הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ההשפעה של טסטוסטרון על התחושה והמוטיבציה

MonkeyD

מושעה
3,011
2,079
נק' מוניטין:
3,341
3,011
2,079
אני לא מזריק אבל אני תמיד סקרן לקרוא את התגובות של אנשים בפורום הזה ועלתה לי שאלה. בעצם איך זה מרגיש להיות על כמויות כאלו של טסטוסטרון?
כן אני יודע שאנשים כאן משלבים חומרים אחרים תוך כדי, אני מדבר על טסטוסטרון. בעצם מה קורה לבן אדם בתחושה / תפיסה / מוטיבציה כשהוא על כמויות כאלו גבוהות של טסטוסטרון?

אני רוצה שאנשים כאן יספרו איך העולם שלהם משתנה כשהם על טסט, אם בכלל. זה לא חייב להיות דברים שקשורים אך ורק לחדר כושר.
זה יכול להיות סתם סיפורים כשהייתם על סייקל ואולי חשבתם שזה קשור, או קיבלתם תפיסה שונה, התחזקות של המוטיבציה / ערך עצמי וכו'
בקצרה - מעניין אותי הקטע המנטלי בכל הסיפור. להתחזק ולהוסיף מסת שריר זה כולם יודעים.

לא שמיץ גזר לא יכול לעשות את העבודה כמובן.

נערך לאחרונה:
משעמם לי אז אתן לך אקסטרה ליסט
1 לא מחייב שתרגיש חרמנות יתר.
2 מאבד קשר עם המציאות , אתה נהיה יותר ממוקד בעצמך, פחות יעניין אותך חיי חברה
3 מצבי רוח משתנים, פעם שמח, פעם עצבני, פעם מבואס שאתה לא נראה מספיק טוב, ובפועל אתה יכול להראות קטלני! פתיל מאוד קצר, חי בבועה.
4 אני אישית הייתי שם ז** על בנות ואדיש, כנראה בגלל הטרן וזה שיחק לטובתי.
5 ערנות שייפ התאוששות מהירה יותר ,ביטחון עצמי.

שאתה יורד מטסט תלוי כמה זמן לקחת ואם עשית pct נכון.
ארשום לך את החסרונות.
1 עייפות יתר
2 אין חשק מיני ומצב רוח
3 לא בא לך לדבר עם אנשים, כל מה שאתה חושב עליו זה הסייקל הבא
4 ירידה בחשק לאימונים
5 עם לא עשית pct נכון ויצאת בזמן אז תקבל הפצצה של התקפי חרדה, פחד,כאבי שרירים,איבוד מהביטחון העצמי, דמוי עצמי נמוך כבר פסיכולוגית שתתחיל ניקוי תחשוב שאיבדת מסה ושייפ בשבוע ה-1
6 המזרק יחכה לך מעבר לפינה ואתה תחזור יותר רעב, תוסיף חומרים, וכאן אתה נכנס למעגל שלא נגמר אף פעם.

זה פלוס מינוס על טסט.
על טרן, אתה עצבני רותח,דיכאוני,שם פס על כולם, בצים מפלדה, כלום כמעט לא יפחיד אותך, וורידים מפצצים, פאמפ כל היום גם בלי אימון, כוח מפגר,התאוששות מהירה, דחיסות ובשר איכותי. מבחינת סקס שחקן פורנו תתפקד גם 40-60 דק בלי לגמור.

פרווירון
מעלה חשק מיני בעיקר ממש מרגישים.

ווינסטרול
אלוהי החיטוב, כוח,מראה קשיח,עור דקיק,כאבי מרפקיים חזקים במידה והוייני g2g

מסטרון
מעלה חשק מיני , מראה תלת מימד מפחיד על אחוז נמוך

פרימו
בדומה לוויני ומסטרון

אנאבר
נחמד, יותר לכוסיות

Gh לא ניסיתי זה בסימן שאלה.

3 מצבי רוח משתנים, פעם שמח, פעם עצבני, פעם מבואס שאתה לא נראה מספיק טוב, ובפועל אתה יכול להראות קטלני! פתיל מאוד קצר, חי בבועה.

ארשום לך את החסרונות.
1 עייפות יתר
2 אין חשק מיני ומצב רוח
4 ירידה בחשק לאימונים
5 עם לא עשית pct נכון ויצאת בזמן אז תקבל הפצצה של התקפי חרדה, פחד,כאבי שרירים,איבוד מהביטחון העצמי, דמוי עצמי נמוך כבר פסיכולוגית שתתחיל ניקוי תחשוב שאיבדת מסה ושייפ בשבוע ה-1
6 המזרק יחכה לך מעבר לפינה ואתה תחזור יותר רעב, תוסיף חומרים, וכאן אתה נכנס למעגל שלא נגמר אף פעם.

זה פלוס מינוס על טסט.
על טרן, אתה עצבני רותח,דיכאוני,שם פס על כולם, בצים מפלדה, כלום כמעט לא יפחיד אותך, וורידים מפצצים, פאמפ כל היום גם בלי אימון, כוח מפגר,התאוששות מהירה, דחיסות ובשר איכותי. מבחינת סקס שחקן פורנו תתפקד גם 40-60 דק בלי לגמור.

פרווירון

ווינסטרול

מסטרון

פרימו
בדומה לוויני ומסטרון

אנאבר
נחמד, יותר לכוסיות

אני הולך להתנסות באנאבר לראשונה יש לי הרגשה שזה חומר אנדרייטד בטירוף מכיר כמה ליפטרים שנשבעים בכוח שזה נותן שלא נדבר על זה שזה ויני לעשירים.
לעומת זאת gh נשמע כל כך אוברייטד אני קורא עליו המון פלוס חוות דעת בזבוז כסף בעיניי.
אה ומסטרון זה החבר הכי טוב של הסייקליסט באמת שאני מאוהב .

איך אפשר להגיד שGH זה אוברייט? אחד החומרים הכי חשובים לבודיבילדר או אפילו לכל אדם פשוט

אני הולך להתנסות באנאבר לראשונה יש לי הרגשה שזה חומר אנדרייטד בטירוף מכיר כמה ליפטרים שנשבעים בכוח שזה נותן שלא נדבר על זה שזה ויני לעשירים.
לעומת זאת gh נשמע כל כך אוברייטד אני קורא עליו המון פלוס חוות דעת בזבוז כסף בעיניי.
אה ומסטרון זה החבר הכי טוב של הסייקליסט באמת שאני מאוהב .
ניסתי אנאבר לא הרגשתי כלום מיוחד, יש מצב שזה גם לא אנבר מקורי. אני אנסה אותו שוב אעדכן אבל יש זמן.

Gh
לוקח אותך לליגה של הגדולים, זה מה שהבנתי, אף פכם לא יצא לי לנסות, וגם לא אינסולין זה בחינם לא עושה.

איך אפשר להגיד שGH זה אוברייט? אחד החומרים הכי חשובים לבודיבילדר או אפילו לכל אדם פשוט

שמישהו יסביר לי מה כזה חשוב בזה?
במחיר שאתה קונה gh מקורי לסייקל של שנה אתה עושה סייקלים לשנתיים עם החומרים הכי טובים בשוק במינונים מכובדים.
אני חושב שזה יצא מפרופורציה ההערצה העיוורת לחומר הזה .

אני חושב כי הוא עובד בדרך שונה מכל החומרים האחרים. שאתה גם ככה על מינון גבוה מאוד של טסט, לעלות אותו עוד כבר לא יתן שום דבר. אז אתה מוסיף GH שיש לו יחסית גם קצת תופעות לוואי ואינסולין ומקבל שיפור ניכר.

אישית שניסיתי סולו GH לשלושה חודשים, הייתי רק רעב ועייף כל הזמן.

אלחנן מאוהב בגזרים והוא טוען שזה מקור הכוח שלו
צחוק צחוק...אבל יש חומר מסוים בגזר, שבתיאוריה לגמרי אמור לגרום להשפעות ממריצות.

לחומר קוראים falcarinol. נמצא גם בג'ינסנג. 😃

ארשום לך את החסרונות.
1 עייפות יתר
2 אין חשק מיני ומצב רוח
4 ירידה בחשק לאימונים

זה פלוס מינוס על טסט.

פרווירון

ווינסטרול

מסטרון

פרימו
בדומה לוויני ומסטרון

אנאבר
נחמד, יותר לכוסיות

חח ענק, לא יכול לתת מוניטין

צחוק צחוק...אבל יש חומר מסוים בגזר, שבתיאוריה לגמרי אמור לגרום להשפעות ממריצות.

לחומר קוראים falcarinol. נמצא גם בג'ינסנג. 😃
אולי אצליח להדביק גם אותך במעיין הנעורים שלי.
מיץ גזר עם סלק, גינג'ר, תפחי עץ, לימון, כורום, ואננס הופך אותך לבן אדם אחר.

קיבלת במקומי ;)
ייאלה תתכונן חודש הבא אתה חוזר 😵‍💫🥊

סוםר את הימים!

התערבתי עם חבר שמקרגור לוקח, הוא ווינר על וההצלחה קצת עלתה לו לראש, אין לי ספק שאחרי ההפסד, הפעם הוא יבוא ממוקד וסופר בכושר.

• פותח/ת השרשור

ארשום לך את החסרונות.
1 עייפות יתר
2 אין חשק מיני ומצב רוח
4 ירידה בחשק לאימונים

זה פלוס מינוס על טסט.

פרווירון

ווינסטרול

מסטרון

פרימו
בדומה לוויני ומסטרון

אנאבר
נחמד, יותר לכוסיות

אחי, תודה רבה על הפירוט באמת מעריך.

סוםר את הימים!

התערבתי עם חבר שמקרגור לוקח, הוא ווינר על וההצלחה קצת עלתה לו לראש, אין לי ספק שאחרי ההפסד, הפעם הוא יבוא ממוקד וסופר בכושר.
מזה לוקח, בהליכה!!.. הבנאדם עם רעב של 3 שנים ולאחר הפסד מבייש, זה מוציא ממך שדיים..! סופר איתך!
אחי, תודה רבה על הפירוט באמת מעריך.
בשמחה גבר!

שמישהו יסביר לי מה כזה חשוב בזה?
במחיר שאתה קונה gh מקורי לסייקל של שנה אתה עושה סייקלים לשנתיים עם החומרים הכי טובים בשוק במינונים מכובדים.
אני חושב שזה יצא מפרופורציה ההערצה העיוורת לחומר הזה .

GH ואינסולין יוצר את המפלצות שהגיעו מאז שנות ה90 ושינו את המשחק

ברמה החובבנית ממה שהבנתי מכל מפתח גוף אסתטי שיצא לי לדבר איתו זה שמיים וארץ הבדל מתי שמדובר בשריפת שומן ואנרגיה והמראה המלא אפילו שאתה בגירעון קלורי

יש סיבה שכל הבני 60 לוקחים את זה והולכים לדגמן על יכטה עם קוביות של בן 19
באופן אישי אני עני אז לא יכול להעיד מניסיון

אבל מדובר בGH רפואי לגיטימי ולא החרא המזויף של מי סוכר מסין

GH ואינסולין יוצר את המפלצות שהגיעו מאז שנות ה90 ושינו את המשחק

ברמה החובבנית ממה שהבנתי מכל מפתח גוף אסתטי שיצא לי לדבר איתו זה שמיים וארץ הבדל מתי שמדובר בשריפת שומן ואנרגיה והמראה המלא אפילו שאתה בגירעון קלורי

יש סיבה שכל הבני 60 לוקחים את זה והולכים לדגמן על יכטה עם קוביות של בן 19
באופן אישי אני עני אז לא יכול להעיד מניסיון

אבל מדובר בGH רפואי לגיטימי ולא החרא המזויף של מי סוכר מסין
מה לגבי mk677?
אותו אפקט, לא?

מה לגבי mk677?
אותו אפקט, לא?

לא בפרקטיקה ממה שאני מבין

לא אותה יעילות ויותר תופעות לוואי (או אותם תופעות לוואי פשוט חזק יותר ומהר יותר)

אמור להעלות לIGF יפה מאוד אבל ממה שהבנתי במחקרים זה רק אחרי שימוש של חצי שנה רצוף..

אבל אלטרנטיבה מקובלת למוגבלים כלכלית כמוני

מה יש להרחיב, אתה מדבר עם אנשים/נשים ואז הם עסוקים בלבהות בך ויש להם 'איבודים' בשיחה איתך בגלל זה
זה מוזר כזה, יענו

זה קורה כל הזמן כל הזמן כל הזמן כל הזמן
ואנשים קולטים שזה קורא להם ואז לפעמים צועקים או מגיבים מוזר יענו כדי לחזור לתפיסת מציאות
ובאלך את הרגוע והשקט שלך ואתה לא יכול לקבל את זה בגלל זה
חיים אחרים חחחחח

תפסיק להטריל.

פה אני בוחר לא להסכים איתך.
אפשר לחוש באהבה, אפשר לחוש באדם לחוץ
אם זה קצב הנשימות, האנרגיה שהבנאדם משדר
אתה יצור חי וכמו שאתה יכול להרגיש איך אתה בעצמך מרגיש אתה יכול להרגיש איך אנשים אחרים מרגישים
אם הם רגועים לחוצים עצבנים או חדורי מטרה
גם אם הם 'מסגירים' את זה וגם אם לא
רק צריך להיות עירני לזה
הדוגמא הכי קלאסית
רוצה לבדוק אם מישהי\ו מתפקס אליך
תפהק, אם הוא מפהק בחזרה וכו' וכו'
רגש זה תוצר של רמות הורמונים נוכחיים, זה הרבה מעבר אם מתייחסים לזה שיש לנו נשמה וכל זה
אבל זה רמות הורמונים בדם ברגע נוכחי ועוד ועוד
אני סבור שאפשר לחוש ברמות הורמונים

ולגבי כלבים?

קוראים לזה שפת גוף. לא הרחת הורמונים.

אל תזלזלו בpheromones

זה אזור מאוד אזוטרי אבל אני מאמין שאפשר להריח עליך תרתי משמע אנדרוגנים ברגע שהם גבוהים מספיק

ולא אין שום מחקר שמאמת את זה בינתיים לעומק לא להתחכם
אח יקר אתה מתבלבל, שאני בסייקל אני כבד יותר, מזיע יותר ומסריח יותר. מה שמריחים זה משהו אחר לגמרי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית