשור
מוו-הגיע לפני שבוע

זה לא בדיוק עוד כמה דולרים. המשלוח שם יעלה בערך פי 2 עד כמה שאני זוכר-פשוט בשום אופן על תסכים על משלוח Ups.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מן הסתם ביקשתי לפני. ועוד אפילו ניסיתי לבטל לפני שהוא הגיע.

ד"א במשרד הבריאות שם טענו שאם הייתי עובר את ה 5 קילו הייתי משלם קנס 440 שקל.

חבל שלא שאלת אותנו.
גם בזבזת יום, גם בזבזת כסף וגם בזבזת עצבים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית