למה לאעזעל אתה אוכל 300 גר' חלבון ליום?!
ד''א, רגליים מפחידות אחי וואוו
למה לא?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה לאעזעל אתה אוכל 300 גר' חלבון ליום?!
ד''א, רגליים מפחידות אחי וואוו
סבבה, אח שלו , אבל תאמין לי שהייתי "מאסטר" לא פחות גדול ממך בתחום הזה של הפיצולים.....אז אין צורך להתאמץ ולכתוב...אבל תודה.
בכל מקרה איך אתה מודד את ההתקדמות?
(*) עליה שבועית (או בכל קוונטת זמן אחרת) במשקלי עבודה?
(*) עליה במשקל גוף ואם כן מה הממוצע לחודש (בק"ג) ?
אם אתה מצליח לענות לשתי השאלות למעלה בצורה סבירה אז יש לך תוכנית טובה.
האמת שהדרך היחידה שלי לבדוק התקדמות היא באחת מן השניים:
מאסה: מה שאומר המשקל + שמירה על אחוז שומן סביר.
חיטוב: מראה ומשקל.
אחי, מבחינתי זה לא מדע מדוייק ולא לקחתי את זה אף פעם ברצינות הראויה מבחינת יעדים.
או מאסה או חיטוב - הפרטים הקטנים אף פעם לא עניינו אותי.
מכיר תפרסומת של אלפא רומיאו? "זה שאתה נושם, לא אומר שאתה חי"
זה שהתכנית "עובדת" זה לא אומר שהיא הכי טובה, אתה טועה איפה שרוב האנשים שלא קוראים טועים.
כל עוד תאכל טוב, הכל יעבוד, ההבדלים יהיו במהירות בה תתקדם.
ובאמת ש muscle and fitness זה אולי מקור המידע הכי מפגר שיכול להיות, עדיף כבר לקרוא את המאמרים של איתי זיו ושאר הליצנויות בק-א-ק-י.
בוא נדבר תכלס, התקדמת מלאאאאא ועל זה כל הכבוד, אבל זה למרות התכנית, ולא בזכותה.
על תנסה להתחכם 300 חלבון גר' זה ישר לבית חולים עזבו עכשיו ת'SS ות'כרסים שלכם זה כבר מוגזם, אני מכיר חבר שהלך לבית חולים בגלל בעיות בכליות הוא צריך איזה 250 גר' חלבון באיזו תקופה אז דיי לזיין ת'מוח זה כבר לא איזה מיתוס
מצחיק.:🙁 זה לא קשור לחלבון הרופאים אומרים תמיד שזה האבקות
מצחיק.
ואתה יודע מה עוד מצחיק? שאתה רואה כאן אנשים שאומרים בולשיט אתה חוזר על זה. על תחשוב, גם אני שונא מיתוסים וכדו', אבל 300 גרם חלבון ליום מה השתגעת? חבר שלי הגיע בגלל זה לבית חולים והרופאים אמרו להורים שלו שזה בגלל העמסת חלבונים על הגוף ואם כל השטויות שרופאים מדברים על קריאטין ואבקות זה כבר רציני אז עדיף... אני לא מבין בזה, אבל קראתי שאסור ליצרוך למעלה מ250 גרם חלבון ליום שזה כבר המקסימום וזה יכול ליפגוע בך, ואני זוכר שחבר שלי אמר משו בסביבות ה230-235 ואני עוד חשבתי שזה טוב 😵
Bender תתחדש
אחד הסוסים אחי
דוגמא חיה לכך ש SS היא לא פרה קדושה
ולמרות זאת גם אני עושה אותה
מצחיק.
ואתה יודע מה עוד מצחיק? שאתה רואה כאן אנשים שאומרים בולשיט אתה חוזר על זה. על תחשוב, גם אני שונא מיתוסים וכדו', אבל 300 גרם חלבון ליום מה השתגעת? חבר שלי הגיע בגלל זה לבית חולים והרופאים אמרו להורים שלו שזה בגלל העמסת חלבונים על הגוף ואם כל השטויות שרופאים מדברים על קריאטין ואבקות זה כבר רציני אז עדיף... אני לא מבין בזה, אבל קראתי שאסור ליצרוך למעלה מ250 גרם חלבון ליום שזה כבר המקסימום וזה יכול ליפגוע בך, ואני זוכר שחבר שלי אמר משו בסביבות ה230-235 ואני עוד חשבתי שזה טוב 😵
קשיו אבל יש לו חבר...
על תנסה להתחכם 300 חלבון גר' זה ישר לבית חולים עזבו עכשיו ת'SS ות'כרסים שלכם זה כבר מוגזם, אני מכיר חבר שהלך לבית חולים בגלל בעיות בכליות הוא צריך איזה 250 גר' חלבון באיזו תקופה אז דיי לזיין ת'מוח זה כבר לא איזה מיתוס