הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חדש באתר... ראיתי שאנשים מעלים תמונות...

• פותח/ת השרשור Justy
  • פורסם בתאריך
תודה על החידוש. אני אמרתי שאני לא ידעתי בזה כלום, פשוט יש לי חבר... טוב, הוא חבר של דוד אבל מכירים, שהוא הלך לבית חולים בגלל בעיות בכליות, אחרי זה שאלתי את דוד שלי למה? אז הוא אמר לי שהרופאים אמרו לו שהוא העמיס חלבונים... טוב לא משנה חשבתי שהפעם הרופאים צודקים אבל כנראה נפלתי שוב בפח המיתוס

ד''א, שמי, אתה מבין הרבה בחברים דמיוניים אה? כמה שילמת לשותף שלך להתאמן איתך?
😃

נערך לאחרונה:
תודה על החידוש. אני אמרתי שאני לא ידעתי בזה כלום, פשוט יש לי חבר... טוב, הוא חבר של דוד אבל מכירים, שהוא הלך לבית חולים בגלל בעיות בכליות, אחרי זה שאלתי את דוד שלי למה? אז הוא אמר לי שהרופאים אמרו לו שהוא העמיס חלבונים... טוב לא משנה חשבתי שהפעם הרופאים צודקים אבל כנראה נפלתי שוב בפח המיתוס

😃

0 שקל למשך שנתיים

😃

10 לאימון רגיל, 20 בשבת

מצחיק.

ואתה יודע מה עוד מצחיק? שאתה רואה כאן אנשים שאומרים בולשיט אתה חוזר על זה. על תחשוב, גם אני שונא מיתוסים וכדו', אבל 300 גרם חלבון ליום מה השתגעת? חבר שלי הגיע בגלל זה לבית חולים והרופאים אמרו להורים שלו שזה בגלל העמסת חלבונים על הגוף ואם כל השטויות שרופאים מדברים על קריאטין ואבקות זה כבר רציני אז עדיף... אני לא מבין בזה, אבל קראתי שאסור ליצרוך למעלה מ250 גרם חלבון ליום שזה כבר המקסימום וזה יכול ליפגוע בך, ואני זוכר שחבר שלי אמר משו בסביבות ה230-235 ואני עוד חשבתי שזה טוב 😵
יש לי חבר שצרך 10 גרם קריאטין ביום כי הוא שוקל 110 וחשבתי שזה טוב אבל זה גרם לכך שהתרסקה עליו חללית גרוזינית.

הרבה מזה זה עניין של משקל ויכולת הגוף לסנתז את הפרוטאין שאתה מכניס אליו.
אם תלך לתזונאית של קופת חולים בישראל - היא תגיד לך מקס' גרם לכל קילו (אני מנחש).
אם תתייעץ עם תזונאי ספורט בארה"ב/קנדה - ימליצו לך על גרם וחצי לכל פאונד ממשקל הגוף... (כפול)
אין הלימה בין העצות, קל יותר ללכת לקולא.
אם תקח לדוגמא בודי בילדרים "משופרים" של העידן החדש, כדוגמת קאי גרין אשר מעיד על עצמו שהוא צורך בין 500 ל-1000 ג' חלבון ביום (אבל זו לא דוגמא לאדם הסביר).
מיתוסים נועדו לניפוץ.

אין בעיה לצרוך 300 גרם חלבון לאדם בריא.

בכל זאת, justy, המשפט הראשון שלך לא ברור בכלל. והחשבון בשני גם לא ממש מסתדר לי.

• פותח/ת השרשור
הרציו מאחורי מה שכתבתי - בכל מקום יגידו לך משהו אחר...
לכל ספרות יש את ה"מחקר" מאחוריה.
אין אמת אחת, לכן הכול תיאורטי וכל אחד מנסה להפריך את ממצאי האחר בהתאם לאמונתו.
עניין פירוק החלבון בגוף - בודי בילדר של 150 ק"ג רוויי כימיקלים יכול לצרוך הרבה יותר חלבון ביום עקב היכולת של הגוף שלו לתעל את החלבון לאן שצריך.

הנה שוב מתחילים...

אחי, למיטב ידעתי, עקרונות האימון והתזונה תקפים ע"פי מכניקת הקוונטים.
מה שאומר שהכל נמצא בחלל של האפשרי - אתה יכול להגדיל את הרגליים ע"י שתיית קולה, ולעלות 50 קילו לסקוואט שלך ע"י 3 יריקות ברחוב.
המשפט "מה שעובד עליך לא בהכרח עובד עליי" מקבל משנה תוקף לפי התאוריה הזאת.

• פותח/ת השרשור
נכון ובגלל זה אין אפילו וויכוח אחד ברחבי העולם.

וויכוחים תמיד היו ותמיד יהיו כי כל אחד ירצה להוכיח את הטענה שלו, אם בני האדם לא היו בעלי חשיבה ביקורתית לא היינו חוקרים כלום, לא היינו מגלים כלום והיינו מתקדמים בצעדי ענק לשום מקום.

חחח... לא מתחילים כלום אחי, כשכולם צודקים אי אפשר ואין על מה להתווכח. 😛

וויכוחים תמיד היו ותמיד יהיו כי כל אחד ירצה להוכיח את הטענה שלו, אם בני האדם לא היו בעלי חשיבה ביקורתית לא היינו חוקרים כלום, לא היינו מגלים כלום והיינו מתקדמים בצעדי ענק לשום מקום.

אתה סותר את עצמך.

• פותח/ת השרשור
נהפוך הוא - אני פשוט לא בעד וויכוחים, בטח לא על הנושא הזה שהוא זניח בעיניי - אתה תגיד א' אחר יגיד ב' בעניין כמה חלבון, שניכם תמצאו סימוכין לכך שאתם צודקים.
אם אתה רוצה להתווכח על מדיניות העמימות הגרעינית של ישראל אשמח להתווכח.
לא על כמה חלבון נכנס לאן ואיך.

נהפוך הוא - אני פשוט לא בעד וויכוחים, בטח לא על הנושא הזה שהוא זניח בעיניי - אתה תגיד א' אחר יגיד ב' בעניין כמה חלבון, שניכם תמצאו סימוכין לכך שאתם צודקים.
אם אתה רוצה להתווכח על מדיניות העמימות הגרעינית של ישראל אשמח להתווכח.
לא על כמה חלבון נכנס לאן ואיך.

הודעה קודמת. מה שמודגש.

יותר מידי חלבון מסוכן . יכול לגרום לאבנים בכליות.

תודו שחשבתם שאני רציני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית