הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה ששאלתי לגבי טרן שואל שוב

סניור

משתמש פעיל
530
30
נק' מוניטין:
122
530
30
כי לא קיבלתי עדיין תשובה והתייחסו רק לחלק האחרון
אז הנה ללא השאלה על הוויני :

אני רוצה לשלב טרן בסייקל שלי. מה הקטע של הפרוגרסטרון?
כי יש לי רגישות לג'ינו.

האם כדאי לשלב אותו?
ואם בכל זאת החלטתי לשלב אותו מה עלי לקחת כדי לבטל/לנטרל את תופעת הג'ינו?

הסייקל שלי :
800 מג טסט 1-12
טרן 1-8 400 מג
ויני 50 מג זריקות 6-12

ואם אפשר המלצה על PCT !
ומה אפשר לקחת במהלך הסייקל כאמור כדי לנטרל או לבטל ג'ינו.

סתם שאלה. איך אתה יודע שאתה רגיש לג'יינו? באופן כללי פרולקטין (פרוג'סטרון) זה לא משהו שאני הייתי כל כך מודאג ממנו אבל אם אתה רוצה להיות בטוח אתה יכול לקחת Cabergoline אבל אז עולה השאלה. מה גורם לגיינו הרי אתה הולך לשלב גם טסט אז איך תדע ממה נגרם הגיינו. מה שאני הייתי ממליץ לך זה לשלב 20מג טמוקסיפן
בסייקל כדי לכסות את התופעות האסטרוגניות ואם בכל מקרה תרגיש\תראה תופעות של ג'יינו תתחיל לקחת Cabergoline ותוריד את הווינסטרול מה הקשר לסייקל? זה לא תורם לך לכלום

סתם שאלה. איך אתה יודע שאתה רגיש לג'יינו? באופן כללי פרולקטין (פרוג'סטרון) זה לא משהו שאני הייתי כל כך מודאג ממנו אבל אם אתה רוצה להיות בטוח אתה יכול לקחת Cabergoline אבל אז עולה השאלה. מה גורם לגיינו הרי אתה הולך לשלב גם טסט אז איך תדע ממה נגרם הגיינו. מה שאני הייתי ממליץ לך זה לשלב 20מג טמוקסיפן
בסייקל כדי לכסות את התופעות האסטרוגניות ואם בכל מקרה תרגיש\תראה תופעות של ג'יינו תתחיל לקחת Cabergoline ותוריד את הווינסטרול מה הקשר לסייקל? זה לא תורם לך לכלום

אפשר לקבל קצת יותר מידע לגבי Cabergoline .
לא שמעתי על זה מעולם.

דוסטינקס - dostinex זה אנטי ארומטייזר - AI שיסייע בתופעות הלוואי הקשורות לפרולקטין (הורמון) על ידי כך שיפחית את הייצור שלו בגוף - בין היתר ג'יינו שקשור לטרן (ולא לטסט') ולכל מה שקשור ליצר המיני.

זה מה שאני יודע וקראתי, תפתח בגוגל, תלמד קצת...
יש אנשים שיעדיפו ברומוקריפטין.
מביני העניין יענו לך בטוח.
http://drugsprofiles.com/other-performance-enhancing-drugs/170.html

• פותח/ת השרשור
אני יודע כי כל סייקל שאני עושה

אני מרגיש את הפטמות שלי
בקבוע אני כבר עם נולבדקס מתחילת הסייקל.

אולי אני אוותר על הטרן...מה אתם אומרים?

וינסטרול אני לוקח כדי לא לעלות הרבה בנוזלים.

בכל מקרה נולבדקס לעולם אל תקח עם טרן... זה ייצור לך צרות צרורות עם הפרולקטין.
שמור על הדברים האלה לפיסיטי...
אם אתה מפחד מתופעות לוואי שלא קשורות בפרולקטין (דקה או טרן) אתה יכול להשתמש בארימידקס או ארומסין במהלך הסייקל ולהשתמש בכלומיד/נולבה/כוריגון בסיום.

נערך לאחרונה:
מאיפה אתה מביא את השוטיות האלה? פרולקטין\אסטרוגן שני דברים שונים נולבה לא ישפיע על רמות הפרולקטין בצורה כזאת או אחרת אנשים עושים את זה שנים ואין עפם זה שום בעיה בכול מקרה אני תמיד עושה את זה ובבדיקות דם אין שום ממצאים מיוחדים

מאיפה אתה מביא את השוטיות האלה? פרולקטין\אסטרוגן שני דברים שונים נולבה לא ישפיע על רמות הפרולקטין בצורה כזאת או אחרת אנשים עושים את זה שנים ואין עפם זה שום בעיה בכול מקרה אני תמיד עושה את זה ובבדיקות דם אין שום ממצאים מיוחדים

לא יודע אם זה שטויות, על בשרי אני בטוח לא מכיר ויודע - אני יודע רק מה שקראתי מפי מאמן ומתחרה בתחרויות NPC שאמר לעולם אין לקחת נולבדקס לצד סייקל שמורכב מדקה או טרן היות וזה עלול לגרום לבעיות פרוגסטרון.

לא יודע אם זה שטויות, על בשרי אני בטוח לא מכיר ויודע - אני יודע רק מה שקראתי מפי מאמן ומתחרה בתחרויות NPC שאמר לעולם אין לקחת נולבדקס לצד סייקל שמורכב מדקה או טרן היות וזה עלול לגרום לבעיות פרוגסטרון.

אחי, אני מוכרח להצדיע לך - אני עשיתי דוקטורט על שפינוזה, ואני יודע עליו פחות ממה שאתה יודע על סטרואידים.

אחי, אני מוכרח להצדיע לך - אני עשיתי דוקטורט על שפינוזה, ואני יודע עליו פחות ממה שאתה יודע על סטרואידים.

לטיסימוס - פילוסוף הפילוסופים.

מענין מאיפה הידע...אפילו אני לא יודע כ"כ הרבה 😃.

רק חבל שהוא לא תמיד מדייק (לפי עדי) , כנראה ש M&F או FLEX לא כאלה מדהימים אחרי הכל.

אני מנסה ללמוד ממה שאני קורא... בכל תחום (לא רק ספורט) שאני עוסק בו אני משתדל ללמוד ולהבין, אם אני טועה אני שמח ללמוד משהו חדש.
אני בכלל לא מתיימר להיות "מבין".
נ.ב ב-M&F לא תשמע מילה על כימיקלים - תוספים, תכניות אימונים, תזונה והרבה, הרבה, הרבה פרסומות לא ענייניות.

אני מנסה ללמוד ממה שאני קורא... בכל תחום (לא רק ספורט) שאני עוסק בו אני משתדל ללמוד ולהבין, אם אני טועה אני שמח ללמוד משהו חדש.
אני בכלל לא מתיימר להיות "מבין".
נ.ב ב-M&F לא תשמע מילה על כימיקלים - תוספים, תכניות אימונים, תזונה והרבה, הרבה, הרבה פרסומות לא ענייניות.

קח בקלות....M&F זה בסדר....במיוחד שמשעמם בתור לרופא שיניים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית