הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם

• פותח/ת השרשור Oran15
  • פורסם בתאריך

Oran15

משתמש פעיל
444
232
נק' מוניטין:
515
444
232
היי, עברתי לאחרונה בדיקות דם. בזמן הבדיקות הצצתי לאחות שלקחה ממני דם וראיתי שרשום לה בתוכנה את המשקל גוף שלי מלפני שהתחלתי להתאמן (10 קילו הבדל). האם בבדיקות דם מתחשבים במשקל של המטופל כדי להעריך את כמות ההורמונים ושאר הערכים או שאין לזה חשיבות כלל?

תעלה את כל הדף של הבדיקות דם.
צריך לראות איפה ההמוגלובין, המטוריקט, ועוד ים דברים.
אגב אלה בדיקות דם לאחר סייקל או בדיקות דם רגילות?

• פותח/ת השרשור
תעלה את כל הדף של הבדיקות דם.
צריך לראות איפה ההמוגלובין, המטוריקט, ועוד ים דברים.
אגב אלה בדיקות דם לאחר סייקל או בדיקות דם רגילות?
השתמשתי 5 יום בlgd ואז הפסקתי בגלל ניתוח ואז עשיתי בדיקות דם. עוד לא יצא לי להתנסות במחטים (עד שלא אוליד ילדים לא אגע)
אגב ביקשתי מהרופא פרופיל הורמונלי מלא והוא בכל זאת בדק לי רק 4 הורמונים

קבצים מצורפים

• IMG_20191208_233807__01.jpg
    IMG_20191208_233807__01.jpg
    KB 72.2 · צפיות: 97
  • IMG_20191208_233754__01.jpg
    IMG_20191208_233754__01.jpg
    KB 65.3 · צפיות: 105
  • IMG_20191208_233800__01__01.jpg
    IMG_20191208_233800__01__01.jpg
    KB 125.5 · צפיות: 74
השתמשתי 5 יום בlgd ואז הפסקתי בגלל ניתוח ואז עשיתי בדיקות דם. עוד לא יצא לי להתנסות במחטים (עד שלא אוליד ילדים לא אגע)
אגב ביקשתי מהרופא פרופיל הורמונלי מלא והוא בכל זאת בדק לי רק 4 הורמונים
פרופיל הורמונלי תקין. הטסט תקין תוצאה טובה מאוד לבנאדם שלא לקח חומרים.
Hct כמעט על 50, אתה מעשן?
המוגלובין 16 מעולה.

קצת כולסטרול גבוה לא משהו חריג שלפחד ממנו.

• פותח/ת השרשור
פרופיל הורמונלי תקין. הטסט תקין תוצאה טובה מאוד לבנאדם שלא לקח חומרים.
Hct כמעט על 50, אתה מעשן?
המוגלובין 16 מעולה.

קצת כולסטרול גבוה לא משהו חריג,
מעשן ירוק בלבד ללא טבק בכלל בכלל. אוכל בקביעות כל יום לפחות 3-4 ביצים כולל הצהוב האם יש קשר לכולסטרול?

מעשן ירוק בלבד ללא טבק בכלל בכלל. אוכל בקביעות כל יום לפחות 3-4 ביצים כולל הצהוב האם יש קשר לכולסטרול?
יש עליה קטנה בתפקודי כבד, זה מאוראלים.
שים לב בטבלה מצוין במספרים איפה החריגה. כן זה יכול להיות מהירוק, והאמת שעקמת לי את הצוואר 😩. סה"כ הבדיקות דם די תקינות. יכול להיות מהבצים, לא קריטי לאדם שמתאמן כ"כ. זה יכול לנבוע גם מכמה גורמים במקביל.

• פותח/ת השרשור
יש עליה קטנה בתפקודי כבד, זה מאוראלים.
שים לב בטבלה מצוין במספרים איפה החריגה. כן זה יכול להיות מהירוק, והאמת שעקמת לי את הצוואר 😩. סה"כ הבדיקות דם די תקינות. יכול להיות מהבצים, לא קריטי לאדם שמתאמן כ"כ. זה יכול לנבוע גם מכמה גורמים במקביל.
חחח מצטער לא שמתי לב.. תודה על העזרה בקרוב אחזור לקחת חודשיים lgd ואז אבקש שוב מהרופא בדיקות דם. אמרתי לו שאני בזמן האחרון עייף אז אני רוצה פרופיל הורמונלי הוא אמר לי שהוא נותן פרופיל הורמונלי רק למי שמשתמש בסטרואידים אמרתי לו שאני לא משתמש, אבל החשק המיני שלי גם נפל אז הוא הביא לי. מה התירוץ הבא שאני יכול להשתמש כי יצא לי טסט גבוה
ולא מצאתי אף חריגה חוץ מhdl נמוך. אולי אני מפספס משהו?

חחח מצטער לא שמתי לב.. תודה על העזרה בקרוב אחזור לקחת חודשיים lgd ואז אבקש שוב מהרופא בדיקות דם. אמרתי לו שאני בזמן האחרון עייף אז אני רוצה פרופיל הורמונלי הוא אמר לי שהוא נותן פרופיל הורמונלי רק למי שמשתמש בסטרואידים אמרתי לו שאני לא משתמש, אבל החשק המיני שלי גם נפל אז הוא הביא לי. מה התירוץ הבא שאני יכול להשתמש כי יצא לי טסט גבוה
תלוי מה הקשר שלך עם הרופא. בבדיקה הבאה תגיד פשוט שאתה לוקח סטרואידים. ותעשה את הבדיקה אחרי שבועיים לפחות מהרגע שהפסקת לקחת lgd.
3-4 ימים לא להתאמן לפני כדי שהתפקודי כבד יצאו כמה שיותר תקנים.
תקנה גם מנקה כבד למהלך הסייקל.

• פותח/ת השרשור
תלוי מה הקשר שלך עם הרופא. בבדיקה הבאה תגיד פשוט שאתה לוקח סטרואידים. ותעשה את הבדיקה אחרי שבועיים לפחות מהרגע שהפסקת לקחת lgd.
3-4 ימים לא להתאמן לפני כדי שהתפקודי כבד יצאו כמה שיותר תקנים.
תקנה גם מנקה כבד למהלך הסייקל.
אין לי שום קשר איתו. הבנתי שלהגיד את האמת יכול לייקר לי את הביטוח, אני טועה?
ותודה על העזרה אח

אין לי שום קשר איתו. הבנתי שלהגיד את האמת יכול לייקר לי את הביטוח, אני טועה?
ותודה על העזרה אח
לא ממש יודע לגבי זה, כי הרופא שלי יודע שאני לוקח והכל. קראתי פה שיכולים לבטל את הביטוח אבל קשה לי להאמין. אתה יכול להגיד שנתנו לך במכון תוסף תזונה ומאז שהפסקת אותו אתה מרגיש על הפנים וכו וכו' לא חסר סיבות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית