הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הסימפסונס בארץ הקודש

זה סשה ברון כהן המדריך הנודניק הזה, נכון?
בכל אופן פרק חמוד, לא ממש נפלתי מהכסא.

לא אהבתי כ"כ ...הומור הומור אבל עפו קצת.. מה הם נאצים הם הציגו אותנו כמו לא יודע מה חחחחחחחחח

• פותח/ת השרשור
לא אהבתי כ"כ ...הומור הומור אבל עפו קצת.. מה הם נאצים הם הציגו אותנו כמו לא יודע מה חחחחחחחחח

הומור הומור אבל לא עלינו, מה?
הפריע לך כשהם צחקו על כל דבר אחר בעולם? או שרק כשזה הגיע אלינו הם פתאום נאצים?

הנאצים זה היה כמובן הקצנה... ואני יודע שהם צחקו על "כל" העולם אבל מן הסתם זה גם הרגיז אותם לא? ואין דבר כזה אנטיהודים או אנטינצרות או משהו כזה ברמה של אנטישמיות..
ושיש אנטישמיות בעולם וחצי מילדי העולם [לא ממש יודע את המספר אז יכול להיות שגם זה הקצנה] רואים את זה בלי לדעת שלא ככה בידיוק ניראת ישראל אז כן זה מפריע.

הנאצים זה היה כמובן הקצנה... ואני יודע שהם צחקו על "כל" העולם אבל מן הסתם זה גם הרגיז אותם לא? ואין דבר כזה אנטיהודים או אנטינצרות או משהו כזה ברמה של אנטישמיות..
ושיש אנטישמיות בעולם וחצי מילדי העולם [לא ממש יודע את המספר אז יכול להיות שגם זה הקצנה] רואים את זה בלי לדעת שלא ככה בידיוק ניראת ישראל אז כן זה מפריע.

אוי, מספיק להתחסד. חצי מהעולם רואה את הומר סימפסון מגלם את האמריקאי השמן, המכוער, העצלן, אוכל הדונאטס, עם הבן הסורר והאישה עם התספורת המזעזעת, זה לא ממש מפריע למישהו. הסדרה הזאת צחקה על כמעט כל דבר שזז במשך 11 שנים, ולא היה בפרק הזה שום שמץ של אנטישמיות.

אני לא אומר שזה אנטישמיות כי זה הגזמה
אבל , ואני מדגיש, אישית זה הפריע לי קצת.

אתה פשוט אמרת 'נאצים' כל-כך בקלות וזה היה נראה כאילו אתה לא מבין מה נאציזם בכלל
לא כל דבר קשור לנאציזם

אוי, מספיק להתחסד. חצי מהעולם רואה את הומר סימפסון מגלם את האמריקאי השמן, המכוער, העצלן, אוכל הדונאטס, עם הבן הסורר והאישה עם התספורת המזעזעת, זה לא ממש מפריע למישהו. הסדרה הזאת צחקה על כמעט כל דבר שזז במשך 11 שנים, ולא היה בפרק הזה שום שמץ של אנטישמיות.

21 שנים*

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית