הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ההשפעה של טסטוסטרון על התחושה והמוטיבציה

MonkeyD

מושעה
3,011
2,079
נק' מוניטין:
3,341
3,011
2,079
אני לא מזריק אבל אני תמיד סקרן לקרוא את התגובות של אנשים בפורום הזה ועלתה לי שאלה. בעצם איך זה מרגיש להיות על כמויות כאלו של טסטוסטרון?
כן אני יודע שאנשים כאן משלבים חומרים אחרים תוך כדי, אני מדבר על טסטוסטרון. בעצם מה קורה לבן אדם בתחושה / תפיסה / מוטיבציה כשהוא על כמויות כאלו גבוהות של טסטוסטרון?

אני רוצה שאנשים כאן יספרו איך העולם שלהם משתנה כשהם על טסט, אם בכלל. זה לא חייב להיות דברים שקשורים אך ורק לחדר כושר.
זה יכול להיות סתם סיפורים כשהייתם על סייקל ואולי חשבתם שזה קשור, או קיבלתם תפיסה שונה, התחזקות של המוטיבציה / ערך עצמי וכו'
בקצרה - מעניין אותי הקטע המנטלי בכל הסיפור. להתחזק ולהוסיף מסת שריר זה כולם יודעים.

לא שמיץ גזר לא יכול לעשות את העבודה כמובן.

נערך לאחרונה:
אפשר שמות? בא לי לראות מה זה נותן

אני על מאסטרון, יום שבת היום וקמתי ב 7
חח תופעת לוואי של מסטרון , אני אהבתי את זה אתה מרגיש כמו מכונה בפול פאוור , הבעיה היחידה זה העצבים והקוצר רוח אם תצליח להתמודד עם זה אתה תעוף באוויר .

חח תופעת לוואי של מסטרון , אני אהבתי את זה אתה מרגיש כמו מכונה בפול פאוור , הבעיה היחידה זה העצבים והקוצר רוח אם תצליח להתמודד עם זה אתה תעוף באוויר .

אני גם משתין 20 פעמים ביום, קשור?

רק לי זה לא מזיז?
ושלא יהיו טעויות אני כמו הענק הירוק תמיד עצבני ברגיל.

מבסוט עד כה?

בינתיים כן, שמעתי על מאסטרון כל כך הרבה שהייתי חייב לנסות
אני יכול להגיד לך שרק בשבוע האחרון אני מתחיל להרגיש אותו,
פעם עצבני פעם שמח, רייג' מטורף באימונים - יכול להתאמן 3 שעות עם 20 שניות מנוחה בין הסטים.
חשק מיני בשמיים והורידים מתחילים לצאת עד כדי כך שהתחילו להעיר לי על זה
אה ואני מתעורר בשעות הזויות, 6 וחצי בבוקר קמתי אוטמטית

לך למיון ותבקש לשים קטטר, תיקח לך כמה שקיות נקיות להחלפה ,ואתה שולט כמעט לחלוטין בתדירות השתן

בינתיים כן, שמעתי על מאסטרון כל כך הרבה שהייתי חייב לנסות
אני יכול להגיד לך שרק בשבוע האחרון אני מתחיל להרגיש אותו,
פעם עצבני פעם שמח, רייג' מטורף באימונים - יכול להתאמן 3 שעות עם 20 שניות מנוחה בין הסטים.
חשק מיני בשמיים והורידים מתחילים לצאת עד כדי כך שהתחילו להעיר לי על זה
אה ואני מתעורר בשעות הזויות, 6 וחצי בבוקר קמתי אוטמטית

חכה אחי ככל שהזמן עובר אתה תראה ותרגיש טוב יותר .
גם לי זה שיבש את השינה מצד שני הייתי אנרגטי לא משנה מה ( אני שף עבודה אולטרה פיזית)
זה החבר הכי טוב שלי לא סתם קורא לו musteron מחכה בקוצר רוח לינואר לאיחוד המרגש.
כמה מריץ?

חכה אחי ככל שהזמן עובר אתה תראה ותרגיש טוב יותר .
גם לי זה שיבש את השינה מצד שני הייתי אנרגטי לא משנה מה ( אני שף עבודה אולטרה פיזית)
זה החבר הכי טוב שלי לא סתם קורא לו musteron מחכה בקוצר רוח לינואר לאיחוד המרגש.
כמה מריץ?

דווקא זה ממש לא מפריע לי, רק המצבי רוח, פעם שמח פעם עצבני, פעם עצוב, כבר חושבים שיש לי הפרעה דו קוטבית
שלשום חיפשתי פרטנר לקרב אגרוף מרוב שהייתי חייב לפרוק אנרגיה.

מאסטרון קצר של זנקו - 2ML * שלוש פעמים בשבוע

דווקא זה ממש לא מפריע לי, רק המצבי רוח, פעם שמח פעם עצבני, פעם עצוב, כבר חושבים שיש לי הפרעה דו קוטבית
שלשום חיפשתי פרטנר לקרב אגרוף מרוב שהייתי חייב לפרוק אנרגיה.

מאסטרון קצר של זנקו - 2ML * שלוש פעמים בשבוע

אחלה זנקו ואחלה מינון 600 זה קלאסי
אני לא בעד מינונים גבוהים אבל תמיד סיקרן אותי לדעת מה יקרה על 900.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית