הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ההשפעה של טסטוסטרון על התחושה והמוטיבציה

MonkeyD

מושעה
3,011
2,079
נק' מוניטין:
3,341
3,011
2,079
אני לא מזריק אבל אני תמיד סקרן לקרוא את התגובות של אנשים בפורום הזה ועלתה לי שאלה. בעצם איך זה מרגיש להיות על כמויות כאלו של טסטוסטרון?
כן אני יודע שאנשים כאן משלבים חומרים אחרים תוך כדי, אני מדבר על טסטוסטרון. בעצם מה קורה לבן אדם בתחושה / תפיסה / מוטיבציה כשהוא על כמויות כאלו גבוהות של טסטוסטרון?

אני רוצה שאנשים כאן יספרו איך העולם שלהם משתנה כשהם על טסט, אם בכלל. זה לא חייב להיות דברים שקשורים אך ורק לחדר כושר.
זה יכול להיות סתם סיפורים כשהייתם על סייקל ואולי חשבתם שזה קשור, או קיבלתם תפיסה שונה, התחזקות של המוטיבציה / ערך עצמי וכו'
בקצרה - מעניין אותי הקטע המנטלי בכל הסיפור. להתחזק ולהוסיף מסת שריר זה כולם יודעים.

לא שמיץ גזר לא יכול לעשות את העבודה כמובן.

נערך לאחרונה:
יש לך יותר "ביצים" מצד אחד (טכנית יש לך פחות ביצים)
מצד שני אתה יכול להיות הרבה יותר אדיש
או שאתה כבר לא שם לב כי הליבידו בשמיים וכולם מירין אז אתה שוכח איך זה לתקשר עם אנשים כי אתה אל ולא בנאדם כבר

• פותח/ת השרשור
יש לך יותר "ביצים" מצד אחד (טכנית יש לך פחות ביצים)
מצד שני אתה יכול להיות הרבה יותר אדיש
או שאתה כבר לא שם לב כי הליבידו בשמיים וכולם מירין אז אתה שוכח איך זה לתקשר עם אנשים כי אתה אל ולא בנאדם כבר

לא כ''כ תפסתי את השורה האחרונה, אולי תרחיב? 😁

לא כ''כ תפסתי את השורה האחרונה, אולי תרחיב? 😁
מה יש להרחיב, אתה מדבר עם אנשים/נשים ואז הם עסוקים בלבהות בך ויש להם 'איבודים' בשיחה איתך בגלל זה
זה מוזר כזה, יענו

זה קורה כל הזמן כל הזמן כל הזמן כל הזמן
ואנשים קולטים שזה קורא להם ואז לפעמים צועקים או מגיבים מוזר יענו כדי לחזור לתפיסת מציאות
ובאלך את הרגוע והשקט שלך ואתה לא יכול לקבל את זה בגלל זה
חיים אחרים חחחחח

• פותח/ת השרשור
מה יש להרחיב, אתה מדבר עם אנשים/נשים ואז הם עסוקים בלבהות בך ויש להם 'איבודים' בשיחה איתך בגלל זה
זה מוזר כזה, יענו

זה קורה כל הזמן כל הזמן כל הזמן כל הזמן
ואנשים קולטים שזה קורא להם ואז לפעמים צועקים או מגיבים מוזר יענו כדי לחזור לתפיסת מציאות
ובאלך את הרגוע והשקט שלך ואתה לא יכול לקבל את זה בגלל זה
חיים אחרים חחחחח

זה שאתה מזריק טסט, באופן מנטלי גורם לאנשים לבהות בך ולאבד את הקו שיחה איתך? 😅
מבין בערך מה אתה אומר אבל אני חושש שלא הבנת את השאלה עד הסוף, אבל סבבה אקבל גם את זה...

זה שאתה מזריק טסט, באופן מנטלי גורם לאנשים לבהות בך ולאבד את הקו שיחה איתך? 😅
מבין בערך מה אתה אומר אבל אני חושש שלא הבנת את השאלה עד הסוף, אבל סבבה אקבל גם את זה...
נכון אומרים שכלבים יכולים להריח פחד
אז גם בני אדם יכולים 'לחוש' הורמונים שיש לאנשים בגוף
ושיש לך פי 10 מהורמון מסויים אנשים שמים לב לזה וזה גורם ל'ליבידו'
שאתה ליד בנאדם לחוץ אז אתה לא יכול להיות יותר מדי רגוע וכדומה
או שמישהי עושה קולות לא מודעים תוך כדי שהיא מדברת כי הSHBG שלה עולה כדי לאזן אותך וכהנה וכהנה

• פותח/ת השרשור
נכון אומרים שכלבים יכולים להריח פחד
אז גם בני אדם יכולים 'לחוש' הורמונים שיש לאנשים בגוף
ושיש לך פי 10 מהורמון מסויים אנשים שמים לב לזה וזה גורם ל'ליבידו'
שאתה ליד בנאדם לחוץ אז אתה לא יכול להיות יותר מדי רגוע וכדומה
או שמישהי עושה קולות לא מודעים תוך כדי שהיא מדברת כי הSHBG שלה עולה כדי לאזן אותך וכהנה וכהנה

כלבים לא באמת יכולים להריח פחד כמו שבני אדם לא יכולים לחוש הורמונים.

כלבים לא באמת יכולים להריח פחד כמו שבני אדם לא יכולים לחוש הורמונים.
פה אני בוחר לא להסכים איתך.
אפשר לחוש באהבה, אפשר לחוש באדם לחוץ
אם זה קצב הנשימות, האנרגיה שהבנאדם משדר
אתה יצור חי וכמו שאתה יכול להרגיש איך אתה בעצמך מרגיש אתה יכול להרגיש איך אנשים אחרים מרגישים
אם הם רגועים לחוצים עצבנים או חדורי מטרה
גם אם הם 'מסגירים' את זה וגם אם לא
רק צריך להיות עירני לזה
הדוגמא הכי קלאסית
רוצה לבדוק אם מישהי\ו מתפקס אליך
תפהק, אם הוא מפהק בחזרה וכו' וכו'
רגש זה תוצר של רמות הורמונים נוכחיים, זה הרבה מעבר אם מתייחסים לזה שיש לנו נשמה וכל זה
אבל זה רמות הורמונים בדם ברגע נוכחי ועוד ועוד
אני סבור שאפשר לחוש ברמות הורמונים

ולגבי כלבים?

אני רוצה שאנשים כאן יספרו איך העולם שלהם משתנה כשהם על
אני רואה שקיבלת תשובות מוזרות קצת אז אני אנסה לדייק ..

אתה מקבל בעצם "אקסטרה" גבריות,זה מתבטא ביותר בטחון עצמי,פחות דאגות ופחד,שינה טוב יותר או גרועה יותר(משתנה אצל כל אחד) וכו'.
זה גורם לך להרגיש alpha male,בגלל הבטחון העצמי המוגבר ולכן אתה תופס יותר נוכחות ותופס עיניים של אנשים. לא בגלל שמריחים לך הורמונים בגוף או שטות כזאת ואחרת

אל תזלזלו בpheromones

זה אזור מאוד אזוטרי אבל אני מאמין שאפשר להריח עליך תרתי משמע אנדרוגנים ברגע שהם גבוהים מספיק

ולא אין שום מחקר שמאמת את זה בינתיים לעומק לא להתחכם

אתה זוכר איך היינו כשהיינו בגיל ההתבגרות ?
חרמנים , עירניים תמיד ובקלות למרות שישנו ב3 בלילה וקמנו ב7 לתיכון, הולכים בגאווה, אלימים, משחקיי מכות תמיד, מדברים תמיד על בנות מה הייתי עושה לזאת / מה עשיתי לזאת .. אז תכפיל את זה בין 3 ל5 (כל 1 והכמות שהוא מסדר לעצמו) .

אני לא עושה בלאסטים עם טסט כבר המון זמן
300 בסייקלים
250 בשבוע בין בלאסטים
ו125 כל חמישה ימים שאר השנה

מהתקופות שהייתי נותן 750-1000(טפשות בדיעבד) אני זוכר שאתה מרגיש כמו אל חרמן .

אתה זוכר איך היינו כשהיינו בגיל ההתבגרות ?
חרמנים , עירניים תמיד ובקלות למרות שישנו ב3 בלילה וקמנו ב7 לתיכון, הולכים בגאווה, אלימים, משחקיי מכות תמיד, מדברים תמיד על בנות מה הייתי עושה לזאת / מה עשיתי לזאת .. אז תכפיל את זה בין 3 ל5 (כל 1 והכמות שהוא מסדר לעצמו) .
אני עד היום ככה רק את הבית ספר החלפתי במכללה עדין אנרגטי גם לא בסייקל

לא שמיץ גזר לא יכול לעשות את העבודה כמובן.
אתה מרגיש מעולה, כאילו הגוף שלך ישאר איתך לנצח.
מערכת העיכול מתפקד, ואתה חד כמו סכין. המשקל קופץ מהריצפה לידיים שלך, ואתה לא רוצה שהיום יגמר.
אתה נרדם ומתעורר עם חיוך.

אה.... הנושא זה טסט ?

מי צריך טסט כשיש מיץ גזר ?!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית