הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חדש באתר... ראיתי שאנשים מעלים תמונות...

• פותח/ת השרשור Justy
  • פורסם בתאריך

Justy

משתמש מתחיל
125
0
נק' מוניטין:
369
125
0
אז צילמתי את עצמי...
אין לי מושג מה אחוז השומן שלי, אבל לא בשמיים.
גובה - 1.72
משקל - 100 ק"ג בערב...
מתאמן הרבה זמן, התמונה צולמה כשאני "קר" לגמרי...
תוספים: חלבון, מולטי ויטמין, ויטמין C ותוסף pre workout תורן... כרגע של אינטראקטיב.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
---------- התגובה התווספה ב 19:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:46 ----------

אני תמיד עם תכנית מסויימת... כרגע על ABCDE

נערך לאחרונה:
משקל יפה, הרגליים מפותחות גם כן?
אתה יכול לרשום כאן את התוכנית המלאה שאתה עושה כרגע?

כמה המשקלי עבודה שלך ?
יש לך סרטונים של סקוואט ודדליפט ?

• פותח/ת השרשור
אחי, צילמתי את עצמי בדיסקרטיות, אני לא מרגיש בנוח לשלוף מצלמה בחדר כושר ולבקש שיצלמו אותי...
הצלחתי לצלם את הרגליים בצורה עקומה קצת... גם כן קר אז לא נראה משהו...
את הגב לא הצלחתי לצלם לבד

---------- התגובה התווספה ב 20:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:09 ----------

---------- התגובה התווספה ב 20:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:10 ----------

---------- התגובה התווספה ב 20:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:12 ----------

---------- התגובה התווספה ב 20:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:13 ----------

כמה המשקלי עבודה שלך ?
יש לך סרטונים של סקוואט ודדליפט ?

אין סרטונים כמו שאמרתי... נשמע לי קצת מוזר להתחיל לצלם את עצמי באמצע אימון...

דד ליפט - 210 5-6 חזרות עם רצועות.
סקוואט - 180 - 4-5 חזרות.
חזה - 130 - 6-8 חזרות.

---------- התגובה התווספה ב 20:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:19 ----------

פחחח גרוע...

נערך לאחרונה:
בגלל שאתה חדש (רן החוק לא תופס שאתה שואל אותו ) נוותר לך .
בדרך כלל יש חובה שמדברים על משקלים להעלות סרטונים .

אחלה מאסה ואתה בחור חזק,נראה שאפילו יש לך עוד לעלות,כמה משקל עלית מאז שהתחלת להתאמן?

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג... אף פעם לא ניסיתי לעלות, תמיד ניסיתי להתחטב... אני אעלה תמונה מ-2005 בשביל ההבדלים, אז הייתי 83 או משהו בסגנון...
רק בשנתיים האחרונות החלטתי לעלות קצת.

---------- התגובה התווספה ב 20:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:39 ----------

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא אחי, אני מרגיש שלא מיציתי... אני מצליח לעלות במשקלי עבודה ובמשקל גוף, אמנם בקצב איטי..
אבל זה מספק אותי.
שינה, אימונים אימונים אינטנסיביים ואוכל באדיקות בהתאם לתכנית... לא בהכרח בסדר הזה.
למרות שסטרואידים יכולים לתת לי פוש רציני ופייט לכל ראשי הדקה, אני בשלב הזה מוותר על התענוג.

15-16% שומן, נראה טוב.
אילו תוכניות עשית לפני ה ABCDE? כמה זמן אתה איתה? בא לך לשנות? יכול מאוד להיות שאם תקח תוכנית אחרת תצליח להתקדם יותר ולעלות במשקלים וגם במשקל גוף (בהתאם לתזונה מספקת)

לא אחי, אני מרגיש שלא מיציתי... אני מצליח לעלות במשקלי עבודה ובמשקל גוף, אמנם בקצב איטי..
אבל זה מספק אותי.
שינה, אימונים אימונים אינטנסיביים ואוכל באדיקות בהתאם לתכנית... לא בהכרח בסדר הזה.
למרות שסטרואידים יכולים לתת לי פוש רציני ופייט לכל ראשי הדקה, אני בשלב הזה מוותר על התענוג.

מה זה ראשי דקה?

ברוך הבא לאתר....
שמע, יש כאן אנשים שיהיה להם קשה לקבל את זה שאתה 100 ק"ג על 172 עם תוכנית של ABCDE.....

אז ישאלו אותך אם אתה עושה סייקל....
סה"כ אתה בחור גדול אבל אם המטרה שלך זה פיתוח גוף (אני מסיק זאת ע"ס תוכנית האימונים שלך) יש לך עוד הרבה עבודה...בעיקר בתפיסת נפח ברגליים ובחזה ובעיצוב כללי של הגוף.

המלצה שלי - אימוני כוח...זה יתן לך את הנפח שחסר ומשם אם תרצה חיטוב.
ככה שתוכל לתת פייט לראשי דקה (?) אולי גם בלי חומרים (עד מגבלה מסוימת כמובן - אני מניח ראשי דקה (?) שלא יודעים מה הם עושים).

שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
Deca heads... כל הילדים (גם לא) בחדר כושר שמדסקסים בסייקל הבא... "האנדרול ככה... הסוסטנון ככה... הדקה אחי זה מה שנותן לי בראש..."
נכון, רובם לא יודעים מה הם עושים, בדגש על אוכל.
יש לי עוד המון, המון עבודה - אני יודע...
לא ניסיתי עדיין אימוני כוח, לכן אני לא יודע איך זה ישפיע עלי.

משה - אני כבר שנתיים כמעט עם תכניות אימון של abcd או abcde, מחליף תכנית כל 6-12 שבועות כשהחלפת תכנית כוללת תרגילים, זמני מנוחה ושילוב של דרופ סטים, rest pause, 21 וStaggered sets.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית